עוגות/עוגיות אוהבים שוקולד וחמאת בוטנים? כנסו. זה בשבילכם. בראוניס שוקולד חמאת בוטנים

אילה ר.

משתמש פעיל
@ה. בקר
אני מכינה את העוגה הזאת מלא פעמים! לכבוד שבת קודש.
לדוגמה היום
רק הרבה פעמים אין לי שוקולד צ'יפס ואני עובדת קשה לגרד חבילת שוקולד מריר,
לא העזתי לנסות בלי, (חבל לי שיתפשל)
אולי את תדעי להגיד אם אפשר לוותר או לשים קקאו במקום או משהו אחר?
ועוד שאלה:
אני היחידה שלא הבנתי את ההסבר איך לשפוך את השליש מהבלילה והחמאת בוטנים? :unsure:
תכלס אני שופכת את הכל ומעל שופכת בצורת פסים את החמאת בוטנים ואז מעבירה קיסם לרוחב הפסים הלוך חזור,
יוצא מאוד יפה רק מעניין אותי מה אמור להיות.
תודה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
אני מכינה את העוגה הזאת מלא פעמים! לכבוד שבת קודש.
לדוגמה היום
רק הרבה פעמים אין לי שוקולד צ'יפס ואני עובדת קשה לגרד חבילת שוקולד מריר,
לא העזתי לנסות בלי, (חבל לי שיתפשל)
אולי את תדעי להגיד אם אפשר לוותר או לשים קקאו במקום או משהו אחר?
ועוד שאלה:
אני היחידה שלא הבנתי את ההסבר איך לשפוך את השליש מהבלילה והחמאת בוטנים? :unsure:
תכלס אני שופכת את הכל ומעל שופכת בצורת פסים את החמאת בוטנים ואז מעבירה קיסם לרוחב הפסים הלוך חזור,
יוצא מאוד יפה רק מעניין אותי מה אמור להיות.
תודה.
אפשר לוותר על השוקולד צ'יפס
 

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
פריכים, רכים, נימוחים, טעימים
הכל ביחד
שווה כל ביס.
תשאלו את מי שטעם.
אני אכלתי בעיניים.

התמונה לא משהו.
צולמה בלחץ של יום שישי רק בשביל שתהיה תמונה.
ידעתי שאחרי שבת לא יהיה מה לצלם.

צפה בקובץ המצורף 940449

תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות

3/4 כוס קקאו
2 ו 1/4 כוסות סוכר
1 ו 3/4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
150 גרם מרגרינה/נטורנה או 3/4 כוס שמן
3 ביצים L
2 כפות מים
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס- עדיף בטעם חמאת בוטנים [יש להשיג לפעמים באושר עד, שערי רווחה וכאלו] אם לא אז רגיל, עדיף מיני
1/3 כוס חמאת בוטנים מתוקה, חלקה

מערבבים ביצים וסוכר לתפיחה בהירה
מוסיפים את יתר ברכיבים למעט חמאת הבוטנים והשוקולד צ'יפס

מפרישים כשליש מהתערובת ושמים בצד
ל2/3 הנותרים מוסיפים את השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מניחים כפות מהשליש הנותר של עיסת הבראוניס ומהחמאת בוטנים לסירוגין מעל לעוגה.
מזגזגים בעזרת קיסם או סכין.

אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות [יתכן שיותר, תלוי בתנור] עד שהעוגה מוכנה לפי העין. לא רוטטת.
מקררים היטב ופורסים
עדיף חצי קפוא
לא כמוני שפרסתי כשהיתה חמה ולכן הפרוסות נראות כמו שהן נראות. אבל זו היתה עוגה שהחלטתי ברגע האחרון להכין ולא היה לי זמן להמתין שתתקרר לגמרי.
הקיסם שמכניסים אמור לצאת רטוב או יבש?
בכל זאת בראוניז
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
מאחלת לכל חברות הפורום מתכון טוב לשנה טובה בריאות שמחה נחת אנו נכין את המצרכים והקדוש ברוך הוא בטובו יבשל ויכין תוצאה טובה לטובת כולנו ולכל עם ישראל.
 

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
@ה. בקר
יצא טעים מאד!!
אלופה!
אכלנו בשבת, מעט מתוק, פעם הבאה אוריד קצת מהסוכר.
רק שאלה,
זה אמור לצאת נמוך?
יצא לי קצת נמוך משום מה.
ושוב, תודה לך!
 

החיים טובים

סטודנטית לעיצוב פנים בסטייל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו, הכנתי ו.....יצא טעים!
הורדתי את השוקולד צ'יפס ורבע כוס סוכר.
תודה
20220925_155602.jpg
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
זה הכל?
הכנתי ויצא ממש נחמד
רק נראה לי שהחמאת בוטנים הרבה פחות ממה שאת שמת..
עוד היה מוסיף
כן זה הכל.

את רוצה תוסיפי עוד.
לנו לא חסר.
מי שהכינה אהבה כך
אבל את יכולה להוסיף עוד. קחי בחשבון שזה לא מתייבש ממש החמאת בוטנים אז בכמות גדולה העוגה תהיה מאוד מלכלכת
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה תודה תודה
פשוט חשבתי שלא העתקתי טוב או משהו
ויכול להיות שהבעיה היא שלא מספיק פיזרתי את החמאת בוטנים
זה בסדר גם לומר שלך לא היה מספיק טעם של חמאת בוטנים.
זה ענין של טעם.
הכל טוב.
 

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
וואו נראה מעולה תודה על ההקפצה הולכת להכין בעז''ה לשבת
אפשר שוב הסבר איך שמים למעלה את החמאת בוטנים והבלילה שנשארה? מפזרים עם כף אחד מזה אחד מזה?
 

שוקולד פרה

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
הכנתי עכשיו יצא ממש ממש טעים!!
לא התאפקתי וחתכתי כשעוד חם כדי לטעום...
אני דילגתי על השלב של להשאיר שליש בצד ואז לשים כף כף עם החמאת בוטנים לסירוגין
קצת התעצלתי אז שפכתי הכל ומלמעלה שמתי חמאת בוטנים
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה