לגבי הטיירוס עצמו אני לא חושב שתוכל להשיג חוץ מהאפשרויות שציינת, כיוון שהכלי הזה לא נמצא בחנויות (לפחות מה שידוע לי) החנויות מוכרים את הגנוסמישהו יודע היכן ניתן לקנות אורגן טיירוס 5, חוץ מיד 2, ורוזנפלד?
וכן סט לאורגן, מי מוכר ובאיזה מחירים?
תודה לכולם
אז כך:זה עזר לי מאוד.
אני לא מבין, יוסל רוזנפלד מוכר חומר של שרוליק מנדלסון, או שהתכוונת שמנדלסון מוכר בעצמו ? וא"כ, הוא מוכר דאנסים בנפרד מהסט?
וכן מה הכוונה, שלא יהיה מקצבים לסעודה, הסט של רוזנפלד לא כולל את כל סוגי המקצבים?
נ.ב. מרדכי רוזנפלד ג"כ מוכר את הטיירוס.
אני יודע שרוזנפלד מוכר את הטיירוס אבל פשוט כתבת חוץ מרוזנפלד ויד שנייה אז חשבתי על אפשרויות אחרות..זה עזר לי מאוד.
אני לא מבין, יוסל רוזנפלד מוכר חומר של שרוליק מנדלסון, או שהתכוונת שמנדלסון מוכר בעצמו ? וא"כ, הוא מוכר דאנסים בנפרד מהסט?
וכן מה הכוונה, שלא יהיה מקצבים לסעודה, הסט של רוזנפלד לא כולל את כל סוגי המקצבים?
נ.ב. מרדכי רוזנפלד ג"כ מוכר את הטיירוס.
מי זה, ומה הוא מוכר?055-954-0578
הוא מוכר
יהודי שיש לו יחידה - טיירוס 5 למכירה (אולי כבר נמכר...)מי זה, ומה הוא מוכר?
אפשר להעלות שוב? תודה!אגב הוזכר פה על ידי ועל ידי עוד אחד המלצה על יוחנן אורי..
אז אם זה מעניין אותך ויש לך שעה לשבת ולשמוע: הקלטה של יוחנן אורי מתארח השבוע אצל דיקמן בלילה מנצח, לשעה שלימה שבה הוא מדגים כמה טראקים מקצבים ודגימות ומספר המון סקופים ודברים מעניינים (לכל מי שמתעניין בתחום) הוא גם מספר שבקרוב המקצבים שלו יימכרו דרך אתר וירטואלי וכו' וכו'
תשאל את מוישי מנדלסון או שתקנה את הסט שלו ישירות מיוחנן אוריסליחה להקפצה
יש למישהו א המספר של יוסי רוזנפלד (שמוכר מקצבי קטרון)
תודה לעונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: