מנה ראשונה טעימה במיוחד.
האמת- היא טעימה גם קרה.
כ-20 יחידות אגרול ארוכים [אורך של כ-10 ס"מ]
עלים מוכנים לאגרול.
750 גרם בשר הודו טחון
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
שמן לטיגון
מזהיבים בצל ושום כתוש במחבת.
שמים בקערה את כל הרכיבים, כולל הבצל והשום המאודים עם שמן האידוי
מערבבים היטב לעיסה אחידה. מניחים בצד לבערך 15 דקות.
מכינים אגרולים
מניחים תלולית מילוי בקצה כל עלה. מקפלים פנימה את הצדדים ומגלגלים לאגרול ארוך.
מטגנים בשמן כ-2 דקות מכל צד להשחמה נאה
האמת- היא טעימה גם קרה.
כ-20 יחידות אגרול ארוכים [אורך של כ-10 ס"מ]
עלים מוכנים לאגרול.
750 גרם בשר הודו טחון
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
שמן לטיגון
מזהיבים בצל ושום כתוש במחבת.
שמים בקערה את כל הרכיבים, כולל הבצל והשום המאודים עם שמן האידוי
מערבבים היטב לעיסה אחידה. מניחים בצד לבערך 15 דקות.
מכינים אגרולים
מניחים תלולית מילוי בקצה כל עלה. מקפלים פנימה את הצדדים ומגלגלים לאגרול ארוך.
מטגנים בשמן כ-2 דקות מכל צד להשחמה נאה