התייעצות אולי הגיע הזמן להקים קבוצה טכנולוגית חרדית

מצב
הנושא נעול.

קליקורנ

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לא.
יש שירותים שניתנים רק דרך הטלפון.
וחוץ מזה למה להתחבאות מאחורי המסיכה-למה בבית כן ובחוץ לא מה ההבדל הגדול?

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
לאורך כל האשכול הערות ביניים וללא שום התייחסות על שאלות מהותיות, רק ציניות.
שאלות מהותיות פרושו שאני צריכה להגיד כאן בני כמה הילדים שלי, באיזו התמחות לומדות הבנות, ומי משתמש במה?
אז לא.
תודה.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אם התקשרתם לימות המשיח וניתקו אתכם לא אמור להיות צינתוקים והודעות
אלא אם זה מחברות אחרות וזה קורה פעם בשבוע בערך
נראה שזה דיון חסר תוחלת. לבוא ולומר לי שאני אמורה לקבל רק פעם בשבוע בזמן שזה כמה פעמים ביום.
מוטב להפסיק אותו.

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נראה שזה דיון חסר תוחלת. לבוא ולומר לי שאני אמורה לקבל רק פעם בשבוע בזמן שזה כמה פעמים ביום.
מוטב להפסיק אותו.
בשנים האחרונות הם לא רוצים לנתק את האנשים מכל ההודעות והצינטוקים כי הם מפסידים לקוחות
לכן צריך קצת להרים את הקול ולבקש בתקיפות להתנתק ואולי גם לאיים בתביעה
ניסינו והצליח חבל לסבול סתם אם אפשר בשיחת טלפון אחת לעצור את הסבל
תנסו ותהנו משקט כמעט מוחלט

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
חושב שהתייחסו לזה אי שם בתחילת האשכול.
מציעה לעיין שוב.
ציינו היתרים נקודתיים בזמן שנצרכת חשיבה להתאמה לכלל הציבור.
מה יעזרו היתרים נקודתיים? גישה לקופת חולים, ביטוח לאומי ובנק היא צורך לכלל האוכלוסיה ולא רק בעלי עסקים.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איזה מערכות בדיוק מופעלות רק באפליקציה?
להיפך, כשאני צריכה משהוא יותר מורכב אני נכנסת לאתר ולא לאפליקציה.
אישור חזרה לעבודה לביטוח לאומי (עבור המענק של המעסיק) - כרוך באפליקציה ו/או אסמס לאימות.
הטענת רב קו. (במחשב אפשר רק עם קורא כרטיסים והוא לא זמין למכירה כרגע).
ויש עוד דוגמאות לפעולות שנעשות קשות ומורכבות לביצוע ללא טלפון חכם.
לא לכולנו יש כח וזמן לשבת על הטלפון בהמתנה לנציג.
אגב ישנם אתרים ושירותים שחד משמעית לא ניתן לקבל ללא אימות בSMS.
ולא. אין להם אופציה להודעה קולית.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אישור חזרה לעבודה לביטוח לאומי - כרוך באפליקציה ואסמס.
הטענת רב קו. (במחשב אפשר רק עם קורא כרטיסים והוא לא זמין למכירה כרגע).
ויש עוד דוגמאות לפעולות שנעשות קשות ומורכבות לביצוע ללא טלפון חכם.
לא לכולנו יש כח וזמן לשבת על הטלפון בהמתנה לנציג.
נכון מאד.
דברו פה כל כך הרבה על "נגן" ו"מצלמה", נו באמת... אנחנו לא ילדים ומוכנים לשלם קצת יותר בשביל סיכוי לשמור עלינו. כשמגיעים לצרכים משמעותיים כאלה, ודרך אגב- אתר בנק שמור ומפוקח הרבה פעמים טוב יותר מהבנק עצמו...
יש על מה לדבר.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אתה אמרת שיש לך קשר קרוב איתם, לא אני.
כאן באשכול הזה.

(נ.ב. למה זה פוגע? אתה לא מעריך אותם?)
איך זה קשור למה שכתבתי על חברי היקר בשנות הישיבה? אשמח לתגובה עניינית.

הצייר

משתמש צעיר
איור וציור מקצועי
נכון מאד.
דברו פה כל כך הרבה על "נגן" ו"מצלמה", נו באמת... אנחנו לא ילדים ומוכנים לשלם קצת יותר בשביל סיכוי לשמור עלינו. כשמגיעים לצרכים משמעותיים כאלה, ודרך אגב- אתר בנק שמור ומפוקח הרבה פעמים טוב יותר מהבנק עצמו...
יש על מה לדבר.
והדגישו שהפערים והקוטביות בין העולם בחוץ לעולם שלנו ילכו ויגדלו 'בית חכם' שלטים חכמים קניות חכמות כו'
ןמי שרוצה לשמור את עצמו, ועדיין חושב שאפשרי לחסום פה ולהתיר שם, ימצא את עצמו במבוי סתום בעתיד הקרוב ממה שאנחנו חושבים

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מציעה לעיין שוב.
ציינו היתרים נקודתיים בזמן שנצרכת חשיבה להתאמה לכלל הציבור.
לא לזה כיוונתי.

כיוונתי לזה:
קודם כל המחיר, הציבור לא יקנה בכאלו מחירים.
עכ"פ כל הדיון הזה הוא על תת-שאלה אם הציבור כן יקנה או לא.
אני לא מדבר על בודדים בציבור אלא 'הציבור'.

עצם העניין לא יקרה לעולם. הרבנים לא יאשרו חבל על החלומות.
אבל לא משנה.

חושב שזה סוגר את המצב הקיים וכנראה שלעוד הרבה זמן.
באמת חבל על כל ה'דיונים' כבדי המשקל..

וטוב שלא אנחנו צריכים לקבל החלטה כי היא לא פשוטה בכלל, בכל מקרה יש תסבוכת וסיכון.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
הייתי זאיזה כנס אחד שבו סקרו את החברה החרדית איך הקרונה בעצם שינתה את חיי החברה החרדית בעינין הטכנולוגיה וכו....
אחת השאלות בעצם היתה לאיפה אכשין הציבור החרדי התקדם בכיוון של הטכנולוגיה כלומר עם הקרונה עשתה שינויוזה ימשיך אחרי הקרונה.....
וזה היה מדהים לראות איך שזה התחלק לכמה קבוצות.....
אחת אמרה שהיה לה סמרטפון והיא אכשין מתקוונת לעבור לפאלפון כשר....
אחת אמרה שדווקא השימוש בטכנולוגיה היה לה טוב(דפי יצירה לילדים ,שיעורי תורה,)
ולסיכום אחת אמרה שבציבור החרדי עושים את זה כל כך רע...למה אי אפשר לקחת את זה לכיוון חיובי??!!!
וזה מישפט כזה נכון.......
חלק מהיסחפות של ילדים שהם בעצם גילו דבר ש"כיביכול" זה אסור ובעצם ניסחפו עמוק לשם...
את האמת אני חושבת שהקטע של נגן ומצלמה בפאלפון זה חיוני ניצרך כל כך שאפשר להתקין את זה וצריך בכל פאלפון כשר!!!
את האמת הם אמרו שם שהם יקחו את הדברים שנאמרו שם וישתדלו לקחת מסקנות לתועלת הציבור.........

מרחבית

משתמש מקצוען
אגב ישנם אתרים ושירותים שחד משמעית לא ניתן לקבל ללא אימות בSMS.
מאוד חשוב לעבוד מול החברות הללו שיפעילו אופציה של אימות קולי.
זו לא בעיה גדולה ולא השקעה גדולה להפעיל אימות קולי. רק עניין של מודעות של החברות ורצון מצידן.
בין אם מדובר על מקומות שמרוויחים מאיתנו, בין אם על שירותים נחוצים שמגיעים לנו כמו לכולם, כדאי שנעמוד על כך כציבור גדול שאלו הן אורחות חייו. ומה מבקשים סך הכל? אימות קולי אוטומטי.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
כך לדוגמא במקום להזמין תור לדואר ולהכנס בדקה אמורים לחכות זמן רב
בהערת אגב, כדי להזמין תור בדואר אין צורך בסמס.
נכנסים לאתר, מקישים את מספר הטלפון, והתור נקבע. (המספר משמש רק לזיהוי ולא לשליחת הודעת אימות)
כשנכנסים לדואר, מקישים את המספר שוב ומקבלים תור.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
דיון (?) מעגלי ביותר...
סתם בזבוז של 10 עמודים.
רוצים גישה לאתרים חיוניים ולשירותים דחופים. יש אינטרנט עם סינון מעולה,
לא נוח? מגושם? יש מכשירים של הדרן/עסקן וכל אלה...
רוצים להחזיק את זה ביד גאה בציבור בלי להשפיל מבט ולשים את הילדים במוסדות המהודרים ביותר? לא יקרה.
למה? כי אנחנו הורים ויש לנו אחריות לדור העתיד
ודור העתיד כבר כאן מתבונן בנו וצופה ומבטיח שהוא יתקדם יותר מאיתנו צעד אחד לפחות...
ולמה עוד? כי יש לנו רבנים שמציבים לנו סייגים וגדרים, וזה רלוונטי בכל תחום ולא רק בבחירות!

ואני חושבת שגם אם היה לי מכשיר עם נגן ומצלמה זה לא היה חוסך ממני רכישה של נגן ומצלמה נוספים,
הרי אני לא אקנה לכל פעסוס פלאפון בשביל שישמע שירים/סיפורי ילדים ויצלם את היומולדת בגן. נכון?

מה שכן- אם מישו יכול להועיל ולגרום לזה שהמכשירים הכשרים יהיו קצת יותר איכותיים מבחינת שמע, קליטה, הקלטת שיחות ונוחות של תפריטים ומקשים (ולא שאני אלחץ על 2 ויצא לי 222222) - יבורך.
כי באמת בדורנו זה יכול לקרות גם בלי שהמכשיר יהיה מגושם כמו מכונת כביסה.

וועדת הרבנים- באמת שאני לא אוחזת ממנה כיום, במיוחד שהם חוסמים קווים בלי קשר ומשאירים רק את מה שניראה להם,בזה צריך שינוי דחוף! ודווקא אני אשמח שיפרקו אותם ואולי יקום גוף הגיוני יותר.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
דיון (?) מעגלי ביותר...
סתם בזבוז של 10 עמודים.
רוצים גישה לאתרים חיוניים ולשירותים דחופים. יש אינטרנט עם סינון מעולה,
לא נוח? מגושם? יש מכשירים של הדרן/עסקן וכל אלה...
רוצים להחזיק את זה ביד גאה בציבור בלי להשפיל מבט ולשים את הילדים במוסדות המהודרים ביותר? לא יקרה.
למה? כי אנחנו הורים ויש לנו אחריות לדור העתיד
ודור העתיד כבר כאן מתבונן בנו וצופה ומבטיח שהוא יתקדם יותר מאיתנו צעד אחד לפחות...
ולמה עוד? כי יש לנו רבנים שמציבים לנו סייגים וגדרים, וזה רלוונטי בכל תחום ולא רק בבחירות!

ואני חושבת שגם אם היה לי מכשיר עם נגן ומצלמה זה לא היה חוסך ממני רכישה של נגן ומצלמה נוספים,
הרי אני לא אקנה לכל פעסוס פלאפון בשביל שישמע שירים/סיפורי ילדים ויצלם את היומולדת בגן. נכון?

מה שכן- אם מישו יכול להועיל ולגרום לזה שהמכשירים הכשרים יהיו קצת יותר איכותיים מבחינת שמע, קליטה, הקלטת שיחות ונוחות של תפריטים ומקשים (ולא שאני אלחץ על 2 ויצא לי 222222) - יבורך.
כי באמת בדורנו זה יכול לקרות גם בלי שהמכשיר יהיה מגושם כמו מכונת כביסה.

וועדת הרבנים- באמת שאני לא אוחזת ממנה כיום, במיוחד שהם חוסמים קווים בלי קשר ומשאירים רק את מה שניראה להם,בזה צריך שינוי דחוף! ודווקא אני אשמח שיפרקו אותם ואולי יקום גוף הגיוני יותר.
כל מילה!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה