מידע שימושי אוסף מתכונים

טראגו

משתמש צעיר
איך צובעים פרלינים?
או יותר נכון איך ממיסים אבקת צבע מאכל ?
וכן מוסים פרווה אבל יפים- לא הפשוטים ,יכול להיות גם מורכב
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
צבע מאכל ממיסים במעט אלכוהול,
מכיון שהוא מתנדף וממילא אינו משפיע על מרקם הבצק/הציפוי
 

Queenit

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אשמח למתכון של מוקפץ סיני, אני מתכוונת לירקות מוקפצים עם רוטב סויה. פעם היה לי מתכון טוב ונאבד, בעיקר מעניין אותי התיבול שמוסיפים.
תודה מראש!
 

me80284

משתמש מקצוען
יש למישהו מתכון ללטקעס מתפוחי אדמה מבושלים?
או משהו מאד מוצלח מתפו"א לא מבושלים - אבל בלי לגרד אותם
המגררת עוד לא טבולה....
ככה זה אצל זוצים:)
 

פרקטית

משתמש מקצוען
יש למישהי מתכון לבלינצס ללא גלוטן? עוגיות ללא גלוטן?
 

התותח

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
יש לי מיכל שמנת מתוקה להקצפה חלבית
מחפשת מה לעשות עם זה אם יש למשהי רעיון???
תודה רבה שבוע טוב
 

לילי 1

משתמש מקצוען
נכתב ע"י התותח;n5079456:
יש לי מיכל שמנת מתוקה להקצפה חלבית
מחפשת מה לעשות עם זה אם יש למשהי רעיון???
תודה רבה שבוע טוב

תכניסי למקפיא. מחזיק נצח
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
רוטב בצל ופטריות מוקרם.
מתאים לשפוך על צנימים (מעדן)
או על פסטה או בלינצס וכו'...
 

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אפשר מתכון לרוטב הזה?
ממש תודה

 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L

רוטב פטריות חלבי

החומרים:
3-4 בצלים קצוצים
3 קופסאות שימורי פטריות
2 כפות קמח
½ שמנת מתוקה או ריץ
1 כוס חלב
מלח ופלפל שחור
אבקת מרק פטריות
הוראות הכנה:

לאדות בצלים, להוסיף פטריות ולאדות עד שיזהיב היטב היטב,
לערבב היטב עם הקמח. להוסיף את השאר, להרתיח,
להוסיף עוד חלב עד לקבלת המרקם הרצוי.
 

3333

משתמש פעיל
נכתב ע"י chanak4;n5080748:
רוטב פטריות חלבי

החומרים:
3-4 בצלים קצוצים
3 קופסאות שימורי פטריות
2 כפות קמח
½ שמנת מתוקה או ריץ
1 כוס חלב
מלח ופלפל שחור
אבקת מרק פטריות
הוראות הכנה:

לאדות בצלים, להוסיף פטריות ולאדות עד שיזהיב היטב היטב,
לערבב היטב עם הקמח. להוסיף את השאר, להרתיח,
להוסיף עוד חלב עד לקבלת המרקם הרצוי.

נשמע מדהים אני חולת פטריות
אבל מה לעשות שאצלי בבית אני היחידה שאוהבת פטריות :(
יש לכם משהו דומה אבל בסגנון של בצל יותר ולא של פטריות?
​​​​​​​נגיד אם אני יוסיף יותר בצל ופחות פטריות זה יהיה טעים?
 

me80284

משתמש מקצוען
הרוטב פטריות נשמע מדהים!
איך עושים אותו סמיך מאד???
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
יש לי גיסה שעושה אותו דבר בלי פטריות, זה יוצא טעים אותו דבר.
הקמח מסמיך את הרוטב. מוסיפים חלב לפי מידת הסמיכות הרצויה.
הוא מסוכן על צנימים, אני מגישה את זה באירועים על צנימים מפרוסות קטנות של בגטים.

בהצלחה.
 

3333

משתמש פעיל
נכתב ע"י chanak4;n5080800:
יש לי גיסה שעושה אותו דבר בלי פטריות, זה יוצא טעים אותו דבר.
הקמח מסמיך את הרוטב. מוסיפים חלב לפי מידת הסמיכות הרצויה.
הוא מסוכן על צנימים, אני מגישה את זה באירועים על צנימים מפרוסות קטנות של בגטים.

בהצלחה.

אותו דבר באותו כמויות רק בלי פטריות??
ועוד שאלה יש דרך לעשות צנימים אם אין לי טוסטר צנימים? הוא הלך לי לישון...
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
צנימים עושים בתנור.
רק להיזהר שלא ישרף מדי.
 

3333

משתמש פעיל
נכתב ע"י chanak4;n5081622:
צנימים עושים בתנור.
רק להיזהר שלא ישרף מדי.

פרוסות לחם / באגט בתנור?
תמיד היה לנו טוסטר צנימים וכך היינו עושים
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה