מורידים לשוקולד ומגלגלים ואז בעזרת מזלג מרימים את הכדור מהשוקולד מלמטה ומנערים בעדינות מעודפי שוקולד שנוזלים דרך הרווחים שבמזלג. בעדינות מורידים מהמזלג למגשאיך טובלים בשוקולד את הכדורים שהם בלי מקל?
חד פעמי שתיה קרהנראה טובב.. באיזה כוס השתמשת?
דווקא לאנועצים קיסם
אה, שאלה מצויינת. ישר למקפיאאיך מה שמכינים אחה"צ אחד מספיק לשבועות?!
כוס מדידהוהמתכון כמובן,
אני הכנתי מתכון כפול-
קיבלתי 25 כדורים על מקל
8 מגנום בגודל בינוני
16 מגנום בגודל מיני
8 כדורים
מתכון:
300 גרם ביסקוויטים טחונים
175 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס שמנת מתוקה או ריצ'
3/4 כוס קרם לפי הטעם- חמאת בוטנים, נוגט, קרמל, ריבת חלב, בייגלה מלוח וכדומה [אני השתמשתי בקרם בייגלה מלוח]
1/3 כוס סוכר
מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה לתערובת אחידה שנוחה לכדרור. אם התערובת פירורית מדי מוסיפים עוד קצת קרם או שמנת מתוקה.
בוחרים מה רוצים להכין
לכדורים-מכדררים כדורים בגודל של משמש קטן, נועצים מקל אם רוצים
למגנומים- נועצים מקל ודוחסים מהתערובת במהודק עד למילוי השקעים
למגנומים עם אצבע פסק זמן בפנים- צריך לפחות מגנום בגודל בינוני ולא המיני הקטן ממש. דוחסים מהתערובת לתחתית השקע בשכבה דקה. נועצים מקל. מניחים חצי אצבע פסק זמן ברווח שבין המקל לקצה העליון של הארטיק. לוחצים ומהדקים אל תוך התערובת שבשקעים. ממלאים את יתר השקע בדחיסה מהודקת עד למילוי.
מקפיאים.
מחלצים מהתבניות, במגנומים.
ממיסים שוקולד חלב עם מעט שמן, 1 כף ל 100 גרם שוקולד. טובלים לציפוי ומנערים מעודפי השוקולד. מניחים לייבוש על מגש.
אפשר לקשט בשוקולד לבן בזילופים.
אפשר להוסיף לשוקולד קרוקנט לוז לציפוי קראנצ'י כמו בכדורים. אפשר לפזר קרוקנט לאחר טבילה בשוקולד בעוד השוקולד רטוב.
בהצלחה!
כוס חד פעמי לשתיה קרהכוס מדידה
מגרה....
השוקולד לא אמור להתקשות אחרי מגנום אחד. המסת עם שמן?@ה. בקר איך השוקולד לא קופא כשטובלים את המגנום?
ניסיתי להכין פעם ואחרי מגנום אחד השוקולד התחיל להתקשות והמגנום הבא שהכנסתי השוקולד לא הצליח להישאר על המגנום
והמתכון כמובן,
אני הכנתי מתכון כפול-
קיבלתי 25 כדורים על מקל
8 מגנום בגודל בינוני
16 מגנום בגודל מיני
8 כדורים
מתכון:
175 גרם גבינה לבנה 5%
3/4 כוס קרם לפי הטעם- חמאת בוטנים, נוגט, קרמל, ריבת חלב, בייגלה מלוח וכדומה [אני השתמשתי בקרם בייגלה מלוח]
1/3 כוס סוכר
מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה לתערובת אחידה שנוחה לכדרור. אם התערובת פירורית מדי מוסיפים עוד קצת קרם או שמנת מתוקה.
בוחרים מה רוצים להכין
למגנומים עם אצבע פסק זמן בפנים- צריך לפחות מגנום בגודל בינוני ולא המיני הקטן ממש. דוחסים מהתערובת לתחתית השקע בשכבה דקה. נועצים מקל. מניחים חצי אצבע פסק זמן ברווח שבין המקל לקצה העליון של הארטיק. לוחצים ומהדקים אל תוך התערובת שבשקעים. ממלאים את יתר השקע בדחיסה מהודקת עד למילוי.
מקפיאים.
ממיסים שוקולד חלב עם מעט שמן, 1 כף ל 100 גרם שוקולד. טובלים לציפוי ומנערים מעודפי השוקולד. מניחים לייבוש על מגש.
אפשר להוסיף לשוקולד קרוקנט לוז לציפוי קראנצ'י כמו בכדורים. אפשר לפזר קרוקנט לאחר טבילה בשוקולד בעוד השוקולד רטוב.
בהצלחה!
תתייגי אותה @ה. בקרהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תאמיני מה קרה לי
במקום 175 גר' גבינה השתמשנו ב-1.750 ק''ג
לפני ששמנו בדקנו שוב ושוב ,אבל זה מה שקראנו........
תכלס תצילי אותנו!!!!!!!!!
יש לי קערה ענקית עם 2 גבונות גדולות של 850 גר' עם 300 גר' ביסקויט ושאר הדברים שרשום...
אני יודעת שאני מוזרה ומצחיקה...
אבל תעזרי לי שלא אלך לפח, מה להוסיף??
אולי לאפות??
להכפיל זה בוודאי לא הגיוני........
שימי 2 שמנת מוקצפת 1 פודינג וניל ותרכיבי עוגת ביסקויטים מביסקויטים בצבע שונה.הני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תאמיני מה קרה לי
יש לי קערה ענקית עם 2 גבונות גדולות של 850 גר' עם 300 גר' ביסקויט ושאר הדברים שרשום...
אולי לאפות??
הכנתי מגנומיםוהמתכון כמובן,
אני הכנתי מתכון כפול-
קיבלתי 25 כדורים על מקל
8 מגנום בגודל בינוני
16 מגנום בגודל מיני
8 כדורים
מתכון:
175 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס סוכר
בוחרים מה רוצים להכין
מקפיאים.
בהצלחה!
תוסיפי ביצים, קמח ותאפי בתנור לעוגההני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תאמיני מה קרה לי
אולי לאפות??
תוסיפי ביצים, קמח ותאפי בתנור לעוגה
הייתי מוסיפה 5 ביצים ו-1.5 כוסות קמח. צריך לטעום ולראות שלא חסר סוכר.מעולה!!
את יודעת להגיד לי כמויות של ביצים, קמח???
תודה רבה רבה!!
הייתי מוסיפה 5 ביצים ו-1.5 כוסות קמח. צריך לטעום ולראות שלא חסר סוכר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: