מאפים סינמון רול 🤤🤤 וטיפ מבריק 👌

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא, בלי שמן
יוצא טעם נדירר
כל פעם שאני מכינה לא נשאר זכר אחרי יום..
טוב ראיתי אחרי מעשה
ריססתי ספריי שמן כדי שיידבק הסוכר
ויצא, תקשיבי
פשוט מושלם!
אני טובה באפייה אבל בבצקי שמרים אף פעם לא אהבתי את התוצאה
וניסיתי המון
ונדלקתי
שומרת לגמרי


וכמובן תמונה

1728420948644.png
 

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יווווווו איך באלי
היח איך שזה מגרה מרחוק!!!!!!!!!!!
 

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
לחתוך עם סכין משונן וחד בעדינות וקצת אסרטיביות יוצא מושלם!
ו @english לגבי המילוי, לא היית צריכה להוסיף שמן גם? יוצא מספיק מודגש ועסיסי?
 

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
טוב ראיתי אחרי מעשה
ריססתי ספריי שמן כדי שיידבק הסוכר
ויצא, תקשיבי
פשוט מושלם!
אני טובה באפייה אבל בבצקי שמרים אף פעם לא אהבתי את התוצאה
וניסיתי המון
ונדלקתי
שומרת לגמרי


וכמובן תמונה

צפה בקובץ המצורף 1794272
ואווווו!!
יש לי חולשה מטורפת לשמרים.. ומה שמת למעלה?

לא נשאר זכר אחרי יום..
חיסרון משמעותי :cautious:
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

פריץ

משתמש חדש
@english נראה ממש טוב ומגרה!!! תודה!!
לגבי המילוי יש עוד רעיון במה למלא?
חוץ מקינמון וממרח שוקולד משהו יותר כמו מילוי
של עוגת שמרים

וגם האם נראה לך מתאים למלא בקרם וניל עם שוקלד ציפס
כמו שיש במאפיות?
 

dinaday

משתמש פעיל
נראה מקסים!
הטיפ הוא בעצם לגלגל אחד-אחד?

ובאיזה סוכר חום את משתמשת? דמררה גרגרי או כהה דחוס?
 

english

משתמש סופר מקצוען
@english נראה ממש טוב ומגרה!!! תודה!!
לגבי המילוי יש עוד רעיון במה למלא?
חוץ מקינמון וממרח שוקולד משהו יותר כמו מילוי
של עוגת שמרים

וגם האם נראה לך מתאים למלא בקרם וניל עם שוקלד ציפס
כמו שיש במאפיות?
כל מילוי ילך
זה מתכון קלאס שאני עושה לכל סוגי השמרים
 

english

משתמש סופר מקצוען
נראה מקסים!
הטיפ הוא בעצם לגלגל אחד-אחד?

ובאיזה סוכר חום את משתמשת? דמררה גרגרי או כהה דחוס?
דמררה גרגירי
גם עם סוכר לבן יוצא מעולה
לא לגלגל אחד אחד
אחרי החיתוך מגלגלים הכל יחד עם הנייר אפיה(צירפתי סירטון להסבר)
 

פריץ

משתמש חדש
@english הכנתי יצא טעים ברמות!!!!!:p
קצת הסתבכתי עם הטיפ אז גלגלתי אחד אחד
חצי עשיתי מילוי קינמון וחצי קקאו סוכר ופודינג וניל....

תודה רבה על המתכון!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה