ראיתי שיש דיסק SD בגודל 1 טרה אולי זה מספיק, ולא צריך להחליף את כל הכונן הפנימי.למעשה משהו מכיר אפשרות לקנות 2 טרה M.2 SSD
הכי בזול?
ראיתי שיש דיסק SD בגודל 1 טרה אולי זה מספיק, ולא צריך להחליף את כל הכונן הפנימי.למעשה משהו מכיר אפשרות לקנות 2 טרה M.2 SSD
הכי בזול?
ראיתי שיש דיסק SD בגודל 1 טרה אולי זה מספיק, ולא צריך להחליף את כל הכונן הפנימי.
התוכנה של אוצה"ח לבד תופס פחות מ1 טרה. מה שהם דורשים יותר זה בשביל יתר הדברים הפרטיים. (לענ"ד..)הבעיה שצריך 2 טרה
וזה לא להחליף אלא להוסיף וזה החיבור היחיד שיש מה שמחייב שיהיה SSD
תברר את הסיבה. ונפק"מ למ"שלי הם כתבו שיותר
תברר את הסיבה. ונפק"מ למ"ש
אז צריך לשאול באופן פרטני, אם יש זכרון נפרד שמוקדש כולו לאוצה"ח בלבד האם מספיק לו טרה אחד?כה דבריהם
"אתה צריך שהנפח של כל הדיסק הפנימי של המחשב יהיה 2 טרה.
ומתוכו התכנות של המחשב תופסות חלק.
בגלל זה אנחנו דורשים 2 טרה"
עד איזה סכום אתה מדבר ?למעשה משהו מכיר אפשרות לקנות 2 טרה M.2 SSD
הכי בזול?
למעשה משהו מכיר אפשרות לקנות 2 טרה M.2 SSD
הכי בזול?
יש USB קטן של 2 TB ?בלת"ק.
אם אני רוצה להעתיק את כל התוכנה לדיסק קטן מעין USB קטן.
האם זה עולה כסף (כמובן אני משיג לבד את הדיסק, אני רק רוצה להעתיק לדיסק קטן קומפקטי ונח יותר).
תודה רבה
יש בעלי אקספרס של חברת לנובו ב10 שקלים (רק לבדוק בתגובות שזה באמת 2 טרה קיבולת ולא משהו מזויף)יש USB קטן של 2 TB ?
שמענו על כאלה מחברות זולות, שלא שווה כלום.
יש באמזון דברים שעושים רושם טוב רק שכמובן זה עולה 500 שקל ולא 10 שקל, לדוגמא זה:לפני כמה חדשים בדקו באוצר דברים אלה (לא יודע אם זה ספיציפי) והכל היה מזוייף, לא היה משהו אמין.
הרעיון הוא מאוד פשוט, זה דיסק קשיח גודל 2.5 ,הבנתי שיש מחשבים בהם יש מקום (פיזי) לדחוף את הדיסק של אוצר החכמה
כך שהוא יהיה מחובר למחשב מבפנים ולא מבחוץ- מונע נפילות וכו'
הבנתי נכון?
אם יש כאן משהו שעשה את זה ומוכן לשתף אותי
תודה!
מישהו מכיר טכנאי באזור המרכז שיכול לתקן את הדיסק של אוצר החכמה ?לאו דווקא צריך מקום לדיסק קשיח נוסף, אם יש לך דיסק קשיח עם לפחות 1.5 TB פנוי, אפשר להעתיק את תוכן הדיסק לתוך המחשב, ואז לקבל אונקי מאוצר החכמה שיעבוד לך בלי הדיסק החיצוני מחובר.
ואכן, יש ניידים שבאים עם כונן פנימי M.2 ובנוסף יש מקום לכונן 2.5 - אז אפשר לקנות SSD (הכי מומלץ) להכניס אותו שם, ואז יש לך 2 כוננים, ובאחד מהם נמצא האוצר.
היה לי את זה כך כבר ב2 מחשבים ניידים, לא היו לי בעיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: