הטכנאי אומר שמדובר בווירוס שמסתובב עכשיו.בעיקרון לא היה התראה על וירוס כזה כך שמשהו פה מוזר
היתי שמח אם היא תבדוק שהאנטי וירוס שלה פעיל באמת ולא רק קיים
והאם היא יכולה לישלוח את הודאה של הכופר
חבל סתם לזלזל בטכנאים שעובדים עם הלקוחות כבר תקופה.
הטכנאי אומר שמדובר בווירוס שמסתובב עכשיו.בעיקרון לא היה התראה על וירוס כזה כך שמשהו פה מוזר
היתי שמח אם היא תבדוק שהאנטי וירוס שלה פעיל באמת ולא רק קיים
והאם היא יכולה לישלוח את הודאה של הכופר
הפחדות סרקהוירוס שהשתלט לה רק על כרום השתלט על כל החלוניות במחשב.
היא לא יכולה לעשות כלום.
מי שמגיב לרשימת התפוצה של טלי אברהמי מקבל הודעה כזאת, אני מעדיפה לא לנסות בעצמי...
לא פותחים כל מייל "מסקרן" שלא היית אמורה לקבל.איזה פחד יש מיילים שרק פותחים אותם והם מכניסים וירוס?
מה עושים?
לא מזלזלהטכנאי אומר שמדובר בווירוס שמסתובב עכשיו.
חבל סתם לזלזל בטכנאים שעובדים עם הלקוחות כבר תקופה.
זה לא מה שאמרתי אני מדבר אל הוירוס הזה הצמוהנה מאמר על פישינג:
והנה מה ש- Gmail כותבים על זה:
איך לדווח על הודעות פישינג באימייל ולא להיפגע מהן - Gmail עזרה
במאמר הזה מוסבר איך לזהות בקשות מטעות באינטרנט ואילו פעולות מומלץ לבצע כדי להגן על חשבון Gmail ועל חשבון Google שלכם. מה זה פישינג פישינג הוא ניסיון לגנוב מידע אישי או לפרוץ לחשבונות באינטרנטsupport.google.com
לפי 2 המאמרים הנ"ל זה לא נראה שהמקרה לעייל הוא פישינג,
במקרה שלי - אני לא נתתי שום מידע לאף אחד.
@יוצרת כתיבה תשאלי את @צבעי פסטל :) האם במייל שהיא קיבלה מהקבוצה של טלי אברהמי העבירו אותה לקישור אחר ששם היא היתה צריכה להזין נתונים שונים, כמו שם משתמש וסיסמה, זה משנה את הסיפור, ומסביר איך בעצם נהיה כאן פישינג.
גם אם כן וגם אם לא יש צורך להיזהר.הפחדות סרק
תקראו שוב מה כתבתי בתגובה, נראה לי לא הבנתם מה כתבתי,זה לא מה שאמרתי אני מדבר אל הוירוס הזה הצמו
כשאתם מגיבים בצורה כ"כ לא מכבדת, מוטב שתגיבו מניק אחר. פשוט כי זה לא מגביר את האמון בחתימה שלכם.הפחדות סרק
אין קובץקופצת על האשכול, יש לי אנטיוירוס אסט נוד 32, בתשלום מלא ובתוקף,
ובשבוע האחרון, מופיעה לי ההודעה הזאת:
סיימתי כרגע שיחת עדכון ארוכה עם @צבעי פסטל :)תקראו שוב מה כתבתי בתגובה, נראה לי לא הבנתם מה כתבתי,
התגובה ממוענת ל @יוצרת כתיבה לשאול אותה האם העבירה מידע רגיש דרך המייל ההוא.
לפי מה שהבנתי האודה הגיע למייל אז אפשר לגשת לזה מכול מחשבסיימתי כרגע שיחת עדכון ארוכה עם @צבעי פסטל :)
המחשב אצל הטכנאי, ככה שלא ניתן לחלץ שום צילומי מסך וכו'.
@יוכי די , בקשר לשאלתך, היא לא מילאה שום פרטים. היא בסך הכל הגיבה למייל והתעלמה מהודעת הפישינג שבאה מיד אחר כך.
הטכנאי הוא אדם מקצועי מאוד שלאחרונה מתמודד עם הווירוס הזה רבות, ואף עבד במשרד מסוים כל הלילה על תיקון הרשת.
וירוסים עוברים בצורה אוטומטית, הם מספיק מתוחכמים, קצת יותר ממכם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: