כנראה לא הלך להם פעם שעברה.מודעה על השידור החי, שימו לב שלא כתוב מילה על ארץ ישראל....
תנחומיי לכל המאוכזבים ואני בתוכם....
כנראה לא הלך להם פעם שעברה.מודעה על השידור החי, שימו לב שלא כתוב מילה על ארץ ישראל....
למה?הלך ועוד איך, זה שבירושלים אסרו לא נראה לי שהפריע להם, האולמות בביתר ובבני ברק היו מלאים, לעניות דעתי ר' מוטקה בלוי אוסר את השידור בעקבות אינטערן שווערד
בגלל התכנים (ניחוש פרוע מהדמיון הפורה שלי)למה?
זה חלק מהמשחקשרואים דמעות בעיניו
זה חלק מהמשחק
אולי אני לא צודקצדיק זה לא נראה משחחק זה נראה שהוא פשוט נכנס לדמויות שנותנים לו
זה משחק שהם עוברים על זה אלף פעם, עם צחוקים עם החברים וכו'
לא נראה שבאמת נכנסים לדמיות
אוקיי אני מרים ידייםושאלו אותו המקורבים שלי שהיו בהצגה
וואייייי היה על זה וויכוח שלם באייוועלט אם הוא בכה באמת או לא ומישו שם בסוף אמר שיביאו את הטלפון שלו והוא יתקשר לשאול.... עוד אין תשובהאני עכשיו רואה את לייבי ווידר בההצגה של א קהילה פארכאפט שהוא בוכה באמת (ושזה לא מבוים) בקטע שאושר נזכר שהוא אח שלו (עמרם)
מודעה על השידור החי, שימו לב שלא כתוב מילה על ארץ ישראל....
נראה לי שזה קשור לזה שהם הבטיחו למחנכים שהם לא יפרסמו יותר מדי דברים, כדי שהילדים לא יהיו עסוקים עם ההצגה יותר מידי...מצש לא הבנתי מה הענין שלהם לא להציא סרטון פרומו
כל הענין של סרטון כזה הוא לגרות ולמשוך כמה שיותר קהל
ואם..תטענו שזה בגלל שהם רוצים לשמור בסוד את העלילה
אז איך יתכן שבראיון שנערך איתם הם תארו בפרוטרוט את הרקע להצגה?
נראה לי שזה קשור לזה שהם הבטיחו למחנכים שהם לא יפרסמו יותר מדי דברים, כדי שהילדים לא יהיו עסוקים עם ההצגה יותר מידי...
(ואני חושבת שכבר דברנו על זה פה בהתחלה.......)[/QUOT
יש לי את המספר פלאפון של פרקש, זה שהיה ממונה על השידור פעם שעברה.אין לאף אחד מייל של אחד המארגנים פעם שעברה שיוכל לשאול אותו האם יש שידור חי
וכר כולנו נדע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: