סופר חובבן
משתמש רשום
יש לך את המספר של המשווק של בראל? כי הבנתי שבראל יותר יקרים מדמרי וגם יהיה מוכן יותר מאוחראני מתלבטת בין שני חברות
בראל סלעית (נפחא) ודימרי.
יש לך את המספר של המשווק של בראל? כי הבנתי שבראל יותר יקרים מדמרי וגם יהיה מוכן יותר מאוחראני מתלבטת בין שני חברות
בראל סלעית (נפחא) ודימרי.
אגב איך הגעתם אל המחיר הזה כי דמרי עצמו משווק יותר יקר? בלי 20/80יש לך את המספר של המשווק של בראל? כי הבנתי שבראל יותר יקרים מדמרי וגם יהיה מוכן יותר מאוחר
נכון מאוד!!אמרו את זה גם על בית שמש,
שבמודיעין עילית שאין עתודות קרקע המחירים יעלו יותר מבית שמש שיש בנייה מסיבית,
המציאות הייתה בדיוק הפוך,
כנראה שחוץ מחוקי ההיצע וביקוש, אנשים דווקא מאוד רוצים לגור במקום גדול ומתפתח, וזה מעלה מחירים יותר מחוסר בהיצע.
בראל יותר יקרים (לא ברור למה )יש לך את המספר של המשווק של בראל? כי הבנתי שבראל יותר יקרים מדמרי וגם יהיה מוכן יותר מאוחר
נכון רק לא הצלחתי לשים את היד על המשווק שלהם כי בראל עצמם אמרו לי שאצלם זה יותר יקר אבל אצל אחד המתווכים שהם עובדים איתו בשם דוד פרץ אני יכול להשיג ביותר זולבראל יותר יקרים (לא ברור למה )
הבניה של דמרי יותר טובה איכותית - מה שביררתי
ההפרש זמנים זה בערך שנה וחצי יותר אצל בראל
דימרי כבר יש בניה בפועל - בשלדים לפחות קיימים.
פרטים תשלח לי באישי.
המשווק של דימרי שלח לינכון רק לא הצלחתי לשים את היד על המשווק שלהם כי בראל עצמם אמרו לי שאצלם זה יותר יקר אבל אצל אחד המתווכים שהם עובדים איתו בשם דוד פרץ אני יכול להשיג ביותר זול
אגב הפרויקט של דמרי צריך לדעת שהוא רק היזם אבל לא המבצע המבצע זה חברה סינית אומנם אם סטנדרטים שדמרי מציב אבל אין לי מושג אם זה אותו רמה של דמרי בכל הארץ
בכ"א אשמח אם תוכלו להפנות אותי למשווק של בראל באופקים
אין לי מנוי פרימיום אז אין לי איך לשלוח באישי
אין פה שאלה של להאמין אני ישבתי במשרד של דמרי ושאלתי אותו והוא אמר בלי לנסות להסתיר אתם יכולים להרים טלפון למשרד ולשאול הם לא מסתירים את זההמשווק של דימרי שלח לי
דמרי יזם ומבצע של עצמו
תרד לשטח ותראה מי הפועלים ומי המנהלים
אפילו המנופים והטרקטורים של דמרי
הכל הפרוייקטים שלה היא יוזמת ומבצעת בלעדית
להאמין ?!
אפשר לפרט?אגב לא מביאה פרטי התקשרות כי לא מספיק ממליצה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>רוצה לשים פרטי התקשרות , אני אלייק ותמחק?
יש מצב שיש על מה לדבר
YL0556790632בג'ימייל
על פי הבדיקה של מרכז הנדל"ן , אחד המעברים הכי "משתלמים" הוא מאשקלון לשדרות שכן פער המחיר הממוצע בין דירת 4 חדרים באשקלון לבין דירת 4 חדרים בשדרות מגיע ל כ-273 אלף שקלים, וגם הפטור ממס בשדרות הוא גבוה מאוד
ד"ר רינה דגני, הבעלים של מכון המחקר גיאוקרטוגרפיה , צופה עלייה בביקושים מצד תעשיות ביטחוניות באזורי תעסוקה מתפתחים בדרום בהשפעת המצב הבטחוני. "שדרות למשל מבצעת בימים אלה תוכנית משמעותית להתחדשות והגדלת אזור התעסוקה שלה, בעיקר בעקבות הגידול של השנים האחרונות בבנייה חדשה למגורים. עוד לפני המלחמה, גם פארק נ.ע.מ בנתיבות רשם קצב שיווק גבוה ליזמים, וכעת ההערכות הן שתעשיות ביטחוניות נוספות ירצו להיכנס אליו לנוכח הפעילות המוגברת בתחום באזור זה".דן קצ'נובסקי, מנכ"ל ובעלים משותף במרכז הנדלן: "כעת זה בדיוק הזמן שגופי התכנון והממשל ביחד עם הגופים המקומיים צריכים לאחד שורות ולהשקיע רבות בקידום כלל התשתיות הללו, הן במטרה להחזיר את התושבים הוותיקים לבתיהם והן במטרה למשוך לאותם היישובים אוכלוסייה חדשה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: