זה בעיה לעשות משהו עם ילד בלי לדבר איתו על זה.יש לי בת בלע"ר בת 5.5 מחוננת ממש לדעתי ולדעת הסובבים. מסקרן אותי מאד לדעת מה הIQ שלה- כמובן בלי לדבר איתה ע"כ.
נכוןלא מביעה דעה, רק מעירה שאיבחון אמיתי רק אצל פסיכולוג ילדים מומחה.
במה מתבטאת המחוננות שלה? מענין אותי.יש לי בת בלע"ר בת 5.5 מחוננת ממש לדעתי ולדעת הסובבים. מסקרן אותי מאד לדעת מה הIQ שלה- כמובן בלי לדבר איתה ע"כ.
מישהו התנסה? האם מומלץ? מישהו יודע האם קיים גם אבחון EQ- (אנטלגנציה רגשית)?
ובציבור הלא חרדי מה עושים?שאלה: מה עושים עם ילדה מחוננת בציבור החרדי?
יש כיתות ובתי ספר למחוננים.ובציבור הלא חרדי מה עושים?
שזה לרב גם לא פתרוןיש כיתות ובתי ספר למחוננים.
למה לא?שזה לרב גם לא פתרון
תקרא קצת מהמאמרים במכון דרור, הקישור למעלהלמה לא?
גם בציבור החרדי אם היא כזאת מחוננת שתלמד ייעוץ מס אחרי הלימודים בגיל 12בציבור החילוני יכולה ללכת למגמות ריאליות, ללמוד מדעי מחשבים באוניברסיטה בגיל 12 ועוד דוגמאות עליזות שכאלו
התחלתי אבל זה היה ארוך התייאשתי באמצע, בכל אופן לא רלוונטי לגבינותקרא קצת מהמאמרים במכון דרור, הקישור למעלה
מי יקבל אותה?גם בציבור החרדי אם היא כזאת מחוננת שתלמד ייעוץ מס אחרי הלימודים בגיל 12
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: