תופעה משונההשנה עשתה שוב אבל אבובים כי לא היו מספיק בנות לבננה
התקשרה מפחדת אבל אמרתי לה יש ה' בשמיים, יש אפודה! ותגידי פרק תהילים....
מי שמגע בשעות הבוקר באזור השעות 10-12 בד"כ יחסית ריק ולא צריך להזמין מראש (הייתי השבוע)אז לטובתכם/ן, מי שחושב לחגוג באשדוד במרינה, שלא יבוא לפני שעונים לו בטלפון. חבל על העוגמת נפש.
בלת"ק.ברוך ה'!
מסכימה לשתף איך החוויה?
מפחידה? מסוכנת?
חייבים לדעת לשחות?
חטפתי חרדה, ועוד רגע היא יוצאת...
לא בטוח רק מי שבצד.אבובים הבנתי שבטוח נופלים.
בננות לא חייבים ליפול
אני לא נותנת אבובים......
לידיעתכם, סירה בנהיגה עצמית-נגיד לה תודה אם היא תעבור את ה10 קמ"ש במקרה הטובובאה לידינו בדהרה סירת מנוע בנהיגה עצמית עם נהג לא מנוסה,
חללית. סתם שטויות. לא מהנה וכואב יומיים אח"כ עדיף יאכטה עדינה.(או חללית. לא הבנתי מה זה. אבל משו ברמה של שיט כנראה).
חחחחחחחחחחללית. סתם שטויות. לא מהנה וכואב יומיים אח"כ עדיף יאכטה עדינה.
זה כאילו טורנדו על חצי קלאצ שיושבים על ספסלים ארוכים כמו שישבים על סוס, רגל פה רגל שם. היא קופצת על הגלים כמו קנגרו שאיבד את הדרך ואת קופצת מהכיסא ונוחתת וזה לא הכגי מרופד מחמת יושן בקיצור. גם אם ישלמו לי לא חוזרת על הטעות הזו
מוזמנת לכתוב בגוגל פציעה מאבובים ולקבל תשובה.שמעתם לאחרונה על מישהו שנפגע במהלך אבובים או בננות
מוזמנת לכתוב בגוגל פציעה מאבובים ולקבל תשובה.
חחחחח ואלה מזה לא...מסוכן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: