אפשר לוותר על השוקולד צ'יפס@ה. בקר
אני מכינה את העוגה הזאת מלא פעמים! לכבוד שבת קודש.
לדוגמה היום
רק הרבה פעמים אין לי שוקולד צ'יפס ואני עובדת קשה לגרד חבילת שוקולד מריר,
לא העזתי לנסות בלי, (חבל לי שיתפשל)
אולי את תדעי להגיד אם אפשר לוותר או לשים קקאו במקום או משהו אחר?
ועוד שאלה:
אני היחידה שלא הבנתי את ההסבר איך לשפוך את השליש מהבלילה והחמאת בוטנים?
תכלס אני שופכת את הכל ומעל שופכת בצורת פסים את החמאת בוטנים ואז מעבירה קיסם לרוחב הפסים הלוך חזור,
יוצא מאוד יפה רק מעניין אותי מה אמור להיות.
תודה.
הקיסם שמכניסים אמור לצאת רטוב או יבש?פריכים, רכים, נימוחים, טעימים
הכל ביחד
שווה כל ביס.
תשאלו את מי שטעם.
אני אכלתי בעיניים.
התמונה לא משהו.
צולמה בלחץ של יום שישי רק בשביל שתהיה תמונה.
ידעתי שאחרי שבת לא יהיה מה לצלם.
צפה בקובץ המצורף 940449
תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות
3/4 כוס קקאו
2 ו 1/4 כוסות סוכר
1 ו 3/4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
150 גרם מרגרינה/נטורנה או 3/4 כוס שמן
3 ביצים L
2 כפות מים
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס- עדיף בטעם חמאת בוטנים [יש להשיג לפעמים באושר עד, שערי רווחה וכאלו] אם לא אז רגיל, עדיף מיני
1/3 כוס חמאת בוטנים מתוקה, חלקה
מערבבים ביצים וסוכר לתפיחה בהירה
מוסיפים את יתר ברכיבים למעט חמאת הבוטנים והשוקולד צ'יפס
מפרישים כשליש מהתערובת ושמים בצד
ל2/3 הנותרים מוסיפים את השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מניחים כפות מהשליש הנותר של עיסת הבראוניס ומהחמאת בוטנים לסירוגין מעל לעוגה.
מזגזגים בעזרת קיסם או סכין.
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות [יתכן שיותר, תלוי בתנור] עד שהעוגה מוכנה לפי העין. לא רוטטת.
מקררים היטב ופורסים
עדיף חצי קפוא
לא כמוני שפרסתי כשהיתה חמה ולכן הפרוסות נראות כמו שהן נראות. אבל זו היתה עוגה שהחלטתי ברגע האחרון להכין ולא היה לי זמן להמתין שתתקרר לגמרי.
פירורי, לא ממש יבשהקיסם שמכניסים אמור לצאת רטוב או יבש?
בכל זאת בראוניז
די נמוך@ה. בקר
יצא טעים מאד!!
אלופה!
אכלנו בשבת, מעט מתוק, פעם הבאה אוריד קצת מהסוכר.
רק שאלה,
זה אמור לצאת נמוך?
יצא לי קצת נמוך משום מה.
ושוב, תודה לך!
נכון ובכ"ז, יש איזושהיא סיבה שלדעתך הבראוניז יכול לצאת נמוך?די נמוך
בראוניס זה לא משהו גבוה
בראוניז תמיד נמוךנכון ובכ"ז, יש איזושהיא סיבה שלדעתך הבראוניז יכול לצאת נמוך?
חוםנגמר לי הסוכר
סוכר קנים ילך?
או סוכר חום?
זה הכל?1/3 כוס חמאת בוטנים מתוקה, חלקה
כן זה הכל.זה הכל?
הכנתי ויצא ממש נחמד
רק נראה לי שהחמאת בוטנים הרבה פחות ממה שאת שמת..
עוד היה מוסיף
תודה תודה תודהכן זה הכל.
זה בסדר גם לומר שלך לא היה מספיק טעם של חמאת בוטנים.תודה תודה תודה
פשוט חשבתי שלא העתקתי טוב או משהו
ויכול להיות שהבעיה היא שלא מספיק פיזרתי את החמאת בוטנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: