יש מצב שתעלי את זה לפה?שמחה לראות שחידשו את האשכול!!
מעדכנת שיש בקול מבשר ראיון די חדש (מלפני שבוע), עם שטיינמץ ופוקס על כללללל ההצגה, שזה ממש מעניין למי שצפה בשידור (וגם למי שלא...), ועוד אחד עם כמה שחקנים.
יש מצב שתעלי את זה לפה?שמחה לראות שחידשו את האשכול!!
מעדכנת שיש בקול מבשר ראיון די חדש (מלפני שבוע), עם שטיינמץ ופוקס על כללללל ההצגה, שזה ממש מעניין למי שצפה בשידור (וגם למי שלא...), ועוד אחד עם כמה שחקנים.
איך אעלה???יש מצב שתעלי את זה לפה?
איך אני מקשיבה לקול מבשר? כאילו מה המספר?איך אעלה???
למה מי המשועמם שיקליט את זה....(תביני - זה הרבה יותר משעה.....)
ובסוף הוא שואל כמה מהשחקנים מה היה רגע השיא שלהם...קו ישראלי - 072-3333-111
ואז בשלוחה 8 ואז 0 (לעבור לראיון הבא - #)
אהה... וכשמתקשרים יש קודם פרסומת שאי אפשר להעביר וזה נאאאאאחס...
ואז יש איזו בעיה שמתבלבל השם שהוא אומר עם הבנאדם שעונה למשל הוא אמר לייבי ווידער אז אחד פרענקל ענה וכשאמר פרענקל לייבי ענהובסוף הוא שואל כמה מהשחקנים מה היה רגע השיא שלהם...
נו, ומה היה רגע השיא של פרענקל?ובסוף הוא שואל כמה מהשחקנים מה היה רגע השיא שלהם...
אוווו....נו, ומה היה רגע השיא של פרענקל?
כלומר צועק ומתעצבןאוווו....
לא היה לו רגע, היו לו רגעים....
הוא מדבר מלאאאא זמן....
הבנתי שזה לשבת ולשמוע שעה שלמה...תקשיבו, תדעו!
אני לא מוצאת את זהואז בשלוחה 8 ואז 0 (לעבור לראיון הבא - #)
הבעיה היא שמי שצריך להקשיב לזה הוא לא כ"כ עושה את הדברים האלה וגם אם הוא עושה הוא לא מסוגל לשני דברים בו זמנית.אין חובה ממש לשבת, אפשר לקפל כביסה תוך כדי, לסדר/לנקות את הבית...
לא חסר מה לעשות..
ובתור בונוס אפשר להקשיב תוך כדי למשהו נחמד..
לעבור לראיון הבא - # # # # ...... ....ואז בשלוחה 8 ואז 0 (לעבור לראיון הבא - #)
אני לא מוצאת את זה
באשכול של האינטערן מישהו כתבה שם שיש לה סירטון שלהם משנה שעברה באינטערן שווערד קטע שלא שמו בדיסק משהו שצמח מדבר עם סנדר ואז חאלמוד מדבר עם משהאיצה משהו כזה
יש את זה למישהו?
העלתי ת'הסרטה.... תהנו!!!זה אני כתבתי, ולא היה לי זמן להעלות, ובינתיים ננעל האשכול....
אני רואה שעדיין רוצים - אז בבקשה...
(בסוף עלה לי אחרי קיצוצים והורדה באיכות, סורי...)
תמיד ההצגה של הקעמפים היא פצצה, (בקטע של אש ומים רותחים ממש) ואת ממש מגרה.... אפשר לשמוע עוד פרטים?קשור לאונטערן ולא לשטוהל... -
החזרות להצגה בחופש (מהסדרה של פארכאפט) בעיצומן!!! יודעת מאחד השחקנים, והוא אמר שמגיע משהו פצצה!!!
אז תתכוננו.......
יש את זה גם בשלוחה 3 ואז 1 לאינטערוויו ואז צריך לשמוע קצת מה כל ראיון זה אולי החמישית, (אם לא הוסיפו עוד בינתיים)לעבור לראיון הבא - # # # # ...... ....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: