דרוש מידע אומן ראש השנה תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.

NACHMAN1

משתמש רשום
האיחוד האירופי מבטל נדידה בתשלום עבור אוקראינה

. הדבר יאפשר לאוקראינים בכל האיחוד האירופי ובבית להשתמש בשירותי המפעילים הסלולריים שלהם ולא לשלם עבור שיחות מחו"ל.

"אנחנו ניתן לאוקראינה את ההזדמנות לנצל את הפוטנציאל שלה ככל האפשר. בנייה על הצלחתם של נתיבי סולידריות כדי להבטיח גישה רציפה לשוק האחיד ", אמרה ראש הנציבות האירופית, אורסולה פון דר ליין.

המשמעות היא שהאוקראינים יוכלו לנסוע לאיחוד האירופי ולא לשלם עבור נדידה גם לאחר תוםהמלחמה.

"ניתן לאוקראינה את ההזדמנות לנצל את הפוטנציאל שלה ככל האפשר. בנייה על הצלחתם של נתיבי סולידריות כדי להבטיח גישה רציפה לשוק היחיד", אמרה ראש הנציבות האירופית, אורסולה פון דר ליין.

המשמעות היא שהאוקראינים יוכלו לנסוע לאיחוד האירופי ולא לשלם על נדידה גם לאחר תום המלחמה

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
דיווח עכשיו בתקשורת:
אוקראינה: בשעה האחרונה נשמעו אזעקות בעיר אומן שבאוקראינה. כזכור, בשבוע שעבר, משרד החוץ האוקראיני הזהיר כי זו סכנת חיים ממשית להגיע לאומן השנה.

לא יודע מה ההתרגשות, כל יום יש שם אזעקות...

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
דיווח עכשיו בתקשורת:
אוקראינה: בשעה האחרונה נשמעו אזעקות בעיר אומן שבאוקראינה. כזכור, בשבוע שעבר, משרד החוץ האוקראיני הזהיר כי זו סכנת חיים ממשית להגיע לאומן השנה.

אני שם, באמת שהיה עכשיו רצף של אזעקות, הייתי מקודם בעיר לא מרגישים מלחמה בכלל לא כשיש אזעקה ולא כשאין, החיים מתנהלים כסדרם.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני שם, באמת שהיה עכשיו רצף של אזעקות, הייתי מקודם בעיר לא מרגישים מלחמה בכלל לא כשיש אזעקה ולא כשאין, החיים מתנהלים כסדרם.
אבל אני מבין ממך שלא נשמעו פיצוצים או משהו מיוחד

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
האזעקות באוקראינה לא בצורת האזעקות בישראל..זו מערכת ממלחמת העולם הראשונה..
ברור, לכן לא הבנתי מה מיוחד הפעם שהתקשורת בארץ החליטה לפרסם את זה
כנראה כדי להפחיד ולעורר פאניקה..

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
האם זה אומר שחסידי ברסלב יוכלו להשתמש עם הסים האוקראיני בכל אירופה?
ככל שאני מבין מהתקשורת באוקראינה זה רק הצהרה של ראש הנציבות האירופאית ועדיין לא נכנס לתוקף

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
האזעקות באוקראינה לא בצורת האזעקות בישראל..זו מערכת ממלחמת העולם הראשונה..
אין להם מכ"ם מדויק כמו שיש בארץ לכן גם שיש ירי לאזור אחר לגמרי באוקראינה, האזעקות באומן ג"כ מופעלות

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
דיווח עכשיו בתקשורת:

הפה שאסר הפה שהתיר...
אוקראינה: הצלה אומן מבהיר, בעקבות ריבוי הפניות למוקד בנוגע לאזעקות בעיר אומן שבאוקראינה, הרינו להבהיר שאין צורך להיכנס לפאניקה מיותרת, משום שבכל עת שמשוגר טיל אויב לעבר אוקראינה אין פילוח לפי אזורים (בדומה לישראל) אלא האזעקה מופעלת באזורים רבים באופן אוטומטי

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הבנתי שסתם מלחיצים פה בתקשורת- החייים שם, רגילים,

שאלה יש כאן כאלה שעברו את הגבול דרך מולדובה ויודעים להגיד מה מצב התורים שם ?
כמה זמן לוקח באיזורים אחרים הבידוק והמעבר?
(לא קשור לנסיעה)

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מלחמה מה?
כבר כאן מס' ימים אין שום תחושה של מלחמה מלבד העוצר בלילה והאזעקות
החיים רגילים לחלוטין מרכזי הקניות עמוסים
שאננות בתקופה הזאת לא נראה לי דבר נכון,
בצד השני יש את פוטין איש מסוכן ולא צפוי

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הבנתי שסתם מלחיצים פה בתקשורת- החייים שם, רגילים,

שאלה יש כאן כאלה שעברו את הגבול דרך מולדובה ויודעים להגיד מה מצב התורים שם ?
כמה זמן לוקח באיזורים אחרים הבידוק והמעבר?
(לא קשור לנסיעה)
לנו לקח כשעה בכניסה עם רכב 8 אנשים

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שאננות בתקופה הזאת לא נראה לי דבר נכון,
בצד השני יש את פוטין איש מסוכן ולא צפוי
לכן מומלץ לכל מי שגר באירופה לברוח מחשש שהוא יפציץ את הכור בז'פארוז'יה אגב רוסיה הכי קרובה לשם וענן רדיו אקטיבי התפשט לכל אירופה הוא הרי לא צפוי השאלה לאיפה לברוח אולי לארה"ב זה מסוכן הרי אם פוטין הלא צפוי יחליט להשתמש בנשק גרעיני היעד הראשון זה ארה"ב אולי לארץ הרי פוטין הלא צפוי נמצא בסוריה והוא עלול חלילה לשלוח טילים
אגב מדמשק בירת סוריה לכיכר השבת המרחק האווירי הוא 217 ק"מ מדונייצק לאומן 565 ק"מ
@תילתן אני חלילה לא מזלזל אלא כדי לשבר את האוזן

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה