מאפים סינמון רול 🤤🤤 וטיפ מבריק 👌

english

משתמש סופר מקצוען
@english הכנתי יצא טעים ברמות!!!!!:p
קצת הסתבכתי עם הטיפ אז גלגלתי אחד אחד
חצי עשיתי מילוי קינמון וחצי קקאו סוכר ופודינג וניל....

תודה רבה על המתכון!
הטיפ הזה מושלם!
יוצאים כ"כ פוטוגנים!
תודה @english
טוב ראיתי אחרי מעשה
ריססתי ספריי שמן כדי שיידבק הסוכר
ויצא, תקשיבי
פשוט מושלם!
אני טובה באפייה אבל בבצקי שמרים אף פעם לא אהבתי את התוצאה
וניסיתי המון
ונדלקתי
שומרת לגמרי


וכמובן תמונה

צפה בקובץ המצורף 1794272
כיף לשמוע שניסיתם והלך טוב :)
 

מיטת תינוק

משתמש חדש
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שלושת רבעי כוס סוכר
2 ביצים
כף מלח
חצי כוס שמן

לשים את כל החומרים למעט מלח ושמן בקערת מיקסר
ללוש 5 דקות להוסיף את המלח
עוד 5 דקות להוסיף שמן
ללוש עוד 5 דקות(סה"כ רבע שעה על מהירות בינונית)
עד שמתקבל בצק נעים אלסטי
לכסות ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח
ואז עושים את הצורות
מחממים תנור ל190 מעלות
ושוב חצי שעה התפחה בתבנית
להבריש בביצה
ולתנור לאפיה עד שנראה מוכן..
כמה זמן בערך להתפחה?
 

שושני1

משתמש צעיר
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
חוט תפירה עדיף. כי לחוט דנטלי יש בדר"כ טעם.
מנסיון של שנים, להניח חוט(אני משתמש בחוט תפירה), מתחת לרולדה, בגודל של השבלול שרוצים לחתוך,
ולסגור את החוט(כמו קשר) מעל הרולה.
יוצא שבלול מושלם. בלי לכלוך, לא מעוך.
שווה לנסות!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה