כן.
מה ששמעתם
נתקלתי בכמה וכמה מתכונים לאורז בשם זה. על שם המסעדה שמכינה אותו וכחובבת אורז רשמתי לעצמי לנסות.
אז אולי אין לו כוחות קסם אבל הוא טעים בטירוף, מזין וקל הכנה וכפי שהגדירו פה בבית "ממכר".
אולי התכוונו לקסם האלכימאי של מעט מצרכים שיוצרים תבשיל עשיר.
עיינתי בשני המתכונים הבאים:
והחלטתי לעשות מיקס.
שינויים שלי:
1. כפית שטוחה-קמצנית של סוכר חום- לקראת סוף טיגון הבצל. לא כדאי לוותר!
2. הוספתי עם המלח פלפל לבן.
3. את החומוס הוספתי לפני האורז וטיגנתי.
4. השתמשתי באורז פרסי כי-זה-מה-היה-פה.
5. ששש... לא לגלות, השתמשתי בחומוס מבושל משימורים. (אחרי שטיפה יסודית במסננת).
מה ששמעתם
נתקלתי בכמה וכמה מתכונים לאורז בשם זה. על שם המסעדה שמכינה אותו וכחובבת אורז רשמתי לעצמי לנסות.
אז אולי אין לו כוחות קסם אבל הוא טעים בטירוף, מזין וקל הכנה וכפי שהגדירו פה בבית "ממכר".
אולי התכוונו לקסם האלכימאי של מעט מצרכים שיוצרים תבשיל עשיר.
עיינתי בשני המתכונים הבאים:
אורז חום מטורף עם בצל מקורמל וגרגירי חומוס נימוחים של הקוסם
אורז חום רך רך, עם המון בצל מקורמל וגרגירי חומוס נימוחים, של אריאל רוזנטל ממסעדת הקוסם. המנה שלא תוכלו להפסיק להכין שוב ושוב
www.krutit.co.il
האורז של הקוסם - סירפלא
הכי כיף זה לקחת שלושה מרכיבים פשוטים ולהכין מהם מעדן. זה בדיוק מה שיש לנו בשבילכם במתכון הפשוט לאורז בצל בדיוק כמו אצל ״הקוסם״
sirpele.blog
והחלטתי לעשות מיקס.
שינויים שלי:
1. כפית שטוחה-קמצנית של סוכר חום- לקראת סוף טיגון הבצל. לא כדאי לוותר!
2. הוספתי עם המלח פלפל לבן.
3. את החומוס הוספתי לפני האורז וטיגנתי.
4. השתמשתי באורז פרסי כי-זה-מה-היה-פה.
5. ששש... לא לגלות, השתמשתי בחומוס מבושל משימורים. (אחרי שטיפה יסודית במסננת).