דרוש מידע אדם מבוגר שחושד שיש לו בעיה קשב וריכוז

גולה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שואלת עבור חברה שאין לה גישה לפרוג:
היא חושדת במשך שנים שיש לה בעיית קשב וריכוז, בעבר ניסתה לבדוק זאת (אם כי לא באופן מעמיק במיוחד) אך לא אתרו בעיה כלשהי.
אך היא מרגישה שהבעיה קיימת רק שעוד לא עלו עליה או שהאבחון לא היה מספיק טוב. קשה לה להתרכז, זה פוגע בתפוקת העבודה שלה ובאיכות חייה. היא מחפשת מישהו מומחה גדול בתחום שיוכל לאבחן (או לשלול אך באופן ברור)
יש המלצה על מומחים באבחון בעיות קשב וריכוז? (מניסיון בלבד)

אודה לעזרתכם!

תילתן

משתמש סופר מקצוען
היא חושדת במשך שנים שיש לה בעיית קשב וריכוז, בעבר ניסתה לבדוק זאת (אם כי לא באופן מעמיק במיוחד) אך לא אתרו בעיה כלשהי.
אך היא מרגישה שהבעיה קיימת רק שעוד לא עלו עליה או שהאבחון לא היה מספיק טוב. קשה לה להתרכז, זה פוגע בתפוקת העבודה שלה ובאיכות חייה. היא מחפשת מישהו מומחה גדול בתחום שיוכל לאבחן (או לשלול אך באופן ברור)

אודה לעזרתכם!
כמה זה מבוגרת בשנים ?
בגיל מבוגר הולכים לנוירולוג
והם בד''כ חסרי סבלנות כלפי מבוגרים עם קש''ר למרות שהם סובלים בחיי היום יום

שירה:)

משתמש מקצוען

אודה לעזרתכם!
@yudb מתמצאת בתחום.
כמו כן ניתן להתקשר למוקד יעוץ רפואי של עזר מציון והם ידעו להפנות לניורולוג/ פסיכיאטר מתאים.

yudb

משתמש סופר מקצוען

אודה לעזרתכם!
לכן ממליצה על פסיכיאטרים.
יש לי כמה שאני ממליצה עליהם
במכבי באזור המרכז,
יודעת על כמה שמאוד נהנו מברוך סטיר.
פסיכיאטר מומחה לקשב.
מעולה
מפנה אליו אחרי המלצות מכמה טובות מהתחום
(ממנחות ומפתחות גישת ה- cogfun למבוגרים - אגב, אם הטיפול התרופתי לא יהיה המענה המיטבי, מומלץ בחום, אבל כרגע אין מרב"ע חרדיות שמורשות לטפל בגישה - אני למשל מורשית רק לילדים ומתבגרים שגם זה אין הרבה)
אם צריכה מאזורים אחרים,
יש לי רשימת מומלצים של עוד כמה.

נסיון9876

משתמש פעיל
לכן ממליצה על פסיכיאטרים.
יש לי כמה שאני ממליצה עליהם
במכבי באזור המרכז,
יודעת על כמה שמאוד נהנו מברוך סטיר.
פסיכיאטר מומחה לקשב.
מעולה
מפנה אליו אחרי המלצות מכמה טובות מהתחום
(ממנחות ומפתחות גישת ה- cogfun למבוגרים - אגב, אם הטיפול התרופתי לא יהיה המענה המיטבי, מומלץ בחום, אבל כרגע אין מרב"ע חרדיות שמורשות לטפל בגישה - אני למשל מורשית רק לילדים ומתבגרים שגם זה אין הרבה)
אם צריכה מאזורים אחרים,
יש לי רשימת מומלצים של עוד כמה.
יש המלצות באזור ירושלים?
ואגב - את ממליצה בכל מקרה לנסות טיפול תרופתי?

israelintop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
יש המלצות באזור ירושלים?
ואגב - את ממליצה בכל מקרה לנסות טיפול תרופתי?

ד"ר גמליאל גימפל.
מתמחה באבחון מבוגרים, הוא אישית אובחן בגיל מבוגר.

וכמובן - ראש וראשון
מוקסו, על הבוקר, אחרי ארוחת בוקר, עם לישון הרבה בלילה.
בהצלחה

D

Deleted 66182

אורח
דר' דיקמן
אצל מבוגרים ברוב המכריע של המקרים לאחר תשאול מנסים טיפול תרופתי

D

Deleted 66182

אורח
מוקסו, על הבוקר, אחרי ארוחת בוקר, עם לישון הרבה בלילה.
מוקסו אינו כלי אבחוני אלא כלי עזר לאיתור בנוסף לאבחון מקצועי ואינו חד משמעי בפרט בגיל מבוגר
מבוגרים רבים בעלי הפרעת קשב מובהקת הצליחו בו כי במשך השנים סיגלו לעצמם מיומנויות השרדות
על אף שזקוקים לטיפול/סיוע

israelintop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
מוקסו אינו כלי אבחוני אלא כלי עזר לאיתור בנוסף לאבחון מקצועי ואינו חד משמעי בפרט בגיל מבוגר
מבוגרים רבים בעלי הפרעת קשב מובהקת הצליחו בו כי במשך השנים סיגלו לעצמם מיומנויות השרדות
על אף שזקוקים לטיפול/סיוע

עדיין לא נמצא האיש עם הפרעה אמיתית שעבר מוקסו בהצלחה.
הוא בנוי בכוונה בצורה כזו שהתמודדות היומיומית לא עוזרת.
הגירויים - מכל הסוגים, מבטיחים כי מי שעבר אותו חלק ככל הנראה אינו סובל מהפרעת קשב.

הבוגרים שלא אובחנו מסגלים לעצמם טכניקות הישרדות שונות, שעיקרן צימצום חשיפה לגירויים וכדו' אך מעולם לא הצליחו לפתור ולתפקד כרגיל בכל הגירויים

D

Deleted 66182

אורח
עדיין לא נמצא
מעולם לא הצליחו
כנראה שלך לא ידוע אך קיים בהחלט!
לעיתים המבדק יצא גבולי.
ידוע לי מקרוב ואם יש לך גישה מאבחנים בתחום/נוירולוגים/מחקרים יהיה אפשר להווכח בכך.
חברת נוירוטק עצמה מפתחת ומפעילת המבחנים מודה בכך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה