ארי גליק - מי שלא זוכר או לא ראה- שיחק בבאנק את תפקיד הרע - גלח וואסא, ובפענסטער את תפקיד הרע - זיגי, ובשניהם הוא שר שירים בקולו הערב והגבוה, זה היה תענוג לשמוע, למרות שנושא השיר היה תוכניות זדוניות ולאו דווקא תחנונים ותפילות...
כן! בטח אני זוכר אותו!ארי גליק - מי שלא זוכר או לא ראה- שיחק בבאנק את תפקיד הרע - גלח וואסא, ובפענסטער את תפקיד הרע - זיגי, ובשניהם הוא שר שירים בקולו הערב והגבוה, זה היה תענוג לשמוע, למרות שנושא השיר היה תוכניות זדוניות ולאו דווקא תחנונים ותפילות...
אפשר לקבל תשובה? למי אתם קוראים הדרשן?מי זה הדרשן למען השם ???
לפני כמה חדשיםאפשר לקבל תשובה? למי אתם קוראים הדרשן?
לא עולה ליתעלו משהו, כדי שנבין טוב יותר,
טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים.....
אפשר לקבל תשובה? למי אתם קוראים הדרשן?
קחו טעימהאין לי מושג!
אני ממש מקווה שהילדים האלו משחקים טוב...
תבדקי את הסרטון של הדרשןאני ממש מקווה שהילדים האלו משחקים טוב...
בקהילה פארכאפט למשל, הילד שיחק גרוע וזה היה ממש מעצבן
הילדים לא??אולי הם עושים השנה באותו רעיון, הילד לא שר אלא רק מציג-ולדרשן באמת יש כשרון ענק... ומי שישירו יהיה:לייבי ווידער,קאפי עלבויגן,יואלי ברוין ומאטי אילאוויטש
אי אפשר לדעת.... אבל לי פשוט לא נראה שהדרשן בכלל יודע לשיר ומכאן ההשערההילדים לא??
מי מהילדים בתמונות הוא ''הדרשן''??מי שאמר צדק!!!! הדרשן מציג!!!!!
צמוד לקירמי מהילדים בתמונות הוא ''הדרשן''??
סליחה מכולם זה היה טעות-זה לא הדרשן....מי מהילדים בתמונות הוא ''הדרשן''??
הילד בתמונה למעלה זה יוסי לאקס מאידיש נחת והוא כן הולך לשיר בהצגה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: