התייעצות אבחון IQ לילדה מחוננת- יש עניין?

אכפתית

משתמש מקצוען
יש לי בת בלע"ר בת 5.5 מחוננת ממש לדעתי ולדעת הסובבים. מסקרן אותי מאד לדעת מה הIQ שלה- כמובן בלי לדבר איתה ע"כ.
מישהו התנסה? האם מומלץ? מישהו יודע האם קיים גם אבחון EQ- (אנטלגנציה רגשית)?

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
יש לי בת בלע"ר בת 5.5 מחוננת ממש לדעתי ולדעת הסובבים. מסקרן אותי מאד לדעת מה הIQ שלה- כמובן בלי לדבר איתה ע"כ.
זה בעיה לעשות משהו עם ילד בלי לדבר איתו על זה.
במיוחד כשהוא חכם במיוחד, ומבין שמשהו קורה.
דווקא אז חשובה התקשורת המילולית על מה שקורה לו ואיתו, כדי לאזן את רמת ה EQ....

קרן שמש

משתמש סופר מקצוען
מישהו התנסה? האם מומלץ? מישהו יודע האם קיים גם אבחון EQ- (אנטלגנציה רגשית)?
במה מתבטאת המחוננות שלה? מענין אותי.

שווה שווה

משתמש פעיל

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בציבור החילוני יכולה ללכת למגמות ריאליות, ללמוד מדעי מחשבים באוניברסיטה בגיל 12 ועוד דוגמאות עליזות שכאלו
גם בציבור החרדי אם היא כזאת מחוננת שתלמד ייעוץ מס אחרי הלימודים בגיל 12

ביגר

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תקרא קצת מהמאמרים במכון דרור, הקישור למעלה
התחלתי אבל זה היה ארוך התייאשתי באמצע, בכל אופן לא רלוונטי לגבינו
אבל מה באמת עושים?
הילדה שלי בכיתה א', בלילה היא קוראת במיטה ספרים עבי כרס ובבוקר היא הולכת לביה"ס ולומדת את האות ש'...

ACCOUNT

משתמש רשום
זה הקטע
ייעוץ מס הוא מקצוע שילדה שכזו תלמד אותו תוך חצי שנה
ומה תעשה איתו הלאה?
אחד הדברים הכי מפחידים הורים לילדים מחוננים, והוא אחד המחסומים להתפתחות האישית שלהם, היא החשש מהסביבה
שיהיו נורמליים כמו כולם, שלא יהיו חריגים, שלא ידברו עליהם שהם מוזרים, שיוכלו למצוא שידוכים נורמליים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה