גם ברומניהבגבול מולדובה לא מעבירים בחורים בלי ההורים!!!
מתחת גיל 18!
כברהחזירו חלק!!!
להזהר ולהזהיר!!!!!!!!!!!!!!!!
גם ברומניהבגבול מולדובה לא מעבירים בחורים בלי ההורים!!!
מתחת גיל 18!
כברהחזירו חלק!!!
מעודכן להיום? כי אני שמעתי שבגבול עם פולין עשו בעיות על זהבגבול מולדובה לא מעבירים בחורים בלי ההורים!!!
מתחת גיל 18!
כברהחזירו חלק!!!
שאלה מעניינת, לא נראה לי שלמישהו יש תשובה ברורה בענין כיון שאין נסיון עם זה!יפוי כח נוטריוני עוזר???
אכן@הילוך גבוה , אתה כבר באומן???
ספר לנו את האמת מה הולך שם
אני יודע על קבוצה שהיו בה כמה קטינים עם יפוי נוטריוני שעברו בגבול מוגילוב לפני כחודשיפוי כח נוטריוני עוזר???
אתמול מרוב עומס ומעייפות לא הייתי אפילו בציון היום יותר אהיה בעניינים תזכירו לי בסוף היוםספר לנו את האמת מה הולך שם
איזה אוירה יש שםאתמול מרוב עומס ומעייפות לא הייתי אפילו בציון היום יותר אהיה בעניינים תזכירו לי בסוף היום
סתם מעניין מה הכוונה "מה הולך שם" מאיזה בחינה?
בינתיים איפה שאני הסתובבתי (הציון, פעדער, היכל התורה) הרגשה גילה של תחילת הקיבוץ, לא העומסים הרגילים אבל בפירוש יש כאן הרבה אנשיםאיזה אוירה יש שם
לפי החוק היבשיפוי כח נוטריוני עוזר???
לפי החק היבש זה עוזר.יפוי כח נוטריוני עוזר???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: