אבל זה עדיין דורש SMS. ולו לצורך הרישום הראשוני.לכן חשבתי על פתרון שיכול להיות מצוין
כמו שלהרבה משפחות טובות יש מכשיר "וויז" בלבד של הדרן
כך למי שממש צריך אפשר להחזיק מכשיר כשר\מוגן\וכו לצרכים כאלה - בנק, פייבוקס, וויז, וכו
כל שאר הדברים מסוננים
אבל זה עדיין דורש SMS. ולו לצורך הרישום הראשוני.לכן חשבתי על פתרון שיכול להיות מצוין
כמו שלהרבה משפחות טובות יש מכשיר "וויז" בלבד של הדרן
כך למי שממש צריך אפשר להחזיק מכשיר כשר\מוגן\וכו לצרכים כאלה - בנק, פייבוקס, וויז, וכו
כל שאר הדברים מסוננים
לאותו מכשיר יש סים, כך שאפשר לאפשר בו הודעות SMSאבל זה עדיין דורש SMS. ולו לצורך הרישום הראשוני.
לאותו מכשיר יש סים, כך שאפשר לאפשר בו הודעות SMS
אם הודעות SMS יעלו הרבה כסף או יוגבלו, הם לא יהפכו לדבר לממכר
כשהזכרתי צפרדעים... זאת היתה אחת מהגדולות.אם כך, אפשר כבר לאשר קבלת SMS בפלאפונים הכשרים. קבלה בלבד, כך שזה לא יהפוך להתכתבויות.
אגב, בנוקיה C2 הכשר והטהור והמאושר שלי, שנקנה כאמור במחיר מלא בחנות מהודרת ומוחתמת, היו מגיעים SMSים מדי פעם. בעיקר ממערכות אוטומטיות מסויימות. ההודעה הייתה מופיעה על המסך, ונעלמת מיד אחר כך.
כשהזכרתי צפרדעים... זאת היתה אחת מהגדולות.
אבל כתבו פה קודם שפעם היו כל מיני פרסומות נוראיות ב SMS אולי זו היתה הסיבה.
האמת.. אני מהדור הזה והיה לי מכשיר עם SMS לפני שהיו כשרים ולא זוכרת אי פעם שקיבלתי פרסומת כזו או אחרת.
(היום אני עם מכשיר טיפש עם כל החותמות)
אני עדיין מקבלת מדי פעם, ופעם אפילו קיבלתי כאימות וזה עבד.אם כך, אפשר כבר לאשר קבלת SMS בפלאפונים הכשרים. קבלה בלבד, כך שזה לא יהפוך להתכתבויות.
אגב, בנוקיה C2 הכשר והטהור והמאושר שלי, שנקנה כאמור במחיר מלא בחנות מהודרת ומוחתמת, היו מגיעים SMSים מדי פעם. בעיקר ממערכות אוטומטיות מסויימות. ההודעה הייתה מופיעה על המסך, ונעלמת מיד אחר כך.
אגב בארה"ב ובאירופה כולם היו עם מכשירים פשוטים עם SMS לפני שהתחילו הסמארטפונים, ועד היום יש אותם לציבור הצדיק יותר שלא מחזיק סמארטפון. אין כזה מושג של פלאפון ללא SMS.כשהזכרתי צפרדעים... זאת היתה אחת מהגדולות.
אבל כתבו פה קודם שפעם היו כל מיני פרסומות נוראיות ב SMS אולי זו היתה הסיבה.
האמת.. אני מהדור הזה והיה לי מכשיר עם SMS לפני שהיו כשרים ולא זוכרת אי פעם שקיבלתי פרסומת כזו או אחרת.
(היום אני עם מכשיר טיפש עם כל החותמות ומקבלת כ"כ הרבה שיחות זבל למרות כל הניסיונות שלי לנתק את עצמי מזה)
אגב בארה"ב ובאירופה כולם היו עם מכשירים פשוטים עם SMS לפני שהתחילו הסמארטפונים, ועד היום יש אותם לציבור הצדיק יותר שלא מחזיק סמארטפון. אין כזה מושג של פלאפון ללא SMS.
מישהו ראה שהם פחות צדיקים בגלל זה? האם הם קיבלו פרסומות שליליות שהורידו אותם? אני לא ראיתי ואני מכירה המון כאלה.
אלא צריך להקים עולם טכנולוגי מתקדם משלנו שמותאם מראש לצרכינו, לצרכי המגזר.
מעניין כמה מהאנשים כאן מתדיינים בנושא כי הם באמת לא מסתדריםא. לי יש נוקיה כשר וצולע אבל אני לא הנושא כאן אם שמת לב.
ב. אני מדברת על מציאת פתרון כלשהו לעובדה שהעולם הולך ונעשה יותר תלוי ממשק אינטרנטי לתפעול ויותר מורכב עבור מי שאינו מחזיק מכשיר חכם.
את מסתדרת כרגע? יופי טופי לך. אנחנו מדברים על חשיבה לטווח הארוך ועל כלל צרכי הציבור כולו.
גם בלי אינטרנט הסתדרנו שנים עד שכבר לא הסתדרנו אבל היו מי שחשבו לטווח ארוך וביצעו התאמה.
לא הבנתי למה צריכים להגיע למצב של מצוקה. זה לא מוכיח על מסירות נפש.מעניין כמה מהאנשים כאן מתדיינים בנושא כי הם באמת לא מסתדרים
וכמה מתדיינים כי הם בטוחים שהם ישנו את העולם ושכל העולם החרדי נושא אליהם עיניים כלות.
וכשלא נסתדר יהיה פיתרון.
המצוקה היא אבי כל ההמצאות והפתרונות. (ובמיוחד צרוך שמשלמים עליו כסף)
סיפרו את זה בזמנו על בעלזא..מישהו שהיה בחדר עם הרב אלישיב בזמן שהציגו בפניו את תקנות ועד הרבנים לענייני תקשורת אמר לחבר שלי, שבתחילה הרב אלישיב סרב לסעיף האוסר סמסים, משום שסבר שאין סיבה מספיקה לאסור את זה, ואם מישהו רוצה - הוא מוזמן לאסור זאת על עצמו. בסוף הוא לא הביע את דעתו בגלוי בנושא, מכיון שסבר שאם מיד בהתחלה יצוצו חילוקי דעות, ייפרץ הגדר לחלוטין ויצא שכרו בהפסדו.
מטעמים מסוימים הרב אלישיב לא ההין להתעקש על דעתו ולאלץ את הועדה לפעול לפי דעתו. (אחד הטעמים הוא אותו הגורם לכך שעד היום יש רק ועדה אחת (שכבר מזמן שינתה את מהותה לוועדת העסקנים לענייני תשקורת), וד"ל).
טוב, אז לא מצוקה...לא הבנתי למה צריכים להגיע למצב של מצוקה. זה לא מוכיח על מסירות נפש.
תעברו במחילה על מה ספציפית נכתב מה שכתבתי ומה היא באה להוכיח כי כבר העיר מי שהעיר:ממקרה אחד אתה מוכיח? לזה לא ציפיתי.
אני מציע לחבר ההוא שימנע משימוש בטלפון בכלל, ומיציאה לרחוב, ומכל מגע עם אנשים שלא עברו בדיקות, דרישות וחקירות בטיב רוחניותם. פשוט כי ככל הנראה הוא מאוד מאוד חלש מבחינה רוחנית, וכעלה נידף - כל רוח קטנה תאיים לתלשו מכור מחצבתו.
- זו תגובה עניינית לטענה עניינית... -
זה נראה כאילו יש מצווה כזו להוציא דברים של אנשים מהקשרם ואז לגעור בהם.
לא מצליחה להבין למה כל דיון בסוגיה חברתית הופך לכוונת זדון ונסיונות להיתרים.טוב, אז לא מצוקה...
צורך הכרחי ביותר.
(זה חלק מהפואנטה כאן? משחקי המילים והלשון והירידה לדקות המשמעויות??)
וכן. צריך שיהיה צורך הכרחי ביותר כדי להתיר בפרהסיה דברים שאנחנו עלולים לשלם עליהם מחירים של נפשות.
ומסירות נפש זה לא רק לקפוץ לכבשן האש,
מסירות נפש זה גם לשלם על נוחות אישית.
ולחיות על קידוש ד' שקשה יותר מלמות על קידוש ד'.
וזה כן קשור לכאן.
כי התחושה היא שמנסים להתיר בכל דרך אפשרית דבר שאנחנו יודעים כמה מסוכן הוא יכול להיות לצעירים,
ברגע ש"מסך גדול" יהיה מותר ומקובל כבר לא ממש מעניין אם יש עליו חותמת של כשר או לא
ותהיה לגיטימציה לכוווווווולם להחזיק אותו בכיס ולהחזיק בתוכו הרבה מרעין בישין.
לא מדויק.אגב בארה"ב ובאירופה כולם היו עם מכשירים פשוטים עם SMS לפני שהתחילו הסמארטפונים, ועד היום יש אותם לציבור הצדיק יותר שלא מחזיק סמארטפון. אין כזה מושג של פלאפון ללא SMS.
אני מוכנה לעשות לך משלוח בדואר רשום,יש אנשים שגרים בצפון ובדרום
מה אתם מציעים?אני חושב שהדיון צריך להיות האם אפשרי בכלל לחשוב שנמשיך להתנהל ברדיפה אחרי ההתקדמות של העולם, ע"י חסימות ועקיפות וחצאי פתרונות, כמו שיש היום,
או שמא הגיע הזמן להבין שהעולם צועד למקומות שא"א לחרדי לחיות איתם, ואנחנו רואים היום כבר, שזה כמעט או בכלל לא אפשרי,
ושוב, אדגיש, המצלמות, הטלפונים, הנגנים, הם רק סימפטום של הבעיה האמיתית, ויש עוד סימפטומים רבים של המחלות והנגעים שהרדיפה אחרי התקדמות הטכנולוגיה מביאה עלנו, ואכמ"ל,
ואם נגיע למסקנא שא"א להמשיך כך, צריך להפסיק לחשוב איך האפליקציה הבאה תוכל לשמש לצורך החרדי רק צריך לחסום אותה מכל שימוש אחר וכו', שבצורת החשיבה הזו הבית חולים לא מתחת הגשר אלא רחוק מהגשר מאוד..
אלא צריך להקים עולם טכנולוגי מתקדם משלנו שמותאם מראש לצרכינו, לצרכי המגזר.
אבל יש כבר אופציה כשרה!!!אולי תנסי לחשוב בכיוון ההפוך? סתם בשביל הספורט.
ברגע שקיים צורך ואין לו מענה חלק מהאנשים עשויים לפנות לאופציה הלא כשרה ולכן יש להקדים תרופה למכה.
בשביל זה לא צריך לשנות את העולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: