כן, לא טעיתי.
האמריקאיות שביננו מן הסתם מכירות בקיומה של העוגה הזו..
אחרות-אולי פחות
אבל שווה להכיר.
דרך מצויינת לניצול בננות שהתרככו ממש והפכו לדבש, ואפילו כאלו שהתחילו להשחיר.
חבל לזרוק.
תכינו עוגה.
העוגה קצת יותר כבדה מעוגה בחושה רגילה אבל מאוד משביעה.
אין צורך במיקסר. קערה גדולה וכף יעשו יופי את העבודה.
הבננה מעניקה לעוגה מתיקות מעודנת וארומה עדינה ממש של בננה.
גם מי שלא ממה אוהבת בננות, תאהב את העוגה הזו
[טוב, בלי אחריות]
3-4 בננות בשלות מעוכות לפירה
4 ביצים
1 כוס שמן
1 סוכר וניל
3 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר [כבר מופחת]
1 א. אפיה
1 כפית מלח
1 כוס מים חמים
1 כוס שוקולד צ'יפס [לא חובה אבל כדאי]
מערבבים בקערה קמח, סוכר, וניל, מלח וא. אפיה
מוסיפים בננות ושמן. מערבבים
מוסיפים מים חמים מערבבים לעיסה חלקה, ללא גושים
מוסיפים שוקולד צ'יפס
תבנית A4 או 2 תבניות אינגליש ארוכות [פרוסות גבוהות יותר]
180 מעלות
40-45 דקות
מצננים ופורסים
האמריקאיות שביננו מן הסתם מכירות בקיומה של העוגה הזו..
אחרות-אולי פחות
אבל שווה להכיר.
דרך מצויינת לניצול בננות שהתרככו ממש והפכו לדבש, ואפילו כאלו שהתחילו להשחיר.
חבל לזרוק.
תכינו עוגה.
העוגה קצת יותר כבדה מעוגה בחושה רגילה אבל מאוד משביעה.
אין צורך במיקסר. קערה גדולה וכף יעשו יופי את העבודה.
הבננה מעניקה לעוגה מתיקות מעודנת וארומה עדינה ממש של בננה.
גם מי שלא ממה אוהבת בננות, תאהב את העוגה הזו
[טוב, בלי אחריות]
3-4 בננות בשלות מעוכות לפירה
4 ביצים
1 כוס שמן
1 סוכר וניל
3 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר [כבר מופחת]
1 א. אפיה
1 כפית מלח
1 כוס מים חמים
1 כוס שוקולד צ'יפס [לא חובה אבל כדאי]
מערבבים בקערה קמח, סוכר, וניל, מלח וא. אפיה
מוסיפים בננות ושמן. מערבבים
מוסיפים מים חמים מערבבים לעיסה חלקה, ללא גושים
מוסיפים שוקולד צ'יפס
תבנית A4 או 2 תבניות אינגליש ארוכות [פרוסות גבוהות יותר]
180 מעלות
40-45 דקות
מצננים ופורסים