גמני לא...אז אני לא!
גמני לא...אז אני לא!
1. לא הייתי אומר בלי שום למידה..
ברוב המוסדות הגיעו ל70% ומעלה מתכנית הלימודים.
2. גם בהנחה שאתם צודקים, זה לא הדיון כרגע.
אני יכולה לקחת אותם יום לדודה ,יום לסבתא וכו'...בחופש הגדול אתם מצליחים למלא כל יום בטיולים?
כמה ימים מתוכו הילדים מסתובבים משועממים בדיוק כמו בסגר ואין להם שיעורים מוקלטים?
לדעתי החלוקה בין מי שמוכן/ה להשקיע מעט זמן בלמידה לטובת ילדיו ומי לא.. כהורה!!
מסכימה מאודאני לא יודעת מה הטווח גילאים פה
אבל אצלי הבת היא בא'
ויש עוד בנים, שעוד לא ברור מה יהיה איתם
ובת בא' חייבת אמא צמודה
והרעש והבלגן בבית עם כל השיירה לא כ"כ מאפשר
ואמא שאמורה לעבוד מהבית...
כך שמצד אחד זה חשוב מאד
ומצד שני זה ממש קשה...
שלא נדבר על זה שאין מספיק פלאפונים.....
כמה דשנו בזה בסגר הקודם...מסכימה מאוד
משגע אותי שבבית יעקב
הלמידה היא כאילו במאה הקודמת
אין איזה חידוש?
הכללה אדירה יש בישראל כמה אלפים של כאלו.שבבית יעקב
כמה אחוז מהאוכלוסיה מוגדרת חיונית כדי שיעצבו את הלמידה עפ"י דרכם??אם אני עובדת חיונית מאד של חינוך מיוחד...
זה שבחנוכה היה חופש הציל כמויות של ילדים מבידוד ומחלה.זה שבחנוכה היה חופש זה היה פשוט עזות מצח וחוצפה.
ההיפך. אני חושבת שמדובר באמהות שממשיכות לעבוד מחוץ לבית למרות כל הסגרים.(אני מבינה אם יש אמהות שלא עובדות ורוצות לנצל את הימים כימי חופשה בלי לימודים אבל זה לא הרוב)
גם בשלושת השבועות?אני כהורה צריך חופשת קיץ עם הילדים, ולא בא לי לימודים בקיץ.
היא מוגנת בהסכם עבודה שחתמו עימם בתחילת עבודתם (כמו כל עוסק במשק).ממה שאני הבנתי, טענת המורים לזכותם לחודשיים חופש- מוגנת בחוק.
לא כ"כ מבין.לגבי למידה מרחוק, לא הייתי מלמדת מרחוק שום חומר קריטי= מתמטיקה, אנגלית, ומקצועות שמבוססים שכבה על שכבה.
זה שלא מקשיבים להם ניחא..רחמנות גם על המורים ובעיקר הגננות, שמקליטים את עצמם במאמץ מטורף, וההאזנה- חלקית בלבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: