כי רוב המערכות היום מופעלות באפליקציות ולא באתרים רגילים. זו הבעיה.שואלת לא בציניות. למה צריך את האפשרויות האלו בטלפון במחשב זה לא מספיק?
זה בדיוק מה שאמרתי.חוץ מזה למה בדיוק צריך SMS?
מי משתמש בזה היום חוץ מלקבל קוד אישור מהבנק.
אם כבר, צריך מכשיר עם אפליקציות של בנק, קופת חולים וכד'
שאלות מהותיות פרושו שאני צריכה להגיד כאן בני כמה הילדים שלי, באיזו התמחות לומדות הבנות, ומי משתמש במה?לאורך כל האשכול הערות ביניים וללא שום התייחסות על שאלות מהותיות, רק ציניות.
נראה שזה דיון חסר תוחלת. לבוא ולומר לי שאני אמורה לקבל רק פעם בשבוע בזמן שזה כמה פעמים ביום.אם התקשרתם לימות המשיח וניתקו אתכם לא אמור להיות צינתוקים והודעות
אלא אם זה מחברות אחרות וזה קורה פעם בשבוע בערך
איזה מערכות בדיוק מופעלות רק באפליקציה?כי רוב המערכות היום מופעלות באפליקציות ולא באתרים רגילים. זו הבעיה.
מסכימה.נראה שזה דיון חסר תוחלת
בשנים האחרונות הם לא רוצים לנתק את האנשים מכל ההודעות והצינטוקים כי הם מפסידים לקוחותנראה שזה דיון חסר תוחלת. לבוא ולומר לי שאני אמורה לקבל רק פעם בשבוע בזמן שזה כמה פעמים ביום.
מוטב להפסיק אותו.
מציעה לעיין שוב.חושב שהתייחסו לזה אי שם בתחילת האשכול.
אישור חזרה לעבודה לביטוח לאומי (עבור המענק של המעסיק) - כרוך באפליקציה ו/או אסמס לאימות.איזה מערכות בדיוק מופעלות רק באפליקציה?
להיפך, כשאני צריכה משהוא יותר מורכב אני נכנסת לאתר ולא לאפליקציה.
נכון מאד.אישור חזרה לעבודה לביטוח לאומי - כרוך באפליקציה ואסמס.
הטענת רב קו. (במחשב אפשר רק עם קורא כרטיסים והוא לא זמין למכירה כרגע).
ויש עוד דוגמאות לפעולות שנעשות קשות ומורכבות לביצוע ללא טלפון חכם.
לא לכולנו יש כח וזמן לשבת על הטלפון בהמתנה לנציג.
איך זה קשור למה שכתבתי על חברי היקר בשנות הישיבה? אשמח לתגובה עניינית.אתה אמרת שיש לך קשר קרוב איתם, לא אני.
כאן באשכול הזה.
(נ.ב. למה זה פוגע? אתה לא מעריך אותם?)
והדגישו שהפערים והקוטביות בין העולם בחוץ לעולם שלנו ילכו ויגדלו 'בית חכם' שלטים חכמים קניות חכמות כו'נכון מאד.
דברו פה כל כך הרבה על "נגן" ו"מצלמה", נו באמת... אנחנו לא ילדים ומוכנים לשלם קצת יותר בשביל סיכוי לשמור עלינו. כשמגיעים לצרכים משמעותיים כאלה, ודרך אגב- אתר בנק שמור ומפוקח הרבה פעמים טוב יותר מהבנק עצמו...
יש על מה לדבר.
לא לזה כיוונתי.מציעה לעיין שוב.
ציינו היתרים נקודתיים בזמן שנצרכת חשיבה להתאמה לכלל הציבור.
קודם כל המחיר, הציבור לא יקנה בכאלו מחירים.
אבל לא משנה.עכ"פ כל הדיון הזה הוא על תת-שאלה אם הציבור כן יקנה או לא.
אני לא מדבר על בודדים בציבור אלא 'הציבור'.
עצם העניין לא יקרה לעולם. הרבנים לא יאשרו חבל על החלומות.
מאוד חשוב לעבוד מול החברות הללו שיפעילו אופציה של אימות קולי.אגב ישנם אתרים ושירותים שחד משמעית לא ניתן לקבל ללא אימות בSMS.
בהערת אגב, כדי להזמין תור בדואר אין צורך בסמס.כך לדוגמא במקום להזמין תור לדואר ולהכנס בדקה אמורים לחכות זמן רב
כל מילה!!דיון (?) מעגלי ביותר...
סתם בזבוז של 10 עמודים.
רוצים גישה לאתרים חיוניים ולשירותים דחופים. יש אינטרנט עם סינון מעולה,
לא נוח? מגושם? יש מכשירים של הדרן/עסקן וכל אלה...
רוצים להחזיק את זה ביד גאה בציבור בלי להשפיל מבט ולשים את הילדים במוסדות המהודרים ביותר? לא יקרה.
למה? כי אנחנו הורים ויש לנו אחריות לדור העתיד
ודור העתיד כבר כאן מתבונן בנו וצופה ומבטיח שהוא יתקדם יותר מאיתנו צעד אחד לפחות...
ולמה עוד? כי יש לנו רבנים שמציבים לנו סייגים וגדרים, וזה רלוונטי בכל תחום ולא רק בבחירות!
ואני חושבת שגם אם היה לי מכשיר עם נגן ומצלמה זה לא היה חוסך ממני רכישה של נגן ומצלמה נוספים,
הרי אני לא אקנה לכל פעסוס פלאפון בשביל שישמע שירים/סיפורי ילדים ויצלם את היומולדת בגן. נכון?
מה שכן- אם מישו יכול להועיל ולגרום לזה שהמכשירים הכשרים יהיו קצת יותר איכותיים מבחינת שמע, קליטה, הקלטת שיחות ונוחות של תפריטים ומקשים (ולא שאני אלחץ על 2 ויצא לי 222222) - יבורך.
כי באמת בדורנו זה יכול לקרות גם בלי שהמכשיר יהיה מגושם כמו מכונת כביסה.
וועדת הרבנים- באמת שאני לא אוחזת ממנה כיום, במיוחד שהם חוסמים קווים בלי קשר ומשאירים רק את מה שניראה להם,בזה צריך שינוי דחוף! ודווקא אני אשמח שיפרקו אותם ואולי יקום גוף הגיוני יותר.
אני קניתי לא מזמן מול עירית בני ברק ב-רב קו וזה עולה 5 ₪הטענת רב קו. (במחשב אפשר רק עם קורא כרטיסים והוא לא זמין למכירה כרגע).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: