אנחנו לעולם לא נדע כמה סבל נחסך מאיתנו בזכות מעשים אלה!!ואני בדיוק השבת נחשפתי לכמויות של חסדים ומחשבה על השני כשנתקענו בביה"ח לשבת
היה שם כמות של אנשים שלא גמרו לחשוב איך לעזור לאחריםבצורה יוצאת דופן! עמדתי משתאה!!
מי כעמך ישראל למדו זכויות אחד על השני כך אולי נפריע לשטן
זה עדיין נסנפצע קל
חובש מד”א קובי גולדשטיין סיפר: “הגעתי למקום עם האופנוע והבחנתי בהמולה הגדולה. ראיתי אישה בשנות ה-30 לחייה עם פציעה בפנים מחזיקה תינוקת ושלוש ילדות קטנות. לקחתי ממנה את התינוקת שנחבלה בראשה והרגעתי אותן. הכנסתי אותן לאחד האמבולנסים שלנו תוך שאני מעניק להן עזרה ראשונה”.אוף אוף
רועד לי הלב
הלוואי שאמא שלו בחיים
לא שזה משנה למשהו, באמת שלא.
כנראה שלא.. הנס מספיק גדול שיצא תינוק בריא ושלם מתוך אוטובוס הפוכה... לא צריך להוסיף ולקשט... הנס עדיין נס גדול........נשמע קצת הזוי. זה מידע מאומת?
קשקוש במיץ. התינוק היה בתוך האוטובוס נפצע קל כמו עוד נוסעים
בקיצור -
עדיף לסתום את הפה ולהשאיר את תפקיד ה'רב-סרן שמועתי' לאחרים...
או להגיד תהילים וזהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: