מחשבה מחרידה בעיני.אנחנו חושבים שצריך להיות אחד מול השני,
מי שנותן לנו מקבל כשהוא צריך, מי שלא נותן, לא מקבל - רק בשכירות מליאה של 300 - 500 ש"ח.
סתם אגב לכל האורחים הנכבדיםמחשבה מחרידה בעיני.
חברה שלי סיפרה לי שביקשו ממנה להשאיר דירה לרב דיי ידועפעם היינו נותנים יותר היום פחות
גם ''לא צריך כלום'' זה המון כשכל בשבוע מחכים לשבת כדי לנוח.
מצד שני אני יודעת שלפעמים זה לא רוצה לארח אלא צריך לארח מכל מיני סיבות ומסיבות ואז באמת רק מקום לשים את הראש זה מה שמעניין... ואפילו בשביל זה צריך לארגן ולעשות אבל -תלוי למי.
צריך לזכור שאולי היןם אני לא צריכה את עזרת השכנים בעניין אבל יגיע היום וגם אנחנו נהיה המארחים ולא המתארחים וכדאי לחשוב על זה
כמובן שלהשאיר פתק/ שוקולד/ תשלום לפי מנהג המקום או כרוח הנחה עליכם
כמובן להמנע מלהשאיר שאריות ונזקים
וכמובן למצוא פתרונות להמשיך לעזור כמה שניתן.
יש לי שכנה זו''צ שסוגרים חדר שינה ונותנים סלון עם ספה שהיא 2 מיטות מתקפלות.
מי שמתאים לו. מתאים. ומי שלא לא
רק חשוב להגיד מראש מה יש בדירה! כי לא בכל גיל ומצב מתאים כל דבר.....
סליחה על האורך...
שבת שלום!
איש את רעהו יעזורו.....
אני אוסיף עוד ספור מדהים, שקרה לנו.חברה שלי סיפרה לי שביקשו ממנה להשאיר דירה לרב דיי ידוע
היא כמובן השאירה בשמחה
הרב מעצמו לא הסכים בשום אופן לישון בחדר השינה שלה
אלא ישן בחדר ילדים במיטה צרה נפתחת ל3...
התרגשתי מהסיפור
חברה שלי סיפרה לי שביקשו ממנה להשאיר דירה לרב דיי ידוע
היא כמובן השאירה בשמחה
הרב מעצמו לא הסכים בשום אופן לישון בחדר השינה שלה
אלא ישן בחדר ילדים במיטה צרה נפתחת ל3...
התרגשתי מהסיפור
כיף לשמוע סיפורים כאלו.אני אוסיף עוד ספור מדהים, שקרה לנו.
נתנו את הדירה בבין הזמנים לת"ח גדול מאוד ולאשתו.
גרנו במקום נופש מבוקש אבל לא יכולנו להשכיר בגלל כמה סיבות ואחת מהן היא שגרנו בבנין קטן ושמור של 2 דירות בלבד והמשכירים גרו מעלינו .
היינו ביחסים מאוד טובים איתם (המשכירים) ובקשנו כטובה, שיסכימו שניתן את הדירה ל3 לילות לזוג נקי מסודר שבא ללא ילדים. במהלך השהות שלהם נכנסה השכנה מלמעלה כדי להגיד שלום ולבדוק אם הם צריכים עזרה במשהו. היא ספרה לי אח"כ שהבעל לא רצה להדליק את המזגנים כי קיבל את הדירה רק לשינה!
כמה הצטערנו לשמוע על כך שחזרנו...היינו משאירים פתק מפורש שאפשר בשמחה להשתמש במזגן...
אני משאיר על השולחן שעון שבת ושלט למזגן ומקווה שיבינו שאפשר להשתמש אבל עם שעוןכמה הצטערנו לשמוע על כך שחזרנו...היינו משאירים פתק מפורש שאפשר בשמחה להשתמש במזגן
לא תמיד זה "עובד" הרבה פעמים דווקא אלו שמבקשים כל הזמם הם אלו שאף פעם לא נותנים מנסיון!!!צריך לזכור שאולי היןם אני לא צריכה את עזרת השכנים בעניין אבל יגיע היום וגם אנחנו נהיה המארחים ולא המתארחים וכדאי לחשוב על זה
לרוב מדברים על כאלה שנוסעים פעם או פעמיים בחודש ואכן נותנים דירה כמו שמצפים לקבלכשאני נוסעת להתארח בשבת (וזה קורה לעיתים נדירות ממש) זה בשבילי חופש ותרפיה.
אז למה אני צריכה לעבוד לפקסס בית מושלם כדי לצאת מהבית גמורה לשבת??
המשפט הזה של: "תרגישי בנח עם מה שתשאירי... הכל בסדר" כל כך לא נכון ולא במקום. מי מרגישה בנח להשאיר בית כזה?ואל תגידו - לא צריך להכין כלום
דירה זרה שבה השירותים לא חוטאו שוב עם אקונומיקה, יש שאריות כביסה על הרצפה באמבטיה ומשחקים מפוזרים בחדר ילדים ולסיום גם 10 כלים בכיור
זה גם מכפיל את ההרגשה ש"חדרו לי לקישקע"המשפט הזה של: "תרגישי בנח עם מה שתשאירי... הכל בסדר" כל כך לא נכון ולא במקום
ואולי דווקא אלו שטורחים ונוסעים פעם-פעמיים בחודש אין להם כח בנוסף לטרחה של היציאה מהבית והאריזה לפקסס אותו לאורחים??לרוב מדברים על כאלה שנוסעים פעם או פעמיים בחודש ואכן נותנים דירה כמו שמצפים לקבל
אייקון מקיאסתם בשביל סיפורים מצחיקים...
להורים של גיסתי יוצא לתת את הדירה לשבת כמה וכמה פעמים ולהלן הסיפורים שהם חוו:
פעם אחת הם נתנו לשכנה שרצתה לארח את אחותה אצלה
וכמה מדהים בהמשך השבוע מספרת בת השכנים לאחות של גיסתי שהפאה של אמא של גיסתי היתה מהמממת על הדודה שלה....
פעם הם נתנו את דירתם וביום שישי באחת בצהריים נכנסו המשפחה המתארחת ובשיאה טבעיות האמא מכניסה את הילדים לאמבטיות מבקשת סבונים ומגבות זה לא ברור??
ועוד סיפור,
אמא של גיסתי היא קלדנית, ואחרי אחד השבתות הם גילו שילד של המתארחים הוציא את כל האותיות מהמקלדת....
ואחרון חביב שקרה לאחותי
היא נתנה את הדירה שלה לשבת, לזוג שהתארח נשפך קפה על המזרון של אחותי (!!!)
הזוג הפכו את המזרון והלכו לחיים ולשלום...
אני לא חושבת שהרעיון תלוש בכלל.סליחה שאני אומרת אבל נהיה פה אשכול של אנשים המחפשים צידוק למה קשה להם המצווה הזו, ומרוב כך הם מנסים להגיד כמה זה לא בסדר כל הרעיון הזה ולמה הוא תלוש מעצם היותו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: