בקשת תפילה אוטובוס התהפך בכביש 443: מספר לכודים במקום, 35 נפצעו

מצב
הנושא נעול.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
התאונה בקו 402 היתה ביום ראשון ה' אדר א' בשעה 19:00 בערב לערך.
זה כבר אחרי כל השיטות כולל ר"ת..כך שזה ו' לחודש או מדויק יותר אור לו'.
אבל זה יותר סמוך מסמוך לה' לחודש.. תאריך שאחרי הכל - אומר הרבה.

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
התאונה בקו 402 היתה ביום ראשון ה' אדר א' בשעה 19:00 בערב לערך.
זה כבר אחרי כל השיטות כולל ר"ת..כך שזה ו' לחודש או מדויק יותר אור לו'.
אבל זה יותר סמוך מסמוך לה' לחודש.. תאריך שאחרי הכל - אומר הרבה.
אומר שמה, לא לסוע באוטובוס יותר בתאריך הזה?
אנחנו לא עורכי דין של הקב"ה, ואין לנו שום השגה מה הקשר ומה משמעות הקשר בין שני המקרים. להתפלל, להתחזק, אנחנו צריכים תמיד, וכל ארוע כזה מקפיץ אותנו מחדש ומזכיר לנו איפה אנחנו חיים ומה מטרותינו פה.
לגלות נסתרות זה לא חלק מתפקידנו בעולם.

אמא טובה!

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קיבלתי במייל שמות לתפילה מהתאונה:
בן דגנית שזקוק לרחמי שמיים
ניר בן איילה שנכנס עכשיו לחדר ניתוח
איתמר שמעון בן אורי (תינוק בן 10 חודשים )
דוד בן בתיה
אפרים פריג' בן וואסי
אברהם בן דונה
אריאל בן נטלי
אריאל בן רבקה
מסעודי בת אסתר
שלום חי בן קוצ'יק
פיני פנחס בן פלורה
יעקב בן ציפורה

לשחרור והצלחת:
שלמה שליו בן רינה
אלון בן אביבה
תמי בת אסתר
מאיר בן תמי

הדודה מלכי

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כולי מצומררת.
אחותי כמעט (בניסי ניסים שלא) היתה על האוטובוס הזה.
ברגע האחרון הספיקה את ההוא שלפניו.
אלף פעמים תודה ל-השי"ת.
(אגב, הבנתי שהיא תפסה את האוטובוס של 9:15, כך שהאוטובוס הפגוע הוא הבא אחריו. 9:30 אלי?! לא משנה...)

אמרתי תהילים לרפואתם והחלמתם המהירה של הפצועים.
וקיבלתי על עצמי קבלה טובה,
ועדיין קשה להמשיך לסדר היום.
קשה לנשום ברווח כשאת שומעת את הסיפורים, חווה את האוירה, רואה את התמונות הנוראיות, ורק יכולה לדמיין ולתאר לעצמך כמה נורא האסון לכל עמ"י בכלל ולנפגעים ומשפחותיהם בפרט.

ובכ"ז, נקודה שלא כתבו כאן ואני מרגישה צורך להאיר
במיוחד בהקשר לאירוע.
אם להתחזק במשהו, אז קחו לכם משהו 'לא בשמים'.

בד"כ באירועים כאלו, בתאונות, ואפילו בנפילה קטנה של מישהי/ו ברחוב קיימת תופעה (בבני ברק במיוחד) של התגודדות סביב המאורע, התגודדות לשם סקרנות.
ואני לא ארחיב כמה זה יכול לסכן את מצבו/ם של הנפגעים וכמה זה מפריע לאנשי הצוות לטפל בהם, וכמה זה נוראי וחסר טאקט ורגישות.
תחשבו רגע אחד לפני שאתם נעצרים בצומת כזו, רגע אחד דמיינו לו אתם עצמכם הייתם ח"ו שוכבים שם, על הכביש. איך הייתם מרגישים במצב הזה?! וכשכל סקרני ישראל נאספים סביבכם ומביטים בכם במבט סקרני ודוחפים את אפם למקום לא להם, וגם אלו שחושבים שהם עוזרים ומנסים לתת עיצות מכאן ועד דיזנגוף....
תעשו טובה.
בבקשה.
לכו משם.
עופו משם.
אל תעצרו ואל תסתכלו.
למה??!!! למה זה טוב?!?!!?!?! תגידו לי!!!
קצת לפתח את הרגישות.
בבקשה ממכם!!
אני נתקלת בזה לא פעם, ובכל פעם הלב שלי נצבט בשביל מי שנמצא שם במרכז הזירה.
ועוד יותר כואב לראות שרוב הנאספים הינם אנשים שמראם משדר ירא"ש ובגרות ורצינות. בעיני המעשה המכוער הזה (כן. ממש) ממש מציג את ההיפך.
ואהבת לרעך כמוך.

ושלא נגיע לידי ניסיון, ולא לידי ביזיון.
שלא יקרו עוד כאלו מקרים בעז"ה.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כולי מצומררת.
אחותי כמעט (בניסי ניסים שלא) היתה על האוטובוס הזה.
ברגע האחרון הספיקה את ההוא שלפניו.
אלף פעמים תודה ל-השי"ת.
(אגב, הבנתי שהיא תפסה את האוטובוס של 9:15, כך שהאוטובוס הפגוע הוא הבא אחריו. 9:30 אלי?! לא משנה...)

אמרתי תהילים לרפואתם והחלמתם המהירה של הפצועים.
וקיבלתי על עצמי קבלה טובה,
ועדיין קשה להמשיך לסדר היום.
קשה לנשום ברווח כשאת שומעת את הסיפורים, חווה את האוירה, רואה את התמונות הנוראיות, ורק יכולה לדמיין ולתאר לעצמך כמה נורא האסון לכל עמ"י בכלל ולנפגעים ומשפחותיהם בפרט.

ובכ"ז, נקודה שלא כתבו כאן ואני מרגישה צורך להאיר
במיוחד בהקשר לאירוע.
אם להתחזק במשהו, אז קחו לכם משהו 'לא בשמים'.

בד"כ באירועים כאלו, בתאונות, ואפילו בנפילה קטנה של מישהי/ו ברחוב קיימת תופעה (בבני ברק במיוחד) של התגודדות סביב המאורע, התגודדות לשם סקרנות.
ואני לא ארחיב כמה זה יכול לסכן את מצבו/ם של הנפגעים וכמה זה מפריע לאנשי הצוות לטפל בהם, וכמה זה נוראי וחסר טאקט ורגישות.
תחשבו רגע אחד לפני שאתם נעצרים בצומת כזו, רגע אחד דמיינו לו אתם עצמכם הייתם ח"ו שוכבים שם, על הכביש. איך הייתם מרגישים במצב הזה?! וכשכל סקרני ישראל נאספים סביבכם ומביטים בכם במבט סקרני ודוחפים את אפם למקום לא להם, וגם אלו שחושבים שהם עוזרים ומנסים לתת עיצות מכאן ועד דיזנגוף....
תעשו טובה.
בבקשה.
לכו משם.
עופו משם.
אל תעצרו ואל תסתכלו.
למה??!!! למה זה טוב?!?!!?!?! תגידו לי!!!
קצת לפתח את הרגישות.
בבקשה ממכם!!
אני נתקלת בזה לא פעם, ובכל פעם הלב שלי נצבט בשביל מי שנמצא שם במרכז הזירה.
ועוד יותר כואב לראות שרוב הנאספים הינם אנשים שמראם משדר ירא"ש ובגרות ורצינות. בעיני המעשה המכוער הזה (כן. ממש) ממש מציג את ההיפך.
ואהבת לרעך כמוך.

ושלא נגיע לידי ניסיון, ולא לידי ביזיון.
שלא יקרו עוד כאלו מקרים בעז"ה.
אין אוטובוס ב 9:30
יש ב 9:15
ב 10:45
לפניהם זה 8:45

Shosh Karl

משתמש צעיר
בבקשה, די להודעות האלה שלא מוסיפות כלום חוץ משנאת חינם.
נודענו היום לבשורה נוראה, וכמו שאמרו לפניי - אין מקום להוראת התעוררות ספציפית לכלל לציבור ע"י יהודים - יקרים, צדיקים וישרים - שאינם מנהיגיו.
ואנא, אל תיגררו להגיב ולמחות בצורה כזו שאינה מסייעת בדבר.
סליחה ותודה.
שנתבשר רק בבשורות טובות, אמן!

מצב
הנושא נעול.
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה