צריך לעשות נושא חדש ואז יש אופציה לעשות סקר.קודם תגיד איך עושים סקר אח"כ תדע
לא עובד או שאני לא יודע איך להשתמש?מי שרוצה יש קו לאונטערן שטוהל -
1-718-298-3009
אתה הוספת לפני את הקידומת שיש לך בקו (כמו בזק שזה 014...)??לא עובד או שאני לא יודע איך להשתמש?
לא הבנתי מה אני צריך לעשות בבזק מה המספר כולואתה הוספת לפני את הקידומת שיש לך בקו (כמו בזק שזה 014...)??
התרגום זה קשוחומישהו כתב באידישע וועלט פארומס שלייבי ווידער הולך להיות השנה תפקיד חמור...(תרגום חופשי לעברית מ - א שטרענגע מענטש...)
לאו דווקא בבזק, סתם נתתי דוגמא....לא הבנתי מה אני צריך לעשות בבזק מה המספר כולו
אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!התרגום זה קשוח
ב"קינדער פארברענגען" יש סיפור שבו הוא האיש הרע- וזה לא נשמע גרוע בכלל....אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה לא מתאים לו בגרם!
טוב זה חידוש.............ב"קינדער פארברענגען" יש סיפור שבו הוא האיש הרע- וזה לא נשמע גרוע בכלל....
תעלה את הקטעב"קינדער פארברענגען" יש סיפור שבו הוא האיש הרע- וזה לא נשמע גרוע בכלל....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: