בלי לשמן?לא יודעת לאמר כמות
אני שופכת מהקופסאות ישר על הבצק המרודד סוכר חום וקינמון
שיגיע לכל המקומות
בלי לשמן?לא יודעת לאמר כמות
אני שופכת מהקופסאות ישר על הבצק המרודד סוכר חום וקינמון
שיגיע לכל המקומות
לא, בלי שמןבלי לשמן?
טוב ראיתי אחרי מעשהלא, בלי שמן
יוצא טעם נדירר
כל פעם שאני מכינה לא נשאר זכר אחרי יום..
לחתוך עם סכין משונן וחד בעדינות וקצת אסרטיביות יוצא מושלם!נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
ואווווו!!טוב ראיתי אחרי מעשה
ריססתי ספריי שמן כדי שיידבק הסוכר
ויצא, תקשיבי
פשוט מושלם!
אני טובה באפייה אבל בבצקי שמרים אף פעם לא אהבתי את התוצאה
וניסיתי המון
ונדלקתי
שומרת לגמרי
וכמובן תמונה
צפה בקובץ המצורף 1794272
חיסרון משמעותילא נשאר זכר אחרי יום..
אבקת סוכר ומעט מיםואווווו!!
יש לי חולשה מטורפת לשמרים.. ומה שמת למעלה?
חיסרון משמעותי
יוצא טעם ממש מודגש וטעיםלחתוך עם סכין משונן וחד בעדינות וקצת אסרטיביות יוצא מושלם!
ו @english לגבי המילוי, לא היית צריכה להוסיף שמן גם? יוצא מספיק מודגש ועסיסי?
כל מילוי ילך@english נראה ממש טוב ומגרה!!! תודה!!
לגבי המילוי יש עוד רעיון במה למלא?
חוץ מקינמון וממרח שוקולד משהו יותר כמו מילוי
של עוגת שמרים
וגם האם נראה לך מתאים למלא בקרם וניל עם שוקלד ציפס
כמו שיש במאפיות?
דמררה גרגירינראה מקסים!
הטיפ הוא בעצם לגלגל אחד-אחד?
ובאיזה סוכר חום את משתמשת? דמררה גרגרי או כהה דחוס?
תודה.דמררה גרגירי
גם עם סוכר לבן יוצא מעולה
לא לגלגל אחד אחד
אחרי החיתוך מגלגלים הכל יחד עם הנייר אפיה(צירפתי סירטון להסבר)
קרם וניל מוכן מחנות אפיה ושוקוציפס חוםיש למשהו מתכון למילוי לזה
@ה. בקר אולי לך יהיה רעיון?
דווקא סוכר חום?קינמון וסוכר חום
כן רשמתי למעלה שעם סוכר לבן גם יוצא מעולהדווקא סוכר חום?
אפשר גם לבן?
ואני מחפשת גם מילוי כמו עוגת שמרים עם קקאו משהו כזה...
חצי כוס קקאודווקא סוכר חום?
אפשר גם לבן?
ואני מחפשת גם מילוי כמו עוגת שמרים עם קקאו משהו כזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: