האבוב מחובר בחוט לסירה.עכשיו מגיעה המטיפנית הסדרתית
ממש מתנצלת אבל לא מצליחה להתאפק
כאילו הבעייתיות היחידה באבובים היא הפחד והסכנה, אבל קבוצת בנות שנוסעות בפראות עם גבר זר זה סבבה.
והרוח שם רק מסייעת לחצאיות להיצמד למקומן בצניעות.
ואם נופלים אז את יכולה להיות לגמרי רגועה, הבחור יעזור לה לעלות חזרה
עוד יותר סבבה
כן יש פח' אחיזה ונופלים תמיד למיםבננות פחות מפחיד?
איפה? בים? בכינרת?אני נפלתי ונתקעתי בסלע שהייתה במים. אבדתי הכרה וחטפתי זעזוע מח רציני... התאשפזתי... עברו מאז שש שנים וב"ה אני בריאה ושלמה אבל אני לא הולכת לשום אבובים.
אם גרובים בגרביון ומעליו טיץ זה מעולה!!!!!!!שלום לכולן
האם כל מה שמתואר פה (אבובים, ספות וכו') זה "חלק" מבחינת צניעות
אפילו שיש גבר בתמונה?
(זה נשמע שונה מים שם הגברים רק שומרים, ואילו פה הגברים ממש מפעילים את הכיף של הנשים?)
אשמח לשמוע מכן
הגבר אכן מפעיל, אבל הוא לא נמצא באותו אזור.שלום לכולן
האם כל מה שמתואר פה (אבובים, ספות וכו') זה "חלק" מבחינת צניעות
אפילו שיש גבר בתמונה?
(זה נשמע שונה מים שם הגברים רק שומרים, ואילו פה הגברים ממש מפעילים את הכיף של הנשים?)
אשמח לשמוע מכן
לצערי נתקלתי באבובים בחוסר צניעותאם גרובים בגרביון ומעליו טיץ זה מעולה!!!!!!!
אתמול עשיתי בכנרת את כל האקשנים המדוברים כולל נפילה למים שלא בכוונה,לא נרשמה שום חוסר צניעות משום כיוון.
היינו נשים בגילאי 30 -60 היה מושלם!
המפעיל על הטורנדו בכלל ועסוק בלראות את הים שלפניו.
למה?עדיף שלא אפרט פה...
לפרט פה מה לא היה צנוע???למה?
זה כל הכיף!!אז ככה, מהחוויה שלי:
1. הצרחות החלו ה ר ב ה לפני שהן ראו את האבוב מקרוב...
2. לפני שהן עלו לאבוב הן הספיקו להתחרט 7 אלף פעם, וכל אחת עם הפוזה שלה, "די! לא רוצה! תחזירו אותי! אמאאאא"...
3. הנהג היה עסוק בדהירה הפראית שהוא הפגין לעולם [למרות שהתבקש מראש לשמור על שפיות, אבל שפיות זה עניין יחסי], ולא שמע כלל את הקיצונית מצד שמאל באבוב הימני שצווחה בחנק: "יותר לאט! יותר לאט!"... גם בשביל זה, אולי, צריך מלווה. שתמתן את העסק.
4. חשוב שלמלווה תהיה שמיעה טובה, כי תכל'ס, האבובים לא מדי קרובים לסירה עצמה. וגם, שתהיה לה הבנה ב'שפת גוף' כדי לקלוט מצוקות שלא מתורגמות למילים מחמת התקפי ההלם והזעזוע שחוות המאובבות...
5. מומלץ לא לעלות לסירה עם נעליים טובות, כי אצלנו נעל אחת עפה לים הגדול מעוצמת הסיבובים. כמה נעליים יכולתי להחזיק...
6. מצלמות ניתן לקחת רק בתנאי שהמלווה מתחייבת להשחיל אותן על ידיה [ולהסריט]. אחרת - הן לא תצאנה שלמות. אא"כ גם המלווה עפה למים [כמו הנעל] ואז, מה זה 6 מצלמות שהולכות לעולמן טוטאלית לעומת אשה אחת שצפה על פני המים בכיף של החיים...
7. יש לקחת בחשבון שהסרטונים שהמלווה תצליח להסריט, יהיו תזזיתיים באופן חריג. מה שבטוח הוא, שאת הצרחות ישמעו בכל מקרה.
8. הבנות שליוויתי היו אמיצות לב במיוחד, והצליחו לאחוז באבוב בכוחותיהן הכמעט אחרונים, גם כשהיה בתנוחה אנכית כשני מטר מעל פני המים, מעוצמת סיבוב אחד קטלני במיוחד + גל היסטרי שהגיח מהגיהנום בטח, ולא נפלו למים.
9. ברגע הראשון שהן חזרו לסירה אחרי החוויה המטלטלת הזו, בעודן רועדות וכמעט בוכות מההלם, הן נשבעו בכל היקר להן, ש"שנה הבאה עוד פעם".
לא רק לקשור, להצמיד אותה בסיכות (מניסיון לא נעים שקרה לי...)זה מה שכתבתי לבוש מלא כולל גרביון ומעליו טיץ מה עוד צריך????
לקשור את המטפחת היטב היטב הדק היטב!
משקפיים גם מומלץ לקשור עם חוט!
משקפיים לא מעלים לאבוב!!! וגם לא מומלץ עדשות מגע, למקרה שתפלו.משקפיים גם מומלץ לקשור עם חוט!
שמעתי גם על יותר מאחת...משקפיים לא מעלים לאבוב!!! וגם לא מומלץ עדשות מגע, למקרה שתפלו.
כמו כן מומלץ להצמיד את החצאים בסיכות ביטחון לחולצה, שמעתי על מי שעף לה, אני הרגשתי שהחצאית מתחילה להסחף פעם אחת, אז העדפתי להחזיק אותה וליפול למים טוב בכל מקרה זה היה בתכנון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: