עוגות/עוגיות אוהבים שוקולד וחמאת בוטנים? כנסו. זה בשבילכם. בראוניס שוקולד חמאת בוטנים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
פריכים, רכים, נימוחים, טעימים
הכל ביחד
שווה כל ביס.
תשאלו את מי שטעם.
אני אכלתי בעיניים.

התמונה לא משהו.
צולמה בלחץ של יום שישי רק בשביל שתהיה תמונה.
ידעתי שאחרי שבת לא יהיה מה לצלם.

IMG_4574.JPG


תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות

3/4 כוס קקאו
2 ו 1/4 כוסות סוכר
1 ו 3/4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
150 גרם מרגרינה/נטורנה או 3/4 כוס שמן
3 ביצים L
2 כפות מים
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס- עדיף בטעם חמאת בוטנים [יש להשיג לפעמים באושר עד, שערי רווחה וכאלו] אם לא אז רגיל, עדיף מיני
1/3 כוס חמאת בוטנים מתוקה, חלקה

מערבבים ביצים וסוכר לתפיחה בהירה
מוסיפים את יתר ברכיבים למעט חמאת הבוטנים והשוקולד צ'יפס

מפרישים כשליש מהתערובת ושמים בצד
ל2/3 הנותרים מוסיפים את השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מניחים כפות מהשליש הנותר של עיסת הבראוניס ומהחמאת בוטנים לסירוגין מעל לעוגה.
מזגזגים בעזרת קיסם או סכין.

אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות [יתכן שיותר, תלוי בתנור] עד שהעוגה מוכנה לפי העין. לא רוטטת.
מקררים היטב ופורסים
עדיף חצי קפוא
לא כמוני שפרסתי כשהיתה חמה ולכן הפרוסות נראות כמו שהן נראות. אבל זו היתה עוגה שהחלטתי ברגע האחרון להכין ולא היה לי זמן להמתין שתתקרר לגמרי.
 

teacher

משתמש מקצוען
פריכים, רכים, נימוחים, טעימים
הכל ביחד
שווה כל ביס.
תשאלו את מי שטעם.
אני אכלתי בעיניים.

התמונה לא משהו.
צולמה בלחץ של יום שישי רק בשביל שתהיה תמונה.
ידעתי שאחרי שבת לא יהיה מה לצלם.

צפה בקובץ המצורף 940449

תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות

3/4 כוס קקאו
2 ו 1/4 כוסות סוכר
1 ו 3/4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
150 גרם מרגרינה/נטורנה או 3/4 כוס שמן
3 ביצים L
2 כפות מים
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס- עדיף בטעם חמאת בוטנים [יש להשיג לפעמים באושר עד, שערי רווחה וכאלו] אם לא אז רגיל, עדיף מיני
1/3 כוס חמאת בוטנים מתוקה, חלקה

מערבבים ביצים וסוכר לתפיחה בהירה]
מוסיפים את יתר ברכיבים למעט חמאת הבוטנים והשוקולד צ'יפס

מפרישים כשליש מהתערובת ושמים בצד
ל2/3 הנותרים מוסיפים את השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מניחים כפות מהשליש הנוצר של עיסת הבראוניס ומהחמאת בוטנים לסירוגין מעל לעוגה.
מזגזגים בעזרת קיסם או סכין.

אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות [יתכן שיותר, תלוי בתנור] עד שהעוגה מוכנה לפי העין. לא רוטטת.
מקררים היטב ופורסים
עדיף חצי קפוא
לא כמוני שפרסתי כשהיתה חמה ולכן הפרוסות נראות כמו שהן נראות. אבל זו היתה עוגה שהחלטתי ברגע האחרון להכין ולא הה לי זמן להמתין שתתקרר לגמרי.
לא נראה לי שהעוגה מספיקה לחכות כמו ילדה טובה במקפיא...
היא בטח מתחסלת קודם....

תודההההההההה!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
היא לא מפוצצת בסוכר?
כל עוגת בראוניס יש בערך כזו כמות של סוכר
אפשר להפחית מעט בסכור אבל לא הרבה כי אז תהיה מרירות מהקקאו

בכל אופן זה המתכון
לא חייבים להכין :)

מי שאוהב יכול להמר לחמאת בוטנים לא מתוקה
 
נערך לאחרונה ב:

מגדלור

משתמש מקצוען
פריכים, רכים, נימוחים, טעימים
הכל ביחד
שווה כל ביס.
תשאלו את מי שטעם.
אני אכלתי בעיניים.

התמונה לא משהו.
צולמה בלחץ של יום שישי רק בשביל שתהיה תמונה.
ידעתי שאחרי שבת לא יהיה מה לצלם.

צפה בקובץ המצורף 940449

תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות

3/4 כוס קקאו
2 ו 1/4 כוסות סוכר
1 ו 3/4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
150 גרם מרגרינה/נטורנה או 3/4 כוס שמן
3 ביצים L
2 כפות מים
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס- עדיף בטעם חמאת בוטנים [יש להשיג לפעמים באושר עד, שערי רווחה וכאלו] אם לא אז רגיל, עדיף מיני
1/3 כוס חמאת בוטנים מתוקה, חלקה

מערבבים ביצים וסוכר לתפיחה בהירה]
מוסיפים את יתר ברכיבים למעט חמאת הבוטנים והשוקולד צ'יפס

מפרישים כשליש מהתערובת ושמים בצד
ל2/3 הנותרים מוסיפים את השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מניחים כפות מהשליש הנוצר של עיסת הבראוניס ומהחמאת בוטנים לסירוגין מעל לעוגה.
מזגזגים בעזרת קיסם או סכין.

אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות [יתכן שיותר, תלוי בתנור] עד שהעוגה מוכנה לפי העין. לא רוטטת.
מקררים היטב ופורסים
עדיף חצי קפוא
לא כמוני שפרסתי כשהיתה חמה ולכן הפרוסות נראות כמו שהן נראות. אבל זו היתה עוגה שהחלטתי ברגע האחרון להכין ולא הה לי זמן להמתין שתתקרר לגמרי.
ל2/3 הנותרים מוסיפים את השוקוצ'יפס והחמאת בוטנים?
או שסתם פיספסתי את החמאת בוטנים בדרך?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ל2/3 הנותרים מוסיפים את השוקוצ'יפס והחמאת בוטנים?
או שסתם פיספסתי את החמאת בוטנים בדרך?
ל 2/3 מוסיפים את השוקולד צ'יפס
את חמאת הבוטנים שמים מעל ל 2/3 שבתבנית בפות לסירוגין עם החמאת בוטנים [תקראי ממש לקראת סוף המתכון]
 

elibeli

משתמש מקצוען
הכנתי.
ממש טעים..
העני, את הורסת דיאטות כרונית... אבל תמשיכי
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עדיף חצי קפוא
מקווה שמותר לי להעיר...
עוגה המכילה שוקולד ציפס, הרבה פחות מוצלחת לאחר הקפאה. שכן כשאוכלים מרגישים בעוגה הרכה גושים של שוקולד קשה, מה שאין כן כשהיא לא הוקפאה/קוררה, השוקולד נמס/רך.
ו...העוגה שלי עכשיו בתנור, מחכים כבר לטעום.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
פריכים, רכים, נימוחים, טעימים
הכל ביחד
שווה כל ביס.
תשאלו את מי שטעם.
אני אכלתי בעיניים.

התמונה לא משהו.
צולמה בלחץ של יום שישי רק בשביל שתהיה תמונה.
ידעתי שאחרי שבת לא יהיה מה לצלם.

צפה בקובץ המצורף 940449

תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות

3/4 כוס קקאו
2 ו 1/4 כוסות סוכר
1 ו 3/4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
150 גרם מרגרינה/נטורנה או 3/4 כוס שמן
3 ביצים L
2 כפות מים
2 סוכר וניל
היא לא מפוצצת בסוכר?
אל תחזרו על הטעות שלי, הורדתי מהסוכר וזה חסר.

מי שאוהב יכול להמר לחמאת בוטנים לא מתוקה
שמתי חמאת בוטנים טבעית וזה מוצלח מאוד.

20210803_173255.jpg
20210803_173631.jpg
 

מגדלור

משתמש מקצוען
@hbecker הייתי חייבת לבוא ולעדכן
יצא מוושלם !
אני הנסיינית שלך של הללא גלוטן :D
הכנתי עם כוס קמח טפיוקה ו3/4 כוס קונדיטור (זה מה היה בבית)
יצא טעים טעים
מתחיל להתחסל..:p
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker הייתי חייבת לבוא ולעדכן
יצא מוושלם !
אני הנסיינית שלך של הללא גלוטן :D
הכנתי עם כוס קמח טפיוקה ו3/4 כוס קונדיטור (זה מה היה בבית)
יצא טעים טעים
מתחיל להתחסל..:p
העונג כולו שלי
[הקלוריות שלכם]
 

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
תודה פשוט עשיתי אותה עכשיו יצאה טעימה מאוד אבל נמוכה ערבבתי עם החלק של המקצף זה משנה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה