לסגמן אם אינני טועה זה לא רלוונטי - צירפתי קישור עם העלות.1.יש אפשרות לקבל החזר על ייעוץ רפואי פרטי, 3 החזרים בשנה.
לסגמן אם אינני טועה זה לא רלוונטי - צירפתי קישור עם העלות.1.יש אפשרות לקבל החזר על ייעוץ רפואי פרטי, 3 החזרים בשנה.
כן.
ביררתי.
קוראים לו קופרברג.
עסקן בתחום הנפש בחסידות גור.
הבנתי ממנה שגם הרבה מאמשינוב שולח אליו.
השם המלא הוא: רונן סגמן.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה ובריאות
חוזר ומבקש אנא ! זה עזרה עצומה ליהודי יקר. (ניסתי הרבה לברר ולא הצלחתי) כל מי שיש לו מידע על פסיכיאטר טוב שאפשר דרך הקופה או שלוקח מחיר שפוי בסביבות ה 500 בבקשה שיכתוב. תודה רבה.בבקשה מכל מי שיכול לענות זה ממש דחוף.
לא מומלץיש את דוקטור יקיר בירושלים
פסיכיאטר מאד מומחה לקשב וריכוז במבוגרים
יש החזר מהקופה כשיש ביטוח משלים, אין לי כרגע את המספר שלו, אבל שווה ברור.
אם יש לו מכבי זהב - שילך לסגמן - עוד 200 ש"ח ושווה כל אגורה!חוזר ומבקש אנא ! זה עזרה עצומה ליהודי יקר. (ניסתי הרבה לברר ולא הצלחתי) כל מי שיש לו מידע על פסיכיאטר טוב שאפשר דרך הקופה או שלוקח מחיר שפוי בסביבות ה 500 בבקשה שיכתוב. תודה רבה.
איזה קופת חולים?חוזר ומבקש אנא ! זה עזרה עצומה ליהודי יקר. (ניסתי הרבה לברר ולא הצלחתי) כל מי שיש לו מידע על פסיכיאטר טוב שאפשר דרך הקופה או שלוקח מחיר שפוי בסביבות ה 500 בבקשה שיכתוב. תודה רבה.
לפי התיאור של אותה אחת והמקרה שלה,צודקת
הנה מה שאני כתבתי..
לא סתם כתבתי את זה - זה מידיעה
אבל אני יודע שאנשים נמנעים בגלל המחיר.
האם אני יכול להתחייב שבלעדיו לא יסתדרו??
אני פשוט לא מכיר את כל הפסיכיאטרים הקיימים...
תודה לכל העונים. קופת חולים מכבי.איזה קופת חולים?
מנהל בבית החולים הפסיכיאטרי ד"ר כץשימו לב שהאשכול שונה מהמקור וכרגע מחפשים פסיכיטאר עבור מבוגר בדכאון. כך שכל העונים על קשב וריכוז כבר לא רלוונטי.
חוזר ומבקש אנא ! זה עזרה עצומה ליהודי יקר. (ניסתי הרבה לברר ולא הצלחתי) כל מי שיש לו מידע על פסיכיאטר טוב שאפשר דרך הקופה או שלוקח מחיר שפוי בסביבות ה 500 בבקשה שיכתוב. תודה רבה.
ברור כל שם יעזור מאד מאד. תודה רבה.פסיכיאטרית גם טוב?
רופאה מבוגרת ממש (דתיה בת 80+)
לוקחת כ500 ש"ח
וותיקה מנוסה אנושית ומומחית ממש
מקבלת בביתה במבשרת ציון
דר הלן שיינפלד.
מתאים?
אם זה מצב שזקוק לעזרה דחופה,די מאכזב הייתי בטוח ליותר תגובות זה פשוט מאד מאד דחוף ואיני יודע מה לעשות.
בהחלט נכון וחכם. אבל לא מדובר בסיפור של פיקוח נפש אלא באדם שכל יום שעובר הוא רק ממשיך לסבול וכן משפחתו... ועד שהוא הסכים ללכת לפסיכיאטר חבל לי שהוא ילך למישהו שלא יכוון בכדורים ויצטרכו ללכת כמה פעמים עד שיצלוף לכדור הנכון. (ולצערי אין לו תקציב כלל לכן אני מחפש משהו זול)אם זה מצב שזקוק לעזרה דחופה,
תפנו לפסיכיאטר הראשון שיתפנה מהקופה,
אבחון של דיכאון זה הבייסיק של רפואת הנפש, אין כל כך מקום לטעויות (ולגרימת נזק),
הנזק אצל אדם שאינו מטופל חמור הרבה יותר,
חבל להיות חכמים בדיעבד.
תקשרו לדר שיינפלדבהחלט נכון וחכם. אבל לא מדובר בסיפור של פיקוח נפש אלא באדם שכל יום שעובר הוא רק ממשיך לסבול וכן משפחתו... ועד שהוא הסכים ללכת לפסיכיאטר חבל לי שהוא ילך למישהו שלא יכוון בכדורים ויצטרכו ללכת כמה פעמים עד שיצלוף לכדור הנכון. (ולצערי אין לו תקציב כלל לכן אני מחפש משהו זול)
אפשר לנסות להתקשר לד"ר טלי וישנה,בהחלט נכון וחכם. אבל לא מדובר בסיפור של פיקוח נפש אלא באדם שכל יום שעובר הוא רק ממשיך לסבול וכן משפחתו... ועד שהוא הסכים ללכת לפסיכיאטר חבל לי שהוא ילך למישהו שלא יכוון בכדורים ויצטרכו ללכת כמה פעמים עד שיצלוף לכדור הנכון. (ולצערי אין לו תקציב כלל לכן אני מחפש משהו זול)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: