@גדי ישראלי כתב לפני כשבוע ימים על כך שבשביל להחמיא בטור אישי יש צורך בפרידה והיעלמות ארוכה ומסתורית
ספרו לו כמה אתם אוהבים אותו
ספרו לו כמה אתם אוהבים אותו
אתה עושה לי חשק לכתוב עוד מאמר על קוביות שוקולד.@אשר שרבר , אותך בטוח כולם אוהבים. אין. אין כמו אשר. מי כמוהו יודע לפרגן, להאיר, להחמיא, לדאוג לילדים שעומדים בצד ומסתכלים על המשחק בעינים כלות. מי?
גדי, אם תלמד מאשר גם לך יחמיאו....
וברצינות, גדי, רק שתדע, ככה בשקט, בצד, בלי שכולם שומעים: אתה פצצה של בנאדם! אשד גואה של מילים, מעיין נובע של יצירתיות, באר שופעת של הומור וברז שוטף של התבטאויות.
אם מישהו משניכם מעוניין, אתם יכולים לבקש; אני אשתדל להוסיף מחמאות כהנה וכהנה...
נראה לך יביך אותו?@גדי ישראלי
לנצח ננצור את מילותיך בלבנו, נאספנו כאן היום כולנו כדי לקרוא את שירך ביחד, וכדי להזכר ביחד ברגעים ש...
בעצם, הבחור כולה נעלם לשבוע, למה הבלאגן?
מכחיש. עכשיו.בל אחרי שאהוב קבע שנעלמתי בשביל פירגונים, לך תכחיש עכשו
לא היה שם שוועפס, עם נגיעת לימון?מכחיש. עכשיו.
אבל אחרי שגדי קבע שקבעתי שהוא נעלם בשביל... לך...
עזוב, העיקר שבאת, ב"ה!
אפשר לחזור לנשום כרגיל.
אגב, ההיכרות של בוקי והאדמו"ר לא הייתה דרך הטחינה.
הייתה זו סודה. של טמפו.
אבל מה זה משנה? העיקר ששניהם ביחד עד היום.
ואתה יודע מה עוד?
הם אף פעם לא נעלמים אחד לשני בלי להודיע מראש.
לתשומת לבך, גדי יקירי.
איזה? מקסימום סופר-דרינק בטעם אקונומיקה מקולקלת.לא היה שם שוועפס, עם נגיעת לימון?
לאאא את המנטה של קריסטל שמרו לסוף האירוע.איזה? מקסימום סופר-דרינק בטעם אקונומיקה מקולקלת.
מקובל עלי. לא נענה לך.מקובל עליכם?
(ונא, אל תענו לי!)
היי, לא נעלת.מקובל עלי. לא נענה לך.
[מכבה את האור. נותן נשיקה חמה למזוזה. מעיף מבט עורג אחרון. סוגר את הדלת. יוצא. חוזר מתנשף אחרי חמש דקות. ידעתי. השארתי את הדוד דלוק.]
לנעול?...היי, לא נעלת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: