אחיות שלי עשו אותה, ירדו פלאים, נמאס להם כעבור תקופה ועלו בחזרה...
נכתב ע"י קקטוס;1476547:לפי מה שאני מבין, אין כלום בשיטה הזאת מבחינה תזונתית.
הסיבה לפיה ניתן לרדת במשקל היא נטו בגלל תחושת ההגבלה, המשולבת עם ההתעסקות בבחירת סוג המזון, אשר גורמת למי שאוכל לחשוב פעמיים לפני שהוא מכניס משהו לפה.
אתם יכולים להחליט שביום ראשון אוכלים רק מוצרים של אוסם, שני של סנפרוסט, שלישי בטר אנד דיפרנט, רביעי סוגת, וחמישי שטראוס.
תאמינו לי שתרדו מהר יותר במשקל.
ברור שאם שומרים על הכללים של הדיאטה הזו, יורדים במשקל !!!
בלי סוכר ובלי שמן!!
ז"א כל המתוקים והמשמינים למיניהם פשוט יצאו מהתפריט, ואז מה זה משנה מה כן בתפריט?!
תורידי סוכר (בכל צורותיו) ותורידי שמן, (בעיקר מרגרינה ומוקשה וחצי מוקשה כו') תאכלי פחמימות וחלבונים ביחד - ועל אחריותי(! )- את יורדת במשקל ומרגישה נפלא!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: