דרוש מידע אדם מבוגר שחושד שיש לו בעיה קשב וריכוז

מויסי

משתמש מקצוען
לכן ממליצה על פסיכיאטרים.
יש לי כמה שאני ממליצה עליהם
במכבי באזור המרכז,
יודעת על כמה שמאוד נהנו מברוך סטיר.
פסיכיאטר מומחה לקשב.
מעולה
מפנה אליו אחרי המלצות מכמה טובות מהתחום
(ממנחות ומפתחות גישת ה- cogfun למבוגרים - אגב, אם הטיפול התרופתי לא יהיה המענה המיטבי, מומלץ בחום, אבל כרגע אין מרב"ע חרדיות שמורשות לטפל בגישה - אני למשל מורשית רק לילדים ומתבגרים שגם זה אין הרבה)
אם צריכה מאזורים אחרים,
יש לי רשימת מומלצים של עוד כמה.

מויסי

משתמש מקצוען
לכן ממליצה על פסיכיאטרים.
יש לי כמה שאני ממליצה עליהם
במכבי באזור המרכז,
יודעת על כמה שמאוד נהנו מברוך סטיר.
פסיכיאטר מומחה לקשב.
מעולה
מפנה אליו אחרי המלצות מכמה טובות מהתחום
(ממנחות ומפתחות גישת ה- cogfun למבוגרים - אגב, אם הטיפול התרופתי לא יהיה המענה המיטבי, מומלץ בחום, אבל כרגע אין מרב"ע חרדיות שמורשות לטפל בגישה - אני למשל מורשית רק לילדים ומתבגרים שגם זה אין הרבה)
אם צריכה מאזורים אחרים,
יש לי רשימת מומלצים של עוד כמה.

yudb אשמח לשמוע האם יש לך גם רשימת פסיכאטרים עבור בעיות של דכאון זה נחוץ לי מאוד. תודה רבה.​

מויסי

משתמש מקצוען
אשמח באמת מכל מי שידוע לו על פסיכיאטר טוב באזור המרכז שלא לוקח מאות שקלים (אפילו דרך הקופה) תודה מראש.

yudb

משתמש סופר מקצוען

yudb אשמח לשמוע האם יש לך גם רשימת פסיכאטרים עבור בעיות של דכאון זה נחוץ לי מאוד. תודה רבה.​

בזה אני לא מתמצאת,
כן שמעתי על פסיכיאטר בשם סגמן,
ויש יועץ רפואי בתחום בחסידות גור ששולח אליו (מקווה שאני זוכרת נכון ומדוייק את השם, אם תרצו, אוכל לברר בערב אצל משהי שספרה לי שהוא שלח אותם לסגמן והוא ממש הציל אותם)

מויסי

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע מכל מי שמכיר כמה שיותר פרטים זה ממש דחוף. תודה ענקית.

מויסי

משתמש מקצוען
תודה לכל העונים היקרים. הרופא משפחה כבר נתן ציפרולקס ולא הועיל ולכן צריך פסיכאטר. עדיף דרך הקופה. (הוא במכבי.) ושוב תודה ענקית כי זה ממש דחוף.

מויסי

משתמש מקצוען
בזה אני לא מתמצאת,
ויש יועץ רפואי בתחום בחסידות גור ששולח אליו (מקווה שאני זוכרת נכון ומדוייק את השם, אם תרצו, אוכל לברר בערב אצל משהי שספרה לי שהוא שלח אותם לסגמן והוא ממש הציל אותם)
אשמח מאוד לשמוע זה ממש נחוץ.

yudb

משתמש סופר מקצוען
אשמח מאוד לשמוע זה ממש נחוץ.
כן.
ביררתי.
קוראים לו קופרברג.
עסקן בתחום הנפש בחסידות גור.
הבנתי ממנה שגם הרבה מאמשינוב שולח אליו.
השם המלא הוא: רונן סגמן.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה ובריאות

מויסי

משתמש מקצוען
תודה לכל העונים היקרים. יש למישהו את הטלפון של קופרברג ?

GBSA

משתמש סופר מקצוען
אולי התכוונתם לד"ר אמנון גימפל,
שהוא אכן:

אכן אמנון. נדמה לי שהוא כבר פרופ'

לגופו של עניין - בד"כ לא מומלץ ללכת לגימפל כי יש לו נטייה מיידית לרשום כדורים, הוא לא משקיע באבחון יותר מדאי.
למרות שהוא ידוע כגאון בתחום.
במקרה הנ"ל הייתי ממליץ מישהו יותר יסודי, (לצערי אני לא מכיר - כי ההכירות שלי עם התחום לא כ"כ גדולה) שיבדוק היטב מה ההפרעה ומה יכול לעזור.

תחושת בטן שלי שבגיל מבוגר יהיה יותר קשה עם תופעות הלוואי של הכדורים מאשר בגיל צעיר אבל יתכן שאני טועה.
בזה אני לא מתמצאת,

פרופ' רונן סגמן מהדסה הוא אכן פסיכיאטר מצויין. נחשב מאוד. ואדם מאד שקול מדוד ומתון. עובד הרבה עם חרדים.

צריך לבדוק אם יש אליו מימון דרך הקופ"ח. נדמה ליי שאפשר רק דרך שר"פ. (כ - 1300 ש"ח ואולי אף יותר - והקופה מכסה חלק - תלוי בקופה ובביטוח המשלים.)

אם באמת א"א להגיע אליו במחיר סביר, לא בטוח שחייבים להגיע עד אליו. יש מספיק פסיכיאטרים בעולם שיכולים לתת כדורים. לא חייבים ללכת להכי טובים בתחום.

בכל אופן בהצלחה.

מויסי

משתמש מקצוען
אין כאן מישהו שיש לו ידע יותר ספציפי על פסיכיאטר מהקופה וכדומה. או לפחות עסקן שיודע להכווין. בבקשה זה ממש דחוף.

GBSA

משתמש סופר מקצוען
במכבי סגמן יעלה לפחות 700 ש"ח.
אני לא מעודכן בתעריף המדויק.
לקחת בחשבון שהעלות שלו היא כ- 1300 ש"ח אם זה לא עלה בשלוש שנים האחרונות.

אם אין מניעה תקציבית, הוא אכן מומחה גדול מאד, ומומלץ מאוד מהרבה סיבות.
ניתן לקבוע לו תור דרך זימון תורים בהדסה. - נראה לי רק דרך השר"פ.

yudb

משתמש סופר מקצוען
אכן אמנון. נדמה לי שהוא כבר פרופ'

לגופו של עניין - בד"כ לא מומלץ ללכת לגימפל כי יש לו נטייה מיידית לרשום כדורים, הוא לא משקיע באבחון יותר מדאי.
למרות שהוא ידוע כגאון בתחום.
במקרה הנ"ל הייתי ממליץ מישהו יותר יסודי, (לצערי אני לא מכיר - כי ההכירות שלי עם התחום לא כ"כ גדולה) שיבדוק היטב מה ההפרעה ומה יכול לעזור.

תחושת בטן שלי שבגיל מבוגר יהיה יותר קשה עם תופעות הלוואי של הכדורים מאשר בגיל צעיר אבל יתכן שאני טועה.

פרופ' רונן סגמן מהדסה הוא אכן פסיכיאטר מצויין. נחשב מאוד. ואדם מאד שקול מדוד ומתון. עובד הרבה עם חרדים.

צריך לבדוק אם יש אליו מימון דרך הקופ"ח. נדמה ליי שאפשר רק דרך שר"פ. (כ - 1300 ש"ח ואולי אף יותר - והקופה מכסה חלק - תלוי בקופה ובביטוח המשלים.)

אם באמת א"א להגיע אליו במחיר סביר, לא בטוח שחייבים להגיע עד אליו. יש מספיק פסיכיאטרים בעולם שיכולים לתת כדורים. לא חייבים ללכת להכי טובים בתחום.

בכל אופן בהצלחה.
אני חושבת שבתחום הנפש,
צריך ללכת להכי טוב בתחום.
אותה אחת שספרה לי על סגמן,
היו קודם אצל משהי
שדרשה שיייצבו אצלה כל כמה זמן, הייתה אולי יותר זולה, אבל יצאה הרבה יותר יקר,
לא נתנה לתקשר אתה ועשתה שטויות עם התרופות שממש הזיקו לה וטענה שאין מה לעשות וא"א לצאת מהמצב/לאזן וכו.
נס שהיה מי שלא נתן להם לשקוע במצב, לסמוך עליה ולהמשיך אצלה.
כך הם הגיעו לסגמן, הוא עשה הכל לאט אבל בטוח.
ממנה הבנתי שהמשחק בכדורים האלו, הוא לא פשוט!!
אם מפסיקים אם משהו, בעייתי לחזור לזה, ולפעמים יכול להיות יותר גרוע עם שינוי.
ומה עושים אם יש שיפור ולא מספיק?
הבנתי שסגמן הוא לוליין בזה, עם זהירות ומומחיות.
בקיצור,
כן צריך בזה מומחיות.
ומה יותר חשוב מהנפש??
במה כן ילכו להכי טוב אם לא לזה?
לקבלן שישפץ יותר יפה את המטבח???

GBSA

משתמש סופר מקצוען
צודקת
הנה מה שאני כתבתי..
לא סתם כתבתי את זה - זה מידיעה
אם אין מניעה תקציבית, הוא אכן מומחה גדול מאד, ומומלץ מאוד מהרבה סיבות
אבל אני יודע שאנשים נמנעים בגלל המחיר.

האם אני יכול להתחייב שבלעדיו לא יסתדרו??
אני פשוט לא מכיר את כל הפסיכיאטרים הקיימים...

שירה:)

משתמש מקצוען
1.יש אפשרות לקבל החזר על ייעוץ רפואי פרטי, 3 החזרים בשנה.
כשמדבור בסדרת טיפולים אפשר לבקש מהרופא לשלם על מס טיפולים בחשבונית אחת, וככה מגדילים את אפשרות ההחזר. חבל שהכסף יהיה המעצור לקבל את טיפול טוב.
2.ממליצה לפנות ליעוץ הרפואי של עזר מציון, בד"כ הם יודעים להפנות לרופא המתאים לפי הבעיה, הקופה והתקציב של הפונה.
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה