הלומד מפרוג
משתמש פעיל
אפשריאשמח למידע.
אבא שלי רוצה לקבל אזרחות ארה"ב מכוח הסבא, האם זה אפשרי אף שהסבא נפטר ואיך מתחילים את התהליך?
תודה מראש
אפשריאשמח למידע.
אבא שלי רוצה לקבל אזרחות ארה"ב מכוח הסבא, האם זה אפשרי אף שהסבא נפטר ואיך מתחילים את התהליך?
תודה מראש
אבא שלי בגיל 50.אפשרי
כןאבא שלי בגיל 50.
זה בכל זאת אפשרי?
סתם שאלה למה זה שווה לו עכשיו?אבא שלי בגיל 50.
זה בכל זאת אפשרי?
הוא נוסע הרבה לחו"ל וזה יהיה לו הרבה יותר קל אם יהיה לו אזרחות...סתם שאלה למה זה שווה לו עכשיו?
בגלל המענק קרונה? אז זה לא שווה בכלל
סליחה טעות שליהוא נוסע הרבה לחו"ל וזה יהיה לו הרבה יותר קל אם יהיה לו אזרחות...
אשמח אם תוכל לפרט קצת מה עושים.
תודה רבה!
אם אבי אזרח אמריקאי והיה שם מעל גיל 14 האם אני יכולה לעשות אזרחות אפילו שאני מעל גיל 18 ?סליחה טעות שלי
חוק סבא זה רק עד גיל 18
הורים שלו אחד מהם אזרח אמריקאי והיה שם מעל גיל 14?
זה אפשרי, בוודאי ע"פ חוקאם אבי אזרח אמריקאי והיה שם מעל גיל 14 האם אני יכולה לעשות אזרחות אפילו שאני מעל גיל 18 ?
ואם כן מי יכול לעזור לי בכל הפרוצדורה הזאת תודה מראש
?לאחרונה מישהו פתח אתר חדש שאפשר לעשות שם עיצוב גרפי למודעות ע"י שימוש והחלפת טקסטים עצמיים.
יש שם מודעות מעוצבות וצריך להחליף רק את הטקסט.
משהו בשם 'גרפקליק'.
[זה לא השם המדוייק כי אני לא מוצא את זה בגוגל].
תודה רבה.
מישהו שמע???שמעתי שההחזרים השנתיים לילדים יסתיימו ב 2023 מישהו שמע כזה דבר?
זה נכון?
יש כאן ניק אחד בשם יעקב פאביאן או שם דומה והוא מבין בזה - הוא ידע לומר.מישהו שמע???
אני פשוט באמצע לעשות וחבל לי על המאמץ!!!
זכור לי שלפני כמה שנים גם היה דבר כזה ובסוף החליטו להשאיר.דיברתי עם יעקב פביאן והוא אומר שבסוף החודש אמורה לעבור ההחלטה אם זה מתבטל או לא
יש לו קישור למידע הזה?דיברתי עם יעקב פביאן והוא אומר שבסוף החודש אמורה לעבור ההחלטה אם זה מתבטל או לא
קלוש מאוד!האם יש לי סיכוי להספיק לעשות ליילדי אזרחות עוד השנה ב 2021 ?
אני גם לא מצאתי.יש לו קישור למידע הזה?
כי ברשת אין כלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: