איךהגעת למס בגובה 100K?20K כפול 18 שנה זה מגיע למס בגובה מעל 100K צריך לזה 35 נקודות זיכוי...
איךהגעת למס בגובה 100K?20K כפול 18 שנה זה מגיע למס בגובה מעל 100K צריך לזה 35 נקודות זיכוי...
אפשר לשלב את שניהם2. כוונתי היתה שגם אם ישלמו מס (והציעו כאן איך לפטור לפחות חלק ממנו במשך כמה שנים עם נקודות מס של הילד)
- עדיין זה שווה יותר מאשר לפתוח בגיל המותר (10+) ק"ה על הילד וחיסכון של המס לגמרי.
כיון שעדיין הרווחים שיעשו בזמן שיעבור מגיל 0 עד 10 יכניסו הרבה יותר מאשר החיסכון של המס
בעיקרון אפשר לפתוח תיק עוסק עצמאי ואז גם קרן השתלמות גם מגיל 0.אפשר לשלב את שניהם
להשקיע באופן עצמאי או בקופגל"ה מגיל 0
ובגיל המותר לפתוח קרן השתלמות
כן.קופץ על האשכול...
אם אני פותח עוסק פטור (אני בכ"א בדרך..) ואז קרן השתלמות לעצמאים אני מקבל פטור ממס על מה שנצבר בקרן?
בקרן השתלמות במעמד עצמאי ניתן להפקיד עד 20,520 ש"ח [נכון ל2024] כשכל הרווחים מזה יהיו פטורים ממס.קופץ על האשכול...
אם אני פותח עוסק פטור (אני בכ"א בדרך..) ואז קרן השתלמות לעצמאים אני מקבל פטור ממס על מה שנצבר בקרן?
ואני מדבר על לפתוח על שמנו כמובן,ה-20,000 שח שניתן להפקיד לשנה בקרן השתלמות עם פטור ממס - זה ליחיד,
נכון ?
ז''א שזוג עצמאים יכולים להפקיד עד 41,000 ש''ח !!!
(התחלתי לחשוב ע''ז רציני - לאחר הפרסום על קהילת הגר''ש אלתר שליט''א שפתחו גמ''ח להלוואות 30,000 שח בעת הולדת תינוק אצל חברי קהילתם - שיהפכו לכ-150,000 עד 200,000 שח בעת נישואיו בגיל 20 בערך - וזאת לאחר ניכוי מס וירידת הערך במהלך השנים באינפלציה),
בהשקעה דרך קרן השתלמות - זה ייצא סכום גבוה יותר בגלל הפטור ממס.
אשמח לשמוע על סיכונים שקיימים בהשקעה פרטית ופרטנית,
(אני חושב ברצינות להתחיל מהילד הקטן שלי - וכמובן כל ילד שייוולד - ובהדרגה לפי האפשרות להפקיד עד כמה שניתן גם לילדים הגדולים יותר - יש לי עד גיל 7)
נכון.ה-20,000 שח שניתן להפקיד לשנה בקרן השתלמות עם פטור ממס - זה ליחיד,
נכון ?
אם יש לשניהם תעודת עוסק פטור.ז''א שזוג עצמאים יכולים להפקיד עד 41,000 ש''ח !!!
אם כוונתך לפתוח במיוחד עסק, זה לא לגמרי רווחי.(התחלתי לחשוב ע''ז רציני - לאחר הפרסום על קהילת הגר''ש אלתר שליט''א שפתחו גמ''ח להלוואות 30,000 שח בעת הולדת תינוק אצל חברי קהילתם - שיהפכו לכ-150,000 עד 200,000 שח בעת נישואיו בגיל 20 בערך - וזאת לאחר ניכוי מס וירידת הערך במהלך השנים באינפלציה),
אכן.בהשקעה דרך קרן השתלמות - זה ייצא סכום גבוה יותר בגלל הפטור ממס.
משיכה בירידות, בעיקר. (לא קיים ב6 שנים ראשונות בהשתלמות)אשמח לשמוע על סיכונים שקיימים בהשקעה פרטית ופרטנית,
דווקא יש מקרים שהשקעה בחשבון מסחר יהיה יותר יעיל אפי' מהשתלמות.(אני חושב ברצינות להתחיל מהילד הקטן שלי - וכמובן כל ילד שייוולד - ובהדרגה לפי האפשרות להפקיד עד כמה שניתן גם לילדים הגדולים יותר - יש לי עד גיל 7)
ואני מדבר על לפתוח על שמנו כמובן,
לא על שם הילדים (וסליחה על הקפיצה לאשכול הלא-נכון...)
אתם רוצים לפתוח במיוחד בשביל הקה"ש?האם בפתיחת עסק עצמאי (לצורך פתיחת קרן השתלמות לבעל...) זה דורש הרבה זהירות וכו עם חשבון הבנק שלא יהיה פעולות בעיתיות?
זה המכשול שלנו מלפתוח עסק עצמאי...
למה לא שווה? אם מדובר לטווח ארך?אתם רוצים לפתוח במיוחד בשביל הקה"ש?
א"כ זה לא שוה בד"כ.
אפשר להתנהל בצורה טובה בעניין המיסוי וההשקעה, באופן שיגבר על התועלת בקה"ש, ובפרט בטווח ארוך.למה לא שווה? אם מדובר לטווח ארך?
איך?אשמח לשמועאפשר להתנהל בצורה טובה בעניין המיסוי וההשקעה, באופן שיגבר על התועלת בקה"ש, ובפרט בטווח ארוך.
יש אנשים שיוכלו כל שנה לממש את רווחיהם ולקבל החזר מס, ולכן הם יחסכו המון מס, גם ללא קה"ש.איך?אשמח לשמוע
איך עושים את זה?בחשבון מסחר יש גם אפשרות להעביר מניות לילדים שהתחתנו, ולהשתמש בנקודות זיכוי שלהם.
ואם אנחנו כבר מממשים את הנקודות בגין החזרי מס?יש אנשים שיוכלו כל שנה לממש את רווחיהם ולקבל החזר מס, ולכן הם יחסכו המון מס, גם ללא קה"ש.
בקרן השתלמות יש דמי ניהול. תחשבו אם זה כדאי. ככל שטווח זמן ההשקעה גדל זה מאבד כדאיות. באופן כללי ההמלצה של הסולידית היא כן להשקיע בהתחלה בקרן השתלמות.ואם אנחנו כבר מממשים את הנקודות בגין החזרי מס?
בקרן השתלמות יש דמי ניהול. תחשבו אם זה כדאי. ככל שטווח זמן ההשקעה גדל זה מאבד כדאיות. באופן כללי ההמלצה של הסולידית היא כן להשקיע בהתחלה בקרן השתלמות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: