מתי? איפה?למי יש את הקטע שפרנקל שובר לוידר בקבוק על הראש?
וואו זה נשמע קטע מהמם למישהו יש את זה?למי יש את הקטע שפרנקל שובר לוידר בקבוק על הראש?
למי יש את הקטע שפרנקל שובר לוידר בקבוק על הראש?
היה קטע שלם איך פרנקל וווידער התעמתו אחד עם השני, פרנקל שבר בקבוק על הראש של לייבי ואז הוא החזיר לו כסא ושולחן.....מתי? איפה?
איזה בסהאבל מה שמעצבן שבשידור בארץ זה היה בדיוק השלוש דקות שנתקע לנו השידור
יש לי תמונה...וואו זה נשמע קטע מהמם למישהו יש את זה?
תמיד ההצגה של הקעמפים היא פצצה, (בקטע של אש ומים רותחים ממש) ואת ממש מגרה.... אפשר לשמוע עוד פרטים?
אין לי עוד פרטים, סורי......@חובה מאיפה המידע?
ויש אולי תמונות?
הייתי באמצע להקשיב לראיון ואז נכבה לי הפלאפון יש אפשרות לעביר לאן שאני אוחזת או שאני צריכה לשמוע עכשיו את הכל שוב?יש את זה גם בשלוחה 3 ואז 1 לאינטערוויו ואז צריך לשמוע קצת מה כל ראיון זה אולי החמישית,
וואוווווווווווויש לי תמונה...
לא מה שאני יודעת...הייתי באמצע להקשיב לראיון ואז נכבה לי הפלאפון יש אפשרות לעביר לאן שאני אוחזת או שאני צריכה לשמוע עכשיו את הכל שוב?
נחמדאיך זה נשמע בינתיים??
מה??????????????הי למה סגרו את האשכול של לייבי ווידער???
כן אני גם התבאסתי שראיתי את זהמה??????????????
הוא נסגר???????????
אוףףףףףףףףףףףף
יאללה מי פותח אשכול חדש?הי למה סגרו את האשכול של לייבי ווידער???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: