חלבי אבל איך את מספיקה כל כך הרבה בזמן קצר??? [מתוקים לשבועות]

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
איך טובלים בשוקולד את הכדורים שהם בלי מקל?
מורידים לשוקולד ומגלגלים ואז בעזרת מזלג מרימים את הכדור מהשוקולד מלמטה ומנערים בעדינות מעודפי שוקולד שנוזלים דרך הרווחים שבמזלג. בעדינות מורידים מהמזלג למגש
נראה טובב.. באיזה כוס השתמשת?
חד פעמי שתיה קרה
נועצים קיסם
דווקא לא :)
אפשר אבל פחות אוהבת עי משאיר סימן
איך מה שמכינים אחה"צ אחד מספיק לשבועות?! ;)
אה, שאלה מצויינת. ישר למקפיא
 

כתיב וכתב

משתמש פעיל
והמתכון כמובן,

אני הכנתי מתכון כפול-
קיבלתי 25 כדורים על מקל
8 מגנום בגודל בינוני
16 מגנום בגודל מיני
8 כדורים

מתכון:
300 גרם ביסקוויטים טחונים
175 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס שמנת מתוקה או ריצ'
3/4 כוס קרם לפי הטעם- חמאת בוטנים, נוגט, קרמל, ריבת חלב, בייגלה מלוח וכדומה [אני השתמשתי בקרם בייגלה מלוח]
1/3 כוס סוכר

מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה לתערובת אחידה שנוחה לכדרור. אם התערובת פירורית מדי מוסיפים עוד קצת קרם או שמנת מתוקה.
בוחרים מה רוצים להכין
לכדורים-מכדררים כדורים בגודל של משמש קטן, נועצים מקל אם רוצים
למגנומים- נועצים מקל ודוחסים מהתערובת במהודק עד למילוי השקעים
למגנומים עם אצבע פסק זמן בפנים- צריך לפחות מגנום בגודל בינוני ולא המיני הקטן ממש. דוחסים מהתערובת לתחתית השקע בשכבה דקה. נועצים מקל. מניחים חצי אצבע פסק זמן ברווח שבין המקל לקצה העליון של הארטיק. לוחצים ומהדקים אל תוך התערובת שבשקעים. ממלאים את יתר השקע בדחיסה מהודקת עד למילוי.

מקפיאים.
מחלצים מהתבניות, במגנומים.
ממיסים שוקולד חלב עם מעט שמן, 1 כף ל 100 גרם שוקולד. טובלים לציפוי ומנערים מעודפי השוקולד. מניחים לייבוש על מגש.

אפשר לקשט בשוקולד לבן בזילופים.

אפשר להוסיף לשוקולד קרוקנט לוז לציפוי קראנצ'י כמו בכדורים. אפשר לפזר קרוקנט לאחר טבילה בשוקולד בעוד השוקולד רטוב.

בהצלחה!
כוס מדידה
מגרה....
 

1502

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@ה. בקר איך השוקולד לא קופא כשטובלים את המגנום?
ניסיתי להכין פעם ואחרי מגנום אחד השוקולד התחיל להתקשות והמגנום הבא שהכנסתי השוקולד לא הצליח להישאר על המגנום
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר איך השוקולד לא קופא כשטובלים את המגנום?
ניסיתי להכין פעם ואחרי מגנום אחד השוקולד התחיל להתקשות והמגנום הבא שהכנסתי השוקולד לא הצליח להישאר על המגנום
השוקולד לא אמור להתקשות אחרי מגנום אחד. המסת עם שמן?
אם הוא מתקשה במהלך הציפויים מחממים אותו שוב
מחכים שהשוקולד לא יהיה רותח ממש ואז מכת הקור פחות משפיעה עליו
 

שאשי

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
הני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תאמיני מה קרה לי
במקום 175 גר' גבינה השתמשנו ב-1.750 ק''ג
לפני ששמנו בדקנו שוב ושוב ,אבל זה מה שקראנו........
תכלס תצילי אותנו!!!!!!!!!
יש לי קערה ענקית עם 2 גבונות גדולות של 850 גר' עם 300 גר' ביסקויט ושאר הדברים שרשום...
אני יודעת שאני מוזרה ומצחיקה...
אבל תעזרי לי שלא אלך לפח, מה להוסיף??
אולי לאפות??
להכפיל זה בוודאי לא הגיוני........
והמתכון כמובן,

אני הכנתי מתכון כפול-
קיבלתי 25 כדורים על מקל
8 מגנום בגודל בינוני
16 מגנום בגודל מיני
8 כדורים

מתכון:
300 גרם ביסקוויטים טחונים
175 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס שמנת מתוקה או ריצ'
3/4 כוס קרם לפי הטעם- חמאת בוטנים, נוגט, קרמל, ריבת חלב, בייגלה מלוח וכדומה [אני השתמשתי בקרם בייגלה מלוח]
1/3 כוס סוכר

מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה לתערובת אחידה שנוחה לכדרור. אם התערובת פירורית מדי מוסיפים עוד קצת קרם או שמנת מתוקה.
בוחרים מה רוצים להכין
לכדורים-מכדררים כדורים בגודל של משמש קטן, נועצים מקל אם רוצים
למגנומים- נועצים מקל ודוחסים מהתערובת במהודק עד למילוי השקעים
למגנומים עם אצבע פסק זמן בפנים- צריך לפחות מגנום בגודל בינוני ולא המיני הקטן ממש. דוחסים מהתערובת לתחתית השקע בשכבה דקה. נועצים מקל. מניחים חצי אצבע פסק זמן ברווח שבין המקל לקצה העליון של הארטיק. לוחצים ומהדקים אל תוך התערובת שבשקעים. ממלאים את יתר השקע בדחיסה מהודקת עד למילוי.

מקפיאים.
מחלצים מהתבניות, במגנומים.
ממיסים שוקולד חלב עם מעט שמן, 1 כף ל 100 גרם שוקולד. טובלים לציפוי ומנערים מעודפי השוקולד. מניחים לייבוש על מגש.

אפשר לקשט בשוקולד לבן בזילופים.

אפשר להוסיף לשוקולד קרוקנט לוז לציפוי קראנצ'י כמו בכדורים. אפשר לפזר קרוקנט לאחר טבילה בשוקולד בעוד השוקולד רטוב.

בהצלחה!
 

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
הני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תאמיני מה קרה לי
במקום 175 גר' גבינה השתמשנו ב-1.750 ק''ג
לפני ששמנו בדקנו שוב ושוב ,אבל זה מה שקראנו........
תכלס תצילי אותנו!!!!!!!!!
יש לי קערה ענקית עם 2 גבונות גדולות של 850 גר' עם 300 גר' ביסקויט ושאר הדברים שרשום...
אני יודעת שאני מוזרה ומצחיקה...
אבל תעזרי לי שלא אלך לפח, מה להוסיף??
אולי לאפות??
להכפיל זה בוודאי לא הגיוני........
תתייגי אותה @ה. בקר
 

גינצלה

משתמש פעיל
הני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תאמיני מה קרה לי
במקום 175 גר' גבינה השתמשנו ב-1.750 ק''ג
לפני ששמנו בדקנו שוב ושוב ,אבל זה מה שקראנו........
תכלס תצילי אותנו!!!!!!!!!
יש לי קערה ענקית עם 2 גבונות גדולות של 850 גר' עם 300 גר' ביסקויט ושאר הדברים שרשום...
אני יודעת שאני מוזרה ומצחיקה...
אבל תעזרי לי שלא אלך לפח, מה להוסיף??
אולי לאפות??
להכפיל זה בוודאי לא הגיוני........
שימי 2 שמנת מוקצפת 1 פודינג וניל ותרכיבי עוגת ביסקויטים מביסקויטים בצבע שונה.
או שתניחי בין בצק שקדים בצורה שבא לך עם קישוטים למעלה.....
 

שאשי

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
עוד רעיון איך להציל ,מישהו??
 

משתמש Pרוג

משתמש צעיר
והמתכון כמובן,

אני הכנתי מתכון כפול-
קיבלתי 25 כדורים על מקל
8 מגנום בגודל בינוני
16 מגנום בגודל מיני
8 כדורים

מתכון:
300 גרם ביסקוויטים טחונים
175 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס שמנת מתוקה או ריצ'
3/4 כוס קרם לפי הטעם- חמאת בוטנים, נוגט, קרמל, ריבת חלב, בייגלה מלוח וכדומה [אני השתמשתי בקרם בייגלה מלוח]
1/3 כוס סוכר

מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה לתערובת אחידה שנוחה לכדרור. אם התערובת פירורית מדי מוסיפים עוד קצת קרם או שמנת מתוקה.
בוחרים מה רוצים להכין
לכדורים-מכדררים כדורים בגודל של משמש קטן, נועצים מקל אם רוצים
למגנומים- נועצים מקל ודוחסים מהתערובת במהודק עד למילוי השקעים
למגנומים עם אצבע פסק זמן בפנים- צריך לפחות מגנום בגודל בינוני ולא המיני הקטן ממש. דוחסים מהתערובת לתחתית השקע בשכבה דקה. נועצים מקל. מניחים חצי אצבע פסק זמן ברווח שבין המקל לקצה העליון של הארטיק. לוחצים ומהדקים אל תוך התערובת שבשקעים. ממלאים את יתר השקע בדחיסה מהודקת עד למילוי.

מקפיאים.
מחלצים מהתבניות, במגנומים.
ממיסים שוקולד חלב עם מעט שמן, 1 כף ל 100 גרם שוקולד. טובלים לציפוי ומנערים מעודפי השוקולד. מניחים לייבוש על מגש.

אפשר לקשט בשוקולד לבן בזילופים.

אפשר להוסיף לשוקולד קרוקנט לוז לציפוי קראנצ'י כמו בכדורים. אפשר לפזר קרוקנט לאחר טבילה בשוקולד בעוד השוקולד רטוב.

בהצלחה!
הכנתי מגנומים
יצא מושלם
כולל הציפוי
כשניסיתי לנתק את המגנומים המצופים גיליתי שהציפוי נדבק לתבנית:(
פשוט הרס את כל היופי והמושלמות
למישהוא יש מידע למה זה קרה?????
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קריאה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תאמיני מה קרה לי
במקום 175 גר' גבינה השתמשנו ב-1.750 ק''ג
לפני ששמנו בדקנו שוב ושוב ,אבל זה מה שקראנו........
תכלס תצילי אותנו!!!!!!!!!
יש לי קערה ענקית עם 2 גבונות גדולות של 850 גר' עם 300 גר' ביסקויט ושאר הדברים שרשום...
אני יודעת שאני מוזרה ומצחיקה...
אבל תעזרי לי שלא אלך לפח, מה להוסיף??
אולי לאפות??
להכפיל זה בוודאי לא הגיוני........
תוסיפי ביצים, קמח ותאפי בתנור לעוגה :)
 

שאשי

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מתאים אם אכניס גם אינסטנד פודינגריבת חלב??
 

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@ה. בקר האם המתכון יתאים לתבניות מגנום מדוגמות? או שיצא לא מדוגם ולא מוצלח?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה