משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
מה היה כתוב ?הוא לא אמר לי...
אני רק הקראתי לו את מה שכתוב על המסך השחור
מה היה כתוב ?הוא לא אמר לי...
אני רק הקראתי לו את מה שכתוב על המסך השחור
שלחתי הודעה
זה לא עובד ככה. הודעת אזהרה על פישינג מגיעה בפתיחת הודעה שהתקבלה, לא בשליחת הודעה.ואחרי ששלחתי את הודעה קפצה לי הודעת הזהרה באדום שגוגל מזהה פישינג.
לאחר כמה דקות הדפדפן של כרום נעלם לי.
זה אומר- שבשורת משימות ראיתי אותו, אבל שניסתי להכנס לדף הוא היה על כמו "אופסיטי 0"- שקוף.
בין כל שאר הניסיונות, ניסיתן גם להפעיל את המחשב מחדש?וגם החלונית למטה הופיעה, אבל שוב על המסך הכללי אין כלום- שקיפות מלאה.
אני מקווה שזה מישהו 'משלנו' והפקודות לא היו להתקין וירוס...התקשרתי לתכנאי הוא כיוון אותי לאיזו חלונית שחורה וביקש ממני להריץ בה כמה שרות קוד שהוא הקריא לי,
כופר משלמים בביטקווין, לא בדולרים.אם הוא לא יצליח צריך לשלם דמי כופר על סך 5000 דולר
וואו אני באמת לא זוכרת...מה היה כתוב ?
אני באמת לא מבינה בזה, אבל זה מה שקרה, רק אחרי ששלחתי קפץ...זה לא עובד ככה. הודעת אזהרה על פישינג מגיעה בפתיחת הודעה שהתקבלה, לא בשליחת הודעה.
היה המון זיכרון, אני עובדת על 3 כוננים.בין כל שאר הניסיונות, ניסיתן גם להפעיל את המחשב מחדש?
זה דבר שפשוט קורה לפעמים, גם בלי וירוסים. מחסור בזיכרון בעיקר.
בהחלט משהו משלנו,אני מקווה שזה מישהו 'משלנו' והפקודות לא היו להתקין וירוס...
וואו אני באמת לא זוכרת...
השורת קוד הייתה נראת בערך ככה: ????/c:/Users
הוא אמר לי לשים נקודה אחרי הסימני שאלה ולכתוב איזה מילה באנגלית,
ככה ארבע פעמים עד שנשאר: c://
ואז המחשב כתב כמה שרות באנגלית,
הקראתי לו אותם וזו הייתה המסקנה שלו...
אני מצטרף למה שכתב קודמיככה ארבע פעמים עד שנשאר: c://
מכיוון שהוא לכאורה אמר לכתוב ..cd ארבע פעמים, במקום עם פקודה אחת \cdהעולה מכל הנ"ל, אני מקווה שמדובר במישהו אמין וזה רק 'טלפון שבור' ולא משהו אחר.
הבעיה היא שאם זה אכן כמו הסיפור שהשבת למייל של טלי אברהמי וככה התחיל הבלאגןוהדבר היחיד שאני באה לומר זה- תיזהרו.
לא מפסידים אף פעם אם נזהרים....
אם מדובר בוירוס כופר כמו mbr wiper (כך זה משתמע) אני לא חושב שיש צורך לשלם 5Kואחרי שהמחשב כתב שהוא לא מצליח לקרא,
אם תוכל להרחיב לטובת הבורים בעניין אני אשמח.אני מצטרף למה שכתב קודמי
מכיוון שהוא לכאורה אמר לכתוב ..cd ארבע פעמים, במקום עם פקודה אחת /cd
האם ההודעה הייתה חלק מהחלון של ג'ימייל, או הודעה נפרדת?אני באמת לא מבינה בזה, אבל זה מהשקרה, רק אחרי ששלחתי קפץ...
אם כך, אין לנו מה להתערב, כמובן שחשובה הזהירות, אבל צריך להיזהר מהדברים הנכונים.בהחלט משהו משלנו,
ואני לא חושבת שפקודות היו להפעיל וירוס, הוא ניסה להבין מה הולך בC,
ואחרי שהמחשב כתב שהוא לא מצליח לקרא,
הוא אמר לי לכתוב מה שכתבתי פה- והגיע למסקנה הזו.
אני חולק עליךאם כך, אין לנו מה להתערב
הודעה של ג'ימייל- כמו מייל, קצת דומה להודעה של ספאם רק קצת יותר מפחיד באדווום,האם ההודעה הייתה חלק מהחלון של ג'ימייל, או הודעה נפרדת?
היה כתוב לחסמות לחצי כאן, לחצתי זה פתח הודעת מייל עם כותרת ותוכן. לא הייתי צריכה להוסיף כלום.אמנם עדיין חסרים פרטים ספציפיים, מה הם שלחו, מה את ענית, האם היו קבצים מצורפים ממך או אליך.
יש לך או למישהו אחר כאן את ההודעה הנ"ל עם הקישור של ה"לחסומות"?היה כתוב לחסמות לחצי כאן, לחצתי זה פתח הודעת מייל עם כותרת ותוכן. לא הייתי צריכה להוסיף כלום.
זה יעזור?יש לך או למישהו אחר כאן את ההודעה הנ"ל עם הקישור של ה"לחסומות"?
זה אשכול שמלא בהודעות עם קישורים, אני רוצה רק את הקישור הספציפי שפתח הודעת מיל מוכנה. אותו קישור שהופיע במייל של רשימת התפוצה.זה יעזור?
דרוש מידע - סרטי נשים חדשים שיצאו לחול המועד
סרטי נשים חדשים, מישהו יודע איזה יצאו? ואיפה ניתן לראות? פרטים? שמעתי על "אוקיינוס בוער", מישהו יודע איך ניתן לראות אותו? תודהwww.prog.co.il
שולחים מייל למייל הזהזה אשכול שמלא בהודעות עם קישורים, אני רוצה רק את הקישור הספציפי שפתח הודעת מיל מוכנה. אותו קישור שהופיע במייל של רשימת התפוצה.
איך מעתיקים את כל המחשב?אחרי הקניה העתקתי את כל המחשב, ומאז כל שבוע אני מגבה.
העתקתי את כל כונן C.איך מעתיקים את כל המחשב?
ואיך מגבים כל שבוע ויודעים איזה חומר כבר מגובה ואיזה צריך לגבות?
לא עוזר. אני לא צריך לשלוח להם מייל.שולחים מייל למייל הזה
9076114+canned.response gmail.com
סתם מיותרכל פעם מעתיקים שוב את כונן C, ואז הוא מרענן אוטומטית את הקבצים החדשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: