אונטערן שטוהל

מצב
הנושא נעול.

נחמי!

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
שמחה לראות שחידשו את האשכול!!
מעדכנת שיש בקול מבשר ראיון די חדש (מלפני שבוע), עם שטיינמץ ופוקס על כללללל ההצגה, שזה ממש מעניין למי שצפה בשידור (וגם למי שלא...), ועוד אחד עם כמה שחקנים.
יש מצב שתעלי את זה לפה?

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
קו ישראלי - 072-3333-111
ואז בשלוחה 8 ואז 0 (לעבור לראיון הבא - #)
אהה... וכשמתקשרים יש קודם פרסומת שאי אפשר להעביר וזה נאאאאאחס...:confused::confused:
ובסוף הוא שואל כמה מהשחקנים מה היה רגע השיא שלהם...

כוכבית ארבעים ושלוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אין חובה ממש לשבת, אפשר לקפל כביסה תוך כדי, לסדר/לנקות את הבית...
לא חסר מה לעשות..
ובתור בונוס אפשר להקשיב תוך כדי למשהו נחמד..:)
הבעיה היא שמי שצריך להקשיב לזה הוא לא כ"כ עושה את הדברים האלה וגם אם הוא עושה הוא לא מסוגל לשני דברים בו זמנית.
בקיצר אשמח לקבל ציטוט קצר מהרגעי השיא.

חובה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
באשכול של האינטערן מישהו כתבה שם שיש לה סירטון שלהם משנה שעברה באינטערן שווערד קטע שלא שמו בדיסק משהו שצמח מדבר עם סנדר ואז חאלמוד מדבר עם משהאיצה משהו כזה
יש את זה למישהו?
זה אני כתבתי, ולא היה לי זמן להעלות, ובינתיים ננעל האשכול....
אני רואה שעדיין רוצים - אז בבקשה...
(בסוף עלה לי אחרי קיצוצים והורדה באיכות, סורי...)
העלתי ת'הסרטה.... תהנו!!!

shalom1

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
קשור לאונטערן ולא לשטוהל... -
החזרות להצגה בחופש (מהסדרה של פארכאפט) בעיצומן!!! יודעת מאחד השחקנים, והוא אמר שמגיע משהו פצצה!!!
אז תתכוננו.......
תמיד ההצגה של הקעמפים היא פצצה, (בקטע של אש ומים רותחים ממש;):p) ואת ממש מגרה.... אפשר לשמוע עוד פרטים?:)

Esty S

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הפקות ואירועים
לעבור לראיון הבא - # # # # ...... ....
יש את זה גם בשלוחה 3 ואז 1 לאינטערוויו ואז צריך לשמוע קצת מה כל ראיון זה אולי החמישית, (אם לא הוסיפו עוד בינתיים)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...