ההודעה על הכופר במחשב, מין שורות קוד על מסך שחור.לפי מה שהבנתי האודה הגיע למייל אז אפשר לגשת לזה מכול מחשב
ההתרעה על הפישינג הייתה במייל, שנמחק מיד.
@צבעי פסטל :) תנסה להשיג מחשב היום או מחר כדי להיכנס ולהגיב.
ההודעה על הכופר במחשב, מין שורות קוד על מסך שחור.לפי מה שהבנתי האודה הגיע למייל אז אפשר לגשת לזה מכול מחשב
ערכתיאין קובץ
אותו דבר אצלי...קופצת על האשכול, יש לי אנטיוירוס אסט נוד 32, בתשלום מלא ובתוקף,
ובשבוע האחרון, מופיעה לי ההודעה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 737037
מה אני אמורה לעשות, תמיד אומרים שלא כדאי להתקין עדכונים של וינדוס?
אבל מדובר בהודעה שזה לא יוכל להגן עלי כמו שצריךאותו דבר אצלי...
אמורים לעדכן משהו ולא הצלחתי.
לא מדובר בהתרעת וירוס.
זה בגלל שיש לכם וינדוס 7קופצת על האשכול, יש לי אנטיוירוס אסט נוד 32, בתשלום מלא ובתוקף,
ובשבוע האחרון, מופיעה לי ההודעה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 737037
מה אני אמורה לעשות, תמיד אומרים שלא כדאי להתקין עדכונים של וינדוס?
נכון, אכן כך כתוב, וזה מה ששאלתי, תמיד אומרים לא להתקין עדכונים של וינדוס כי הם רק גורמים לנזק במחשב.זה בגלל שיש לכם וינדוס 7
פעם אני ראתי שאין להם תמיכה ב 7 כבר אבל משהו כתב פה שיש להם
תלחצו על מה שכתוב שם סקור אפשרויות ותראו מה כתוב שם או תכתבו את הקשור שיפתח כאן
לי יש ווינדוס 10 ועדיין ההודעה הזאת מופיעה אצלי.זה בגלל שיש לכם וינדוס 7
פעם אני ראתי שאין להם תמיכה ב 7 כבר אבל משהו כתב פה שיש להם
תלחצו על מה שכתוב שם סקור אפשרויות ותראו מה כתוב שם או תכתבו את הקשור שיפתח כאן
נכון, אכן כך כתוב, וזה מה ששאלתי, תמיד אומרים לא להתקין עדכונים של וינדוס כי הם רק גורמים לנזק במחשב.
אני חייבת להתקין אם אני רוצה שזה ימשיך להגן??
מוטב באמת שתפתחי אשכול חדש ונטפל בזה שםנכון, אכן כך כתוב, וזה מה ששאלתי, תמיד אומרים לא להתקין עדכונים של וינדוס כי הם רק גורמים לנזק במחשב.
אני חייבת להתקין אם אני רוצה שזה ימשיך להגן??
יש כוננים של 8 טרה,החומר אצלי במחשב הוא בסביבות 5 טרה
יש כונן בגודל כזה?
מוטב באמת שתפתחי אשכול חדש ונטפל בזה שם
פתחתי גם...עזרה - הודעה מאנטיוירוס
יש לי אנטיוירוס אסט נוד 32, בתשלום מלא ובתוקף, ובשבוע האחרון, מופיעה לי ההודעה הזאת: מה אני אמורה לעשות, תמיד אומרים שלא כדאי להתקין עדכונים של וינדוס?www.prog.co.il
מי אומר ולגבי מה?מה אני אמורה לעשות, תמיד אומרים שלא כדאי להתקין עדכונים של וינדוס?
את מה לגבות?מי אומר ולגבי מה?
יש לך ווינדוס 7 שאולי גם לא מעודכן וכבר לא ייתמך בקרוב ע"י ESET, כך ע"פ הודעה זו. אם יש עדכונים למערכת, בהחלט מומלץ להתקין. (וגם לגבות קודם)
לגופו של עניין, עשית סלט שלם.מפרסמת בשמה של @צבעי פסטל :) , כהמשך לאשכול הזה:
אחרי בדיקה של טכנאי זוהי תוכנת כופר שדורשת 5000 דולר. התוכנה מסתובבת עכשיו, וכנראה שהיא מופצת בדרך הבאה:עזרה - איפה הכרום שלי??
שאני מנסה להכנס לדפדפן של כרום- למטה בשורת משימות הוא מראה לי כאילו נפתח דף חדש, אבל על המסך אין כלום... ניסתי לבדוק לאיפה הוא ברח אבל אני לא מוצאת ממנו זכר, מישהו מכיר את התופעה?www.prog.co.il
אם את רשומה לקבוצת העדכונים במייל של טלי אברהמי, והגבת להודעה שלהם, וקפץ לך הודעה שמזהירה מפני פישינג, אל תתעלמי מההודעה הזאת!
זה הוירוס בכבודו ובעצמו.
פשוט למחוק את המייל ולא לשוב אליו.
בתקווה שהכל יהיה בסדר.
עריכה: אחרי שהוירוס התעלל לה בכרום הוא עבר לכל החלוניות והקטין אותם.
זהו וירוס שמשתלט על ווינדוס.
יכול להיות.לגופו של עניין, עשית סלט שלם.
באתר ברור איך הוא קיבל פרטים, כי הזינו אותם במערכת האתר,לגופו של עניין, עשית סלט שלם.
וירוס הכופר לא משתלט על ווינדוס, אלא על קבצי המשתמש. הוא לא מפריע לתוכנות ולא משבש כלום. מתוודעים אליו רק לאחר שהוא סיים את פעולתו והקבצים שלך הפכו ללא שמישים. מקבלים הודעה על המסך שבשביל לשחרר את הקבצים צריכים לשלם כופר...
הוא יכול להגיע בהרבה דרכים, הוא בד"כ מוחק עקבות ולא ניתן למצוא בקלות את הדרך שהוא חדר.
פישינג, בתרגום, זהו דייג. לדוג פרטים של משתמשים.
כגון האתר ההוא שפרסמו כאן, שדג פרטי אשראי ולא באמת חנות אמיתית, הכל בלוף:
רוצים לעקוץ אותי??? עריכה: זהירות אתר מכירות הונאה וגניבה!!!!!
היי, אתמול רכשתי מספר פריטים באתר צעצועים (אתר שאני לא מכירה, המחירים היו נראים טובים). לפני רבע שעה(!) אני מקבלת הודעת וואטסאפ מהם שהם רוצים לתאם איתי הגעה ולאשר תשלום. הם אמרו לי שישלח לי מסרון ואני אצטרך לומר להם את הקוד. וזה נשמע לי חשודדדדדדד, ברור שאני לא אומרת להם שום קוד , אבל מלחיץ אותי...www.prog.co.il
כשמשיבים למייל, אתם בעיקר מעדכנים את השולח שפתחתם את המייל, למקרה שהתג בדיקה שהוא שלח לא פעל כבר כשפתחתם.
אז כן, יכול להיות שחדר לה וירוס, לא ברור עדיין איך. אבל מכאן ועד להסביר לעם איזה וירוס, איך הוא נכנס ומה הוא עושה, הדרך ארוכה מאוד.
הכלל הוא, לא לפתוח ולא לענות למיילים לא מוכרים, לשים לב להודעות האזהרה מטעם גוגל ולקרא את האשכול ש @יהודי נוסף שלח כאן קודם.
את הקבצים שלך כמובן, אבל גם את מערכת ההפעלה במקרה שיש תוכנות חשובות וברישיון. לכל מקרה אם משהו ישתבש.את מה לגבות?
לא שמעתי. אבל זו אינה ראיה.או שלום @a Computer שמעת על הוירוס הזה במקרה
הוא לא.אבל במקרה הזה, כאשר עושים "השב" איך הוא מקבל פרטים? או, איך נעשה כאן הדייג?
מייל 'פישינג' זהו מייל שמתחזה לגוף אחר מוכר ואמין, בכתובת ממנה הוא נשלח, בעיצוב המייל ולוגו. הוא מכיל בד"כ קישור לאתר 'דמה' שדומה לאתר אליו הוא מתחזה ואם הוא 'הצליח לעבוד עליכם' אתם לדוגמא אמורים למלאות את פרטי הכניסה בשביל להיכנס לחשבונכם באתר. בא נאמר הבנק שלכם...כשמשיבים למייל, אתם בעיקר מעדכנים את השולח שפתחתם את המייל, למקרה שהתג בדיקה שהוא שלח לא פעל כבר כשפתחתם.
הנה מה שכתבתי אני כמה הודעות למעלה:מייל 'פישינג' זהו מייל שמתחזה לגוף אחר מוכר ואמין, בכתובת ממנה הוא נשלח, בעיצוב המייל ולוגו. הוא מכיל בד"כ קישור לאתר 'דמה' שדומה לאתר אליו הוא מתחזה ואם הוא 'הצליח לעבוד עליכם' אתם לדוגמא אמורים למלאות את פרטי הכניסה בשביל להיכנס לחשבונכם באתר. בא נאמר הבנק שלכם...
ואז הוא פשוט מקבל ישירות ממכם את הפרטים והולך בעצמו לאתר המקור וכו'.
ולכן שאלתי נותרה בעינה, למה היא קיבלה הודעה על פישינג אם זה לא פישינג?הנה מאמר על פישינג:
https://www.gov.il/he/departments/general/fishingemails
והנה מה ש- Gmail כותבים על זה:
לפי 2 המאמרים הנ"ל זה לא נראה שהמקרה לעייל הוא פישינג,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: