אם זה בדיוק אותו דבר אז למה זה משנה במה יש יותר הזמנות?זה אותו דגם תבדקי במה יש יותר הזמנות
אם כבר אז השני מביניהםמבינים בזה?
מה יותר טוב?
או55.49₪ |Jbl מנגינה 230nc tws אלחוטית Bluetooth רעש מבטל אוזניות בס טהורים אוזניות בס טהורים עמיד למים ספורט חכם| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מנגינת jbl 230nc tws אלחוטית Bluetooth אוזניות ספורט משחק אוזניות בס תותח עם גרסת hong mic הונג - AliExpress 44
אני גם מאמינה שזה לא מקורי...אם כבר אז השני מביניהם
אגב, שתיהם לא מקוריים, ואני בספק גדול מאוד אם יש JBL אמיתי בעלי
בכל מקרה, אני ממליץ על אלה
או אלהSoundcore על ידי אנקר P20i אמיתי אלחוטי אוזניות 10mm נהגים עם גדול בס Bluetooth 5.3 30H ארוך למשחק מים-עמיד - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Soundcore על ידי אנקר חיים P2 Mini מיני אמיתי אלחוטי אוזניות, bluetooth אוזניות עם גדול בס, מותאם אישית EQ, bluetooth 5.2, 32H למשחק - AliExpress 44
ו99 אחוז שלא מקוריאני גם מאמינה שזה לא מקורי...
אבל איך בודקים בוודאות?
למה?לא מומלץ
היה לי אוזניות שהזמנתי פעם מאלי ונחלתי אכזבה ואחכ הכי הרבה בדיקות שעשיתי הזמנתי את אלו- https://he.aliexpress.com/item/1005..._main.103.71b5586asgLD6M&gatewayAdapt=glo2isr של שיאומי ואני חייבת לציין שהם ממש ממש טובות! מומלץ מניסיון!
גם אפשר להסתכל על הכוכבים, ההזמנות והחוות דעת.
כי כה תדעי איזה מוכר יותר אמין ומומלץאם זה בדיוק אותו דבר אז למה זה משנה במה יש יותר הזמנות?
אני הזמנתי אותם והיו ממש לא מוצלחות.אם כבר אז השני מביניהם
אגב, שתיהם לא מקוריים, ואני בספק גדול מאוד אם יש JBL אמיתי בעלי
בכל מקרה, אני ממליץ על אלה
או אלהSoundcore על ידי אנקר P20i אמיתי אלחוטי אוזניות 10mm נהגים עם גדול בס Bluetooth 5.3 30H ארוך למשחק מים-עמיד - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Soundcore על ידי אנקר חיים P2 Mini מיני אמיתי אלחוטי אוזניות, bluetooth אוזניות עם גדול בס, מותאם אישית EQ, bluetooth 5.2, 32H למשחק - AliExpress 44
היה לי אוזניות שהזמנתי פעם מאלי ונחלתי אכזבה ואחכ הכי הרבה בדיקות שעשיתי הזמנתי את אלו- https://he.aliexpress.com/item/1005..._main.103.71b5586asgLD6M&gatewayAdapt=glo2isr של שיאומי ואני חייבת לציין שהם ממש ממש טובות! מומלץ מניסיון!
גם אפשר להסתכל על הכוכבים, ההזמנות והחוות דעת.
תגידי 2 האוזניות עובדות לך בו זמנית?ואי תאמת שאני לא יודעת את הקיצורי דרך, פשוט תלחצו ותנסו לראות מה קורה, זה מה שעשיתי....
אבל מצאתי באליאקספרס הוראות באנגלית:
כן עובדות,תגידי 2 האוזניות עובדות לך בו זמנית?
וכשאת מוציאה אותם את צריכה ללחוץ כדי שידלקו?
החברה הזו [והחנות הזו] - מעולים!אני הזמנתי אוזניות של jbl ב-100 ש”ח דפוק ונראה ממש מקורי
אח”כ הזמנתי אותם ב50 ש”ח ומרוצה
חדש דבורה b41 אלחוטית bluetetetitues 5.0 אוזניות מיני ללא ידיים ידיים מיני אוזניות עם cvc 6.0 מיקרופון עבור אייפון - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: