בקשת תפילה אוטובוס התהפך בכביש 443: מספר לכודים במקום, 35 נפצעו

מצב
הנושא נעול.

עכביש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
שמעתי מהגר"י גלינסקי זצ"ל, תיאור נפלא, על טרוניה שהיתה למה"מ, למה הוא צריך להיות זה ששנוא על כולם.
אמרו לו, אל תדאג, אף אחד לא יאשים אותך, יאשימו את המחלה, את הלחץ דם, את הסוכר. אותך אף אחד לא יזכור.
היום, אני הקטן, הרגשתי מיד שבשלי הסער הזה. לב יודע מרת נפשו.
ההתעסקות בתאריך, נכון שהיא לכאורה מצב הפוך מ'והלכתם עמי בקרי', אדרבה, מדברים פה על יד ה'.
אבל לא. מי שיחשוב יגיע למסקנה הפשוטה שזהו בדיוק המקום שאליו מובילה ההתעסקות הזו.
שיש פה משהו גדול מאיתנו. שלא קשור ישירות אלינו. נס שלא היינו שם. לא לנסוע באוטובוסים בתאריך הזה.
מסקנות עלובות.
בשלנו הסער הזה!.

לפחות נתפלל על הפצועים. כל ישראל ערבים, אחים ואחיות שלנו עברו את הסרט הזה, נמחצו למוות. מזעזע.
62 ספרים הושלמו עד כה. הצטרפו. אחים.

ELO

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
'עזר מציון' פותחת חפ"ק מיוחד לסיוע למשפחות בבתי החולים שאליהם הועברו הפצועים. השירותים הניתנים: תמיכה נפשית, ארוחות, רכבי מתנדבים להסעת בני משפחות החולים אל בתי החולים.

סניף מודיעין עילית נערך לסיוע מתוגבר בעיר – בהודעות למשפחות, בהעמדת אנשי מקצוע לליווי ולתמיכה ולשליחת ארוחות צהריים לבתי הפצועים. משפחות שצריכות עזרה מוזמנות לפנות למספרי טלפון: 0733954242

'עזר מציון' קורא לציבור במודיעין עילית ובירושלים להתגייס לסייע במשלוח עוגות חתוכות לחלוקה בבתי החולים ולמשלוח ארוחות צהריים מבושלות למשפחות הנפגעים ולמלווי החולים. להעברת עוגות וארוחות התקשרו: 0733954242

מי כעמך ישראל!!!

קרדיט: קול חי

נערך לאחרונה ב:

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
נס: איחרה את האוטובוס בגלל המרפאה וניצלה מהתאונה
15:06 ה׳ באדר א׳ תשע״ט 10.02.2019 עמית דניאל
נס שמסעיר את העיר החרדית מודיעין עילית: אשה שהמתינה זמן רב במרפאת מכבי ואף טענה כי היא מפסידה את האוטובוס, חזרה לאחר כמחצית השעה עם שוקולדים לצוות הרפואי כשנוכחה לדעת שאמנם היא הפסידה את האוטובוס אך הרוויחה את חייה

a772ce21-0afe-447a-8954-2187b941808d.jpg

נס במודיעין עילית. אשה שבאה לבדיקה במרכז לבריאות האשה של מכבי שירותי בריאות במודיעין עילית המתינה זמן רב מהצפוי וכששאלה את האחות במקום מדוע היא מתעכבת, היא נענתה בתשובה שזה בשל שאלה רפואית שנוצרה אצל מטופלת אחרת. היא טינתה בפני טכנאית האולטרסאונד "אני מאחרת את האוטובוס.." אך זו הסבירה לה שאין מה לעשות.

לאחר שנבדקה ויצאה באיחור, תוך שהיא מפסידה את האוטובוס, נודע לה על התאונה שהיתה באוטובוס שהיא אמורה היתה להיות עליו. היא שבה אל מרפאת מכבי עם שוקולדים והכיתוב: "היה שווה לחכות" תוך שהיא מודה לקב"ה על הנס הגדול שאירע לה.

מקור: קול חי

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כל הזמן מגלים עוד שמות של פצועים שמכירים
מברכפלד אני מכירה 2 גברים ומשפחה עם ילדים שנפצעו.

אני חושבת שמי שגר כאן פשוט לא מסוגל לעשות דבר, מלבד להתפלל ולבקש, כי ברור שמכירים.

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
אני חושבת שמי שגר כאן פשוט לא מסוגל לעשות דבר, מלבד להתפלל ולבקש, כי ברור שמכירים
זה לא רק העניין לזהות אלא לתקשר עם כל קרובי משפחה בדרגה ראשונה שלא חליליה יגלו דרך האשכול פה

וזה לא רק אנשים מהאזור שלכם שתדעו שלא יכולים מהבוקר לעשות כלום חוץ מלהתפלל ולנגוש ציפורניים

רותי המניק

צלמת סופר מקצוענית (;
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
כל הזמן מגלים עוד שמות של פצועים שמכירים
מברכפלד אני מכירה 2 גברים ומשפחה עם ילדים שנפצעו.

אני חושבת שמי שגר כאן פשוט לא מסוגל לעשות דבר, מלבד להתפלל ולבקש, כי ברור שמכירים.
ילדים קטנים פצועים? :(

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
וזה לא רק אנשים מהאזור שלכם שתדעו שלא יכולים מהבוקר לעשות כלום חוץ מלהתפלל ולנגוש ציפורניים
לגמרי כך
אני בכלל מאיזור אחר בארץ ולא מכירה אפחד מאיזור מודיעין עילית ק"ס או משהו כזה ולמרות זאת .. תקף אותי הלם וזעזוע מהחדשות המחרידות שלא הצלחתי היום לעשות כלוםםםת מהבוקר!!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ילדים קטנים פצועים? :(
קל

אבל יש פצועים קשה והשמות מגיעים לאט לאט ואנחנו מכירים לצערינו די הרבה מתוכם
ו-2 הרוגות שיש שמועות לגבי זהותן [לא אומת סופית על ידי די אן איי עדיין]
זוועות!

משתמש מקצוען
ו-2 הרוגות שיש שמועות לגבי זהותן [לא ואמת סופית על ידי די אן איי עדיין]
זוועות!
אני רק חושבת על המשפחה שלהן.. ילדים ובעל וכו' שמהבוקר לא נושמים מלחץ ובהלה שמא שמא זו אימם שמוגדרת כהרוגה מהפיגוע הזה..
רק תחשבו שזה קרה בשעות הבוקר ומאז כבר עברו כ"כ הרבה שעות בלחץ ומתח נוראי....

נערך לאחרונה ב:

נחמי ברלינגר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זה לבכות,
למה לא עושים במודיעין עילית יום אבל או משהו כזה,
עם חנויות סגורות,
זה הזוי ללכת ברחוב,
ולראות את החיים ממשיכים כאילו כלום -

"ואין בית אשר אין בו ..."
ולכולנו זה קשור...

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
קל

אבל יש פצועים קשה והשמות מגיעים לאט לאט ואנחנו מכירים לצערינו די הרבה מתוכם
ו-2 הרוגות שיש שמועות לגבי זהותן [לא אומת סופית על ידי די אן איי עדיין]
זוועות!
עצובבבב......

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען

משתמש מקצוען
ומה עם כל אלו שפתחו ספר תהילים
או ממלמלים פרקי תהילים בע"פ בלי הפסקה?
רק זה מה שיעזור הלאה ...

12044 פרקים
428 אנשים לקחו על עצמם לעשות מעשה טוב עבורם.
וזה רק באתר...

בטח
יש עוד המוני המונים שאמרו ואומרים גם בלי פרוג..
לי הקישור לא נפתח בגלל הסינון אז אמרתי מתוך ספר תהילים, וכנראה כך יד עוד הרבה...
העיקר שיתקבלו התפילות וד' יאמר לצרותינו דיייי!!

binder

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בצר הרחבת לי
כתבו הספרים הק' שבכל צרה צריך לחפש את ההרחבה.

כרגע לראות את האכפתיות של עם ישראל ואת ההדדיות וההשתתפות בצער של השני - זה הרחבה גדולה מאוד.

ה' ראה את אנקת עמך, ראה כמה מסורים הם גם בדור כזה,
וגאל נא את עמך, שלא נדע עוד שוד ושבר בגבולנו, אמן.

מצב
הנושא נעול.
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה