עוגות מעוצבות

יאט

משתמש פעיל
גנש,
ממיסה ריץ ושוקולד מריר ביחס של אחד לאחד(לפי משקל)
מניחה את העוגה על רשת של תנור ושופכת גנש ולא מורחת עם מרית אלא ע"י
איך מצפים עוגה בשוקולד בצורה אחידה?
עוגת שכבות

הטיה של העוגה מצד לצד,
כל הנוזל המיותר יישפך הלאה למטה(תניחי מעל כיור)
בהצלחה !!!
 

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
עוגה שהבת שלי הזמינה ליומולדת
לקח לי בול כמה דקות להכין
ואחר כך כמה דקות לקשט
כדי לחסוך את העבודה של להדפיס את ההלו קיט במדפסת
העברתי את הלפטופ שלי למצב טאבלט, ופשוט הנחתי עליו נייר אפיה... על הנייר אפיה ציירתי בשוקולד את ההלו קיטי לפי מה שהשתקף במסך.
_MG_1028.JPG

_MG_1056.JPG
 

דוב פנדה

משתמש חדש
פתאום גיליתי את האשכול הזה...
ווו איזה עושר...
יש לי שאלה לגבי עיטורי שוקולד שרואים בעעוגות ויטרינה.. כמו סליל משוקולד או רשת ...

אשמח לשמוע ולקבל הדרכה בענין....
סליל -בעיקרון זה לזלף שוקולד על שקף לאפייה ואז לעבור עם מברשת ( דומה קצת למסרק פס רק עם רווחים הרבה יותר גדולים ניתן להשיג במניות למוצרי אפייה) ואז מגלגלים את השקף מחזיקים אותו קצת עד שהשוקולד מתקשה ואחכ מעברים את השקף לכוס או משהו שיחזיק את השקף עד שהשוקולד יתקשה עד הסוף
 

בלדה

משתמש פעיל
@elishir ושאר המומחיות,

האם עדיף לעבוד על עיטוף וקישוט העוגה כשהיא קפואה או בטמפרטורת חדר?

תודה.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צריכה סיוע ממנוסות
איך לצפות עוגה עגולה בקרם
שיהיה חלק ויפה
מה להוסיף לקרם ליציבות
וטיפים לציפוי טוב
יש לי את הפלסטיק ליישור

תודה!
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
את צריכה לצפות בשני שלבים:
שלב אחד (שלב הפירורים) - זה השלב שבו כולאים את פני העוגה ו'תופסים' את כל הפירורים בתוך הציפוי.
מיישרים כמה שאפשר (לא צריך להשתגע בכלל) ומקפיאים.
על גבה - שמים שכבה נוספת - זו השכבה ה"ייצוגית", עליה עובדים, אותה מטפחים ומעצבים.

אין לי מושג באיזה קרם מדובר, אלו השלבים שאני מכירה בציפוי קצפת. אם רלוונטי לך ומתאים לך - שמחתי לחלוק מידע :)
 

אינסוף

משתמש מקצוען
אשמח לדעת איך עשית את הציפוי בצדדים של העוגה
זה צנתר מיוחד או שעשית עיגול עיגול?
אם זה הצנטר , מה המספר שלו או איפה קונים?
 

elishir

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אשמח לדעת איך עשית את הציפוי בצדדים של העוגה
זה צנתר מיוחד או שעשית עיגול עיגול?
אם זה הצנטר , מה המספר שלו או איפה קונים?
אני עושה את הזילוף הזה עם צנטר כוכב 1M
פה השתמשתי עם אותו צנטר רק במספר קטן יותר מס’ 821
ומי שמכירה זה אותו סוג זילוף של עוגת סמאש קייק זה לא אחד אחד
אלא עושים את זה בפס אחד קצת קשה להסביר
עושים עיגול הפוך מכיוון השעון וממשיכים מיד לצד ימין עם פס ומעליו עוד זילוף וכהה ממשיכים
 

אינסוף

משתמש מקצוען
תודה.
נראה לי שהבנתי
אנסה בעז"ה
זה כ"כ אחיד ומושלם שחשבתי כבר שאולי יש פתרון קסמים.
אלופה!
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  86  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה