יש מצב שהדיסק "העבה" שלהם ישתלב בתוך המחשב?אבל במציאות אם מפרקים את המארז של הכונן, אפשר ואפשר להכניס אותו למחשב שתומך בגודל של הכונן
יש מצב שהדיסק "העבה" שלהם ישתלב בתוך המחשב?אבל במציאות אם מפרקים את המארז של הכונן, אפשר ואפשר להכניס אותו למחשב שתומך בגודל של הכונן
אני מתנצל, מתברר לי שזה היה בדרך שא"א לעשות במצב רגיל, ואין המקום לפרט.אתה הרכבת מערכת ההפעלה על האוצה"ח. ולא נמחק כלום?
בנייח כן (תלוי אם זה USB מובנה)יש מצב שהדיסק "העבה" שלהם ישתלב בתוך המחשב?
הוא כתב בעבר איזה מחשב יש לו, יש לו נייד קצת מיושן, עוד לפני הדקיקים של היום, ולכן יתכן שיכנס לו.בנייח כן (תלוי אם זה USB מובנה)
בנייד, ברוב המוחלט לא
ברגע שאתה מפרק את הדיסק זה לא יעבוד! בדקנו במשרד, וליתר שאת שוב בדקתי בעצמי היום!אני מתנצל, מתברר לי שזה היה בדרך שא"א לעשות במצב רגיל, ואין המקום לפרט.
אכן בדיסק של אוצה"ח לא מתאפשר להכניס למחשב ללא פלאג.
אכן, ברגע שהוא מזהה שזה SATA ולא USB, הוא לא עולה.ברגע שאתה מפרק את הדיסק זה לא יעבוד! בדקנו במשרד, וליתר שאת שוב בדקתי בעצמי היום!
לפרוץ, אפשר גם את הבנק...
אם אין מקום במחשב, ורוצים לשנות את הכונן לכונן אחר, או להוסיף לו כונן נוסף, אין בעיה, תכניס מה שבא לך (אפילו הכונן של אוצר החכמה), בכל מקרה תצטרך את הפלאג כדי להפעיל את האוצר.
@בגולה האם אין פה סתירה בין הדברים?ברגע שאתה מפרק את הדיסק זה לא יעבוד! בדקנו במשרד, וליתר שאת שוב בדקתי בעצמי היום!
אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, והטכנאי אמר לי שיש סיכוי גדול שהכל יימחק. האם אוצה"ח ישחזר לי אותו?לא!
אם אתה מפרק את הכונן של אוצר החכמה, ותכניס את זה לתוך המחשב, זה לא יעבוד לך כמו שהוא.
אם תקבל פלאג, יעבוד לך בין אם העתקת את החומר לתוך המחשב, או שהכנסת את הכונן המפורק לתוך המחשב.
אם לא תמחוק את החומר הקיים, לא ימחק כלום. אם תפרמט את הכונן, ברור שיימחק. הענין הוא שבהתקנת חלונות צריך בדר"כ לשנות את סוג הכונן מMBR לGPT. ולכן תגבה קודם הכל החוצה. (ייקח יומיים).אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, והטכנאי אמר לי שיש סיכוי גדול שהכל יימחק. האם אוצה"ח ישחזר לי אותו?
בעצם, אם נמחק לך הדיסק של אוצר החכמה, הם משחזרים, הסיפור כאן קצת שונה מכיון שאתה מפרק את הדיסק... בכל זאת בעקרן לא אמור להיות בעיה שישחזרו לך את זה, אבל אני לא נמצא במשרד (אלא בגולה מעבר לים...)אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, והטכנאי אמר לי שיש סיכוי גדול שהכל יימחק. האם אוצה"ח ישחזר לי אותו?
לא ידעתי שאתה חוצניק.. (יש לך תרומה..?)אבל אני לא נמצא במשרד (אלא בגולה מעבר לים...)
זה הנוהל? א"א לקבל פלוג בלי לשלוח?אולי תצטרך לשלוח אליהם את הכונן ותקבל אותו חזרה
אשמח אם תוכל לפרט קצת איזה חידושים יתווספו.אגב, בקרוב יוצא גרסה 19, תוכנה חדשה לגמרי
תברר במשרד, הם צריכים לטפל גם בדיסק שלך, אם לא, הרי שיהיה לך 2 תוכנות, אחד במחשב עם הפלאג, ואחד בדיסק. אולי הם עושים את זה גם חיבור מרחוק.זה הנוהל? א"א לקבל פלוג בלי לשלוח?
יש לך גישה לפורום אוצר החכמה? אם כן תראה פה יש צילומי מסך שהעלו/שהעלתי מהתוכנה החדשה.אשמח אם תוכל לפרט קצת איזה חידושים יתווספו.
אני אישית בדקתי את זה ישירות מול DELL - קניתי אצלם ישירות (בגולה = בחו"ל).ישר כח על התגובה המפורטת
איך אני בודק בכל מחשב האם יש לו אפשרות של הוספת כונן?
יבואו המומחים מכאן להמליץ. (ואנסה לשאול גם במשרד מה ממליצים)ובכלל איזה מחשב אני צריך בשביל שימוש באוצר ובאופיס בלבד?
עדיף לקנות מחשב עם מקום ל2 כוננים. כטנן אחד של SSD בנפח של בין 256 ל512 ג"ב. ומקום לכונן נוסף HDD SATA שיכול להכיל 2 טרה.למעשה
מה צריך היום בשביל שהאוצר יהיה לי בתוך המחשב
אני רוצה לקנות נייד חדש
מה אני צריך לבדוק?
תודה
@בגולה
במחשבים הקטנים של 14' קיימת אפשרות כזאת?עדיף לקנות מחשב עם מקום ל2 כוננים. כטנן אחד של SSD בנפח של בין 256 ל512 ג"ב. ומקום לכונן נוסף HDD SATA שיכול להכיל 2 טרה.
תלוי איזה. נראה לי שהיום בחדשים כבר לא. היום עושים יותר עם אופציה ל2 דיסקים NVMEבמחשבים הקטנים של 14' קיימת אפשרות כזאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: