אני שם, באמת שהיה עכשיו רצף של אזעקות, הייתי מקודם בעיר לא מרגישים מלחמה בכלל לא כשיש אזעקה ולא כשאין, החיים מתנהלים כסדרם.דיווח עכשיו בתקשורת:
אוקראינה: בשעה האחרונה נשמעו אזעקות בעיר אומן שבאוקראינה. כזכור, בשבוע שעבר, משרד החוץ האוקראיני הזהיר כי זו סכנת חיים ממשית להגיע לאומן השנה.
לא יודע מה ההתרגשות, כל יום יש שם אזעקות...
אבל אני מבין ממך שלא נשמעו פיצוצים או משהו מיוחדאני שם, באמת שהיה עכשיו רצף של אזעקות, הייתי מקודם בעיר לא מרגישים מלחמה בכלל לא כשיש אזעקה ולא כשאין, החיים מתנהלים כסדרם.
האזעקות באוקראינה לא בצורת האזעקות בישראל..זו מערכת ממלחמת העולם הראשונה..אבל אני מבין ממך שלא נשמעו פיצוצים או משהו מיוחד
ברור, לכן לא הבנתי מה מיוחד הפעם שהתקשורת בארץ החליטה לפרסם את זההאזעקות באוקראינה לא בצורת האזעקות בישראל..זו מערכת ממלחמת העולם הראשונה..
האם זה אומר שחסידי ברסלב יוכלו להשתמש עם הסים האוקראיני בכל אירופה?המשמעות היא שהאוקראינים יוכלו לנסוע לאיחוד האירופי ולא לשלם על נדידה גם לאחר תום המלחמה
ככל שאני מבין מהתקשורת באוקראינה זה רק הצהרה של ראש הנציבות האירופאית ועדיין לא נכנס לתוקףהאם זה אומר שחסידי ברסלב יוכלו להשתמש עם הסים האוקראיני בכל אירופה?
אין להם מכ"ם מדויק כמו שיש בארץ לכן גם שיש ירי לאזור אחר לגמרי באוקראינה, האזעקות באומן ג"כ מופעלותהאזעקות באוקראינה לא בצורת האזעקות בישראל..זו מערכת ממלחמת העולם הראשונה..
אני לא שמעתיאבל אני מבין ממך שלא נשמעו פיצוצים או משהו מיוחד
הפה שאסר הפה שהתיר...דיווח עכשיו בתקשורת:
אוקראינה: בשעה האחרונה נשמעו אזעקות בעיר אומן שבאוקראינה. כזכור, בשבוע שעבר, משרד החוץ האוקראיני הזהיר כי זו סכנת חיים ממשית להגיע לאומן השנה.
לא יודע מה ההתרגשות, כל יום יש שם אזעקות...
שאננות בתקופה הזאת לא נראה לי דבר נכון,מלחמה מה?
כבר כאן מס' ימים אין שום תחושה של מלחמה מלבד העוצר בלילה והאזעקות
החיים רגילים לחלוטין מרכזי הקניות עמוסים
לנו לקח כשעה בכניסה עם רכב 8 אנשיםהבנתי שסתם מלחיצים פה בתקשורת- החייים שם, רגילים,
שאלה יש כאן כאלה שעברו את הגבול דרך מולדובה ויודעים להגיד מה מצב התורים שם ?
כמה זמן לוקח באיזורים אחרים הבידוק והמעבר?
(לא קשור לנסיעה)
לכן מומלץ לכל מי שגר באירופה לברוח מחשש שהוא יפציץ את הכור בז'פארוז'יה אגב רוסיה הכי קרובה לשם וענן רדיו אקטיבי התפשט לכל אירופה הוא הרי לא צפוי השאלה לאיפה לברוח אולי לארה"ב זה מסוכן הרי אם פוטין הלא צפוי יחליט להשתמש בנשק גרעיני היעד הראשון זה ארה"ב אולי לארץ הרי פוטין הלא צפוי נמצא בסוריה והוא עלול חלילה לשלוח טיליםשאננות בתקופה הזאת לא נראה לי דבר נכון,
בצד השני יש את פוטין איש מסוכן ולא צפוי
לחלוטיןהבנתי שסתם מלחיצים פה בתקשורת- החייים שם, רגילים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: