נכתב ע"י דוריתA;2242884:ההגדרה בחלונית למטה בימין- זו הדרך בה אני משתשמת
אך משום מה כשאני בודקת לפני הדפסה זה לא נראה לי מתאים.
האם לקנ''מ 1:25 -נגדיר 1:4?ולקנ''מ 1-50 נגדיר-1:5 [ וזאת כאשר אני עורכת את הגליון
בSCALE 1:1]
הדרך השניה שהצעת מענינת לא מכירה ולא מבינה אותה. מענין לנסות
נכתב ע"י revrut;2243388:לקנ"מ 1:25 את צריכה להגדיר או 10:25 או 1:2.5, 1:4 לא קשור לכאן בכלל.
הדרך השניה- אין בה הבנה, זה פשוט להקליד לפי מה שכתבתי, אני אוהבת להשתמש בה כי אפשר לכתוב כל קנ"מ שרוצים ולא מוגבלים למה שיש בסרגל או שצריך להגדיר מחדש
נכתב ע"י איש שמח;2244347:קרה לי כבר בכמה מחשבים ובכמה שרטוטים:
אני מקיש F8 לביטול/ אישור אורטו והתוכנה קופאת לזמן ארוך.
יש פיתרון?
תודה
נכתב ע"י revrut;2244747:להתרגל להשתמש ב- F10- פולאר
אני רצינית, תתרגלו ותראו איזה הבדל תהומי, לא צריך כל רגע להדליק ולכבות כי הוא 'גמיש' יותר ונותן לזוז מעבר לקווים המוגדרים, ניתן להוסיף לו היצמדות לזויות אחרות.
אני עובדת בדרך קבע על פולאר שמוגדר לזוית 45 מעלות, ואז הוא נצמד לי כל 45, ז"א: 0,45,90 וכן הלאה... וכמובן שנותן לשרטט או כל פעולה אחרת גם בין הזויות המוגדרות.
אם יש מבנה שיש בו זויות של 30 מעלות נניח, זה מקסים- מגדירים אותו זמנית על 30 ולא צריך כל פעם לחשב, הוא נותן היצמדות כל 30 שכמובן מגיע גם ל-90 מעלות בסוף.
נכתב ע"י איש שמח;2245061:משהו מצחיק. באחד האשכולות של התמיכה בחו"ל מישהו שאל בדיוק את אותה שאלה שלי, ומישהו ענה בדיוק את התשובה שלך. (F10) אבל גם זה תקע אותי. ותקע גם את השואלת בחו"ל.
בסוף ראיתי באחד האשכולות בחו"ל מילת קסם:
להקיש TEMPOVERRIDES
ולשנות למשתנה 0. ואז זה הפסיק להתקע. (אם תצליחי לברר מה זה עושה- מה טוב ומה נעים)
נכתב ע"י revrut;2245152:התשובה שעניתי ודאי לא ענתה לך על פתרון הבעיה עצמה, אך כן אמורה לפתור את הבעיה מכיוון אחר היות שפשוט אין צורך לגעת בכפתור ה-F, מה שנשמע מדבריך שהוא גורם לתקיעה.
כל האלו עם המשתנים הוא נושא שמצריך בירור...
נכתב ע"י לאה וינברג;2247201:שאלה דחופה!
כשאני לוחצת על פקודת DI, ו- PL. יתכן ועל עוד פקודות, פשוט בהן נתקלתי כרגע, לא נותן לי נקודת אחיזה. איך מסדרים זאת? דחוף, אני באמצע עבודה ולא יכולה להמשיך לעבוד כך.
תודה רבה מראש לעונים
נכתב ע"י רבקי100;2289528:שלום לכל המומחיות כאן!
כל פעם שאני נעזרת באשכול הזה אני מברכת את רותי-פותחת האשכול מחדש..
הפקודה קוויק סלקט מדהימה! אני משתמשת בה המון
אבל עכשיו ניסיתי לבחור dim stile מתוך שרטוט ושאר המידות לא נבחרות.
מה יכולה להיות הבעיה?
אציין שהמידות הן לא בשכבה נפרדת.
תודה מראש לעונות!
שמתי לב שנבחרו רק המידות הזהות.
מצרפת צילומי מסך[/ATTACH]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: