9 פסי גבינה עם קליעת שתי וערב?אצלי זה כוסות שלאיקאה- 200
אבל בגדול- זה לא משנה.
אני מעדיפה מעט בצק עם הרבה מלית בעוגות גבינה -מישהי כתבה שחילקה ל 12 פסים
האם הבצק מספיק?
9 פסי גבינה עם קליעת שתי וערב?אצלי זה כוסות שלאיקאה- 200
אבל בגדול- זה לא משנה.
לא הבנתי, את מה שאת רואה בתמונה?
לא עם קליעה, פשוטים.9 פסי גבינה עם קליעת שתי וערב?
אני מעדיפה מעט בצק עם הרבה מלית בעוגות גבינה -מישהי כתבה שחילקה ל 12 פסים
האם הבצק מספיק?
אשמח מאוד למתכון, נשמע מענייןדג סלמון חמוץ מתוק הונגרי אמיתי - עם צימוקים....
סלמון חמוץ מתוק (סגנון הונגרי אם זה מתאים לכם)אשמח מאוד למתכון, נשמע מעניין
העוגות מאד מדויקות יש בהם הרבה גבינה9 פסי גבינה עם קליעת שתי וערב?
אני מעדיפה מעט בצק עם הרבה מלית בעוגות גבינה -מישהי כתבה שחילקה ל 12 פסים
האם הבצק מספיק?
מתכון לשניהם... (כולל הרוטב....)לא הבנתי, את מה שאת רואה בתמונה?
או את מה שכתבתי - סיגר ברוטב פטריות וקרפלך???
איך הכנת את החלות העגולות? כמה חלות מקילו קמח?
איזה יופי של חלות!פשוט פשוט
מחלקת את הבצק ל4 כל רבע זה חלה.
מחלקת לשני חלקים שוים מרדדת כל חלק עם מערוך מגלגלת לנחש
מבריגה את שני החלקים אחד בשני מסובבת לעיגול ולתבנית
ככה זה נראה לפני התפתחה שניה
נמוך וקטן
צפה בקובץ המצורף 550949
רגע לפני התנור
צפה בקובץ המצורף 550950
ואת שאר ההתפתחה האפיה עושה
הבצק יצא תפל מאד-לא שכחת מלח?טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
בדקתי שוב במתכון, הוא מדויקהבצק יצא תפל מאד-לא שכחת מלח?
לבשל סלמון שעתיים? ועוד טרי? לא חבל?סלמון חמוץ מתוק (סגנון הונגרי אם זה מתאים לכם)
מתאים ל10 מנות סלמון - מתאים רק לסלמון טרי!
צריך סיר רחב
3 בצל לאדות על אש נמוכה ממש - זה יכול לקחת כמה שעות עד להזהבה
בסיר נפרד מקרמלים 2 כפות סוכר + 2 כפות שמן מוסיפים לסיר
מוסיפים ממש קצת מים (כוס עד 2)
1 כוס סוכר
2 כפיות מלח
3 עלי דפנה
1 כוס צימוקים לבנים
מביאים לרתיחה
מוסיפים את מנות הסלמון
מוסיפים כמה מים שצריך עד לגובה של הדגים
מבשלים שעתיים,
מוסיפים 2-4 כפות מיץ לימון (לפי הטעם האישי שלכם)
ומבשלים עוד 10 דקות
מוגש קר מהמקרר
בהצלחה.
אני כתבתי את המתכון שלי, עם הניסיון שלי במשך שנים...לבשל סלמון שעתיים? ועוד טרי? לא חבל?
בד"כ במתכון כזה מבשלים שעתים בערך את הנוזלים ואח"כ ל10 דקות מכניסים את הסלמון ומכבים(ואז הוא מתבשל גם אחרי כיבוי האש מרוב החום)
יש לך מתכון?חיתוכיות שוקולד ולוטוסצפה בקובץ המצורף 736782
אני מחפשת מתכון של מאפינס באישיות שלא נופל לאחר האפיה, נראה שכך אצלך,
אשמח למתכוןסלט ירקות חמוץ מתוק
צפה בקובץ המצורף 968524
אוף רק אני מרגישה שאני צריכה לתת "אוויר" לדברים שאני מקפיאה?חחחח
כל שנה אני אומרת לבעלי שהקב"ה עושה לי נז שהכל נכנס למקפיא וגם כשנראה שאין מקום לגפרור אני מוצאת מקום להכניס עוד מה שצריך
באמת מרגישה מין נס כזה כל שנה מחדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: