אל תשאלו שאלות שמטרתן זיהוי.@עפה ברוח
מאיזה סמינר אתם?
משום כיוון זה לא טוב
אל תשאלו שאלות שמטרתן זיהוי.@עפה ברוח
מאיזה סמינר אתם?
ב"ה הודו לה'חמדתיה דיצה בת רבקה השתחררה ב"ה מביה"ח
אומר שמה, לא לסוע באוטובוס יותר בתאריך הזה?התאונה בקו 402 היתה ביום ראשון ה' אדר א' בשעה 19:00 בערב לערך.
זה כבר אחרי כל השיטות כולל ר"ת..כך שזה ו' לחודש או מדויק יותר אור לו'.
אבל זה יותר סמוך מסמוך לה' לחודש.. תאריך שאחרי הכל - אומר הרבה.
עדכון: עד כה הושלמה קריאה של 48 ספרים
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=fb3iJsyKT62
אין אוטובוס ב 9:30כולי מצומררת.
אחותי כמעט (בניסי ניסים שלא) היתה על האוטובוס הזה.
ברגע האחרון הספיקה את ההוא שלפניו.
אלף פעמים תודה ל-השי"ת.
(אגב, הבנתי שהיא תפסה את האוטובוס של 9:15, כך שהאוטובוס הפגוע הוא הבא אחריו. 9:30 אלי?! לא משנה...)
אמרתי תהילים לרפואתם והחלמתם המהירה של הפצועים.
וקיבלתי על עצמי קבלה טובה,
ועדיין קשה להמשיך לסדר היום.
קשה לנשום ברווח כשאת שומעת את הסיפורים, חווה את האוירה, רואה את התמונות הנוראיות, ורק יכולה לדמיין ולתאר לעצמך כמה נורא האסון לכל עמ"י בכלל ולנפגעים ומשפחותיהם בפרט.
ובכ"ז, נקודה שלא כתבו כאן ואני מרגישה צורך להאיר
במיוחד בהקשר לאירוע.
אם להתחזק במשהו, אז קחו לכם משהו 'לא בשמים'.
בד"כ באירועים כאלו, בתאונות, ואפילו בנפילה קטנה של מישהי/ו ברחוב קיימת תופעה (בבני ברק במיוחד) של התגודדות סביב המאורע, התגודדות לשם סקרנות.
ואני לא ארחיב כמה זה יכול לסכן את מצבו/ם של הנפגעים וכמה זה מפריע לאנשי הצוות לטפל בהם, וכמה זה נוראי וחסר טאקט ורגישות.
תחשבו רגע אחד לפני שאתם נעצרים בצומת כזו, רגע אחד דמיינו לו אתם עצמכם הייתם ח"ו שוכבים שם, על הכביש. איך הייתם מרגישים במצב הזה?! וכשכל סקרני ישראל נאספים סביבכם ומביטים בכם במבט סקרני ודוחפים את אפם למקום לא להם, וגם אלו שחושבים שהם עוזרים ומנסים לתת עיצות מכאן ועד דיזנגוף....
תעשו טובה.
בבקשה.
לכו משם.
עופו משם.
אל תעצרו ואל תסתכלו.
למה??!!! למה זה טוב?!?!!?!?! תגידו לי!!!
קצת לפתח את הרגישות.
בבקשה ממכם!!
אני נתקלת בזה לא פעם, ובכל פעם הלב שלי נצבט בשביל מי שנמצא שם במרכז הזירה.
ועוד יותר כואב לראות שרוב הנאספים הינם אנשים שמראם משדר ירא"ש ובגרות ורצינות. בעיני המעשה המכוער הזה (כן. ממש) ממש מציג את ההיפך.
ואהבת לרעך כמוך.
ושלא נגיע לידי ניסיון, ולא לידי ביזיון.
שלא יקרו עוד כאלו מקרים בעז"ה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: