בשרי מה אתם עושות עם טורטיות?

יונלה

משתמש מקצוען
דרך אגב- מחירן של הטורטיות מפולפל במיוחד... (אצלנו 13 ש"ח לחבילה של 8...)
למי שצריכה כמות גדולה והיא בענין -
ממליצה להכין פיתות דקות במחבת
התוצאה ממש דומה ומשובחת (ברכתם המוציא)
מרדדים אותן דק והן יוצאות מהממות!

ברשת "שפע ברכת ה'" עולה זוג ב15,
12 או 16 ב15 זה לא כזה יקר. (תלוי בסוג הטורטיה)
 

יונלה

משתמש מקצוען
אשמח לעוד רעיונות למילויים...
בחול המועד הכנתי אותם במילוי דג,
תיבלתי דג סלמון עם שמן וטריאקי, גילגלתי בתוך טורטיה ומעל הברשתי שוב עם הטריאקי ושמן
ואפיתי בתנור כחצי שעה. (לא מכוסה)

התלקקו עם זה.
 

שרה גליק!

משתמש פעיל
צילום מקצועי
קיבלתי מתכון, עוד לא ניסיתי אותו.
למנה יפה וטעימה עם טורטיה
מערבבים בקר טחון עם בצל מטוגן, ביצה ותבלינים.
שמים על טורטייה, מגלגלים.
ופורסים את הטורטייה לפרוסות.
משחילים 3 עיגולים בכל שיפוד ואופים או מטגנים על מחבת עם פסים.
 

דרך חדשה

משתמש מקצוען
חתיכות חזה עוף עם בצל מטוגן עם רוטב טריאקי או מתובל עם פלפל טיפה מלח כרכום
ממלאים את הטורטיה סוגרים למלבן עוטפים בניילון נצמד וחותכים לחצי באלכסון
אין עסיסי מזה!!
בלי לאפות או לטגן בכלל את הטורטיה??
ואגב, אם כבר...
אני לראשונה מתעסקת עם טורטיות, האם בד"כ אופים או מטגנים את הטורטיה לפני האכילה או שבממרחים וסלטים למיניהם אוכלים אותה כך (כמו לאפה)?
 

אמא לילדים מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
טעים גם ככה!
בלי לאפות או לטגן בכלל את הטורטיה??
ואגב, אם כבר...
אני לראשונה מתעסקת עם טורטיות, האם בד"כ אופים או מטגנים את הטורטיה לפני האכילה או שבממרחים וסלטים למיניהם אוכלים אותה כך (כמו לאפה)?
 

לארג'

משתמש סופר מקצוען
בלי לאפות או לטגן בכלל את הטורטיה??
ואגב, אם כבר...
אני לראשונה מתעסקת עם טורטיות, האם בד"כ אופים או מטגנים את הטורטיה לפני האכילה או שבממרחים וסלטים למיניהם אוכלים אותה כך (כמו לאפה)?
במחבת ללא שמן 10 שניות ולהפוך ואז למלאות
 

tamar1706

משתמש צעיר
מתכון מטריף לארוחת בוקר--משדרג את החביתה בקלי קלות.
משמנת מחבת.
שופכת למחבת 2 ביצים(חביתה ישרה) ושמה מצרכים כאוות נפשי:
זיתים, פטריות, גבינה צהובה, בצל, שמנת מתוקה, נבטים דקים, עגבניות וכו וכו..
שמה מעל טורטיה(שהחביתה עדיין לא לגמרי מוכנה אלא קצת נוזלית--כדי שהטורטיה תדבק)
מחכה כמה שניות והופכת את החביתה עם הטורטיה לרגעים ספורים(עכשיו הטוריטיה למטה והחביתה למעלה).
מגלגלת כמו בלינצעס...
יאמיייייי בטרוף!!!

לארוחת צהריים אני מכינה טורטיה במילוי חזה מוקפץ(עם בצל ופטריות)
ומכניסה כמובן מלאן דברים---קוביות תפוא, קוביות בטטה, חצילים, גזר אפוי וכו
אין צורך למתכון מיוחד--אני רואה יש כאן פוליםםם

בתאבון:)
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אצלנו נהוג לגוון את ארוחות הערב עם טורטיית פיצה - בטוסט פסים
מורחים רוטב מושקע/קטשופ בנדיבות, גבנ"צ זיתים ותוספות לפי טעם.
מקפלים את הקצוות מגלגלים, מכניסים לטוסט.
ארוחת גן עדן בכמה דקות.
 

נעמה93

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לא משהו מיוחד פשוט אטום היטב, כמו כל דבר שנכנס להקפאה.
 

אם פי 2

משתמש חדש
טורטיות טונה.

מאדים קוביות בצל בטטה ו3 צבעים גמבה.
מוסיפים טונה ומתבלים במלח פלפל וכמון (אפשר גם אבקת מרק)
ממלאים בטורטיה ואופים עד להשחמה.

צריך להפסיק לאכול בכוח.

אני ממלאה הרבה וזה ממש ארוחה.
אימא שלי ממלאה קצת ומגלגלת לגליל דק חוצה לחצי באלכסון ומגישה עם רוטב צילי/טחינה צילי כמנה ראשונה.

פעם אחת עשיתי רק את המילוי בתור סלט לסעודה שלישית גם היה מוצלח.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה