לאה וינברג
משתמש רשום
נכתב ע"י רחל1234;2189013:תכתבי FILEDIA
ולאחר אנטר תכתבי 1
אין מילים, הצלת אותי, תודה רבה
נכתב ע"י רחל1234;2189013:תכתבי FILEDIA
ולאחר אנטר תכתבי 1
לא נתקלתי בבעיה כלשהי של היפוך מלל בהדפסה.נכתב ע"י דוריתA;2198894:מי מכם עובד עם חישובי שטחים באקסל בתוך האוטוקאד?
איזה פונטים מתאימים למלל בכותרות בטבלה, מה שעשיתי עד כה יצא הפוך בהדפסה.
נכתב ע"י miri11886;2199115:כשאני מכניסה תמונה (png) לקובץ אוטוקאד הוא נכנס יפה אך אחרי שאני סוגרת את הקובץ, כשאני פותחת שוב הוא מופיעה לי בתור תמונה סגורה.
צפה בקובץ המצורף 309691
נכתב ע"י s0527163225;2206264:אני רוצה לסובב את כל הטקסט והמידות אבל שיישארו במקומם. בפקודת סיבוב רגילה אני צריך לסובב אחד אחד מה שייקח לי שעות מאחר וזה שרטוט ענק, יש פתרון לזה?
ועוד דבר בהדפסה דרך הליאוט כשאני עושה כמה חלונות בהדפסה ואני מנסה להדליק ולכבות שכבות בחלק מההדפסות. בהתאם לסוג השרטוט חלק כן נדלק וחלק נכבה לבד מישהו נתקל פעם בבאג הזה.
נכתב ע"י s0527163225;2206264:אני רוצה לסובב את כל הטקסט והמידות אבל שיישארו במקומם. בפקודת סיבוב רגילה אני צריך לסובב אחד אחד מה שייקח לי שעות מאחר וזה שרטוט ענק, יש פתרון לזה?
ועוד דבר בהדפסה דרך הליאוט כשאני עושה כמה חלונות בהדפסה ואני מנסה להדליק ולכבות שכבות בחלק מההדפסות. בהתאם לסוג השרטוט חלק כן נדלק וחלק נכבה לבד מישהו נתקל פעם בבאג הזה.
נכתב ע"י דוריתA;2242674:לכל המנוסות
איך אני מגדירה בגליון הלייאוט הדפסה בקנ''מ של 1:25 ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: