@BIZZARC- עשירההנה המתכון
מילוי-
2 גזרים מגוררים דק
בצל בינוני קצוץ דק
2 כוסות קמח
2-3 גבעולי סלרי קצוצים דק
1/2 כוס שמן
לערבב הכל, למלא את העוף (הולך מעולה גם עם פרגית/שניצל)
והתבלבלתי, הרוטב לא ברביקיו פה (למרותש אמא שלי אמרה שזה גם אפשרי) אלא רוטב מתקתק:
ריבת כתומה (מה שיש לך...)
8 כפות חומץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית חרדל
3 כפיות שום כתוש
1 כפית סוכר חום
מלח
פלפל שחור
4 כפות שמן זית (60 מ"ל)
כף אבקת בצל
1/2 כוס מיץ תפוזים
לערבב הכל במקל בלנדר ולשפוך על העוף.
שמחה לשמוע@BIZZARC- עשירה
הכנתי את זה יצא ממש מוצלח,
רק במילוי היה חסר קצת טעם, את לא מתבלת אותו בכלל?
ועוד כמה דברים שלא היו ברורים לי:
כמה ריבה צריך?
ומה אפשר במקום אבקת בצל?
הגעתי לאשכול הזה, אפשר להקפיא את הקרוסונים עם המילוי?בשמחה
קראוסונים במילוי ירקות:
לבצק-
2 כפיות מלח
4 כוסות קמח
כף וחצי שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס שמן
כוס מים חמימים
למילוי: (*אופציות למילוי נוספות למטה)
2 בצל בינוני קצוץ דק
קופסת פטריות טריות חתוכות לקוביות
3 גזר מגורד במגרדת
מלח, פלפל
מכניסים לקערה את מרכיבי הבצק לפי סדר. לשים הייטב. מתפיחים 10 דק' ולשים עוד הפעם.
מניחים להתפחה כשעה.
בגלל כמות השמן המאוד דומיננטית פה- הבצק לא תופח לגבהים. זה בסדר. (בצק פריך בסופו של דבר..)
מטגנים בצל. מוסיפים גזר, פטריות, מלח ופלפל.
מטגנים עד לריכוך חלקי.
טועמים. בודקים שזה טעים מספיק ולא חסר מלח למשל...
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. מכינים מכל חלק כדור חלק ומרדדים לעלה עגול.
חותכים לשמונה חלקים שווים כמו לפיצה.
מניחים מהמילוי על גבי המשולש ומגלגלים מהצד העבה.
מניחים בזהירות על גבי תבנית תנור, וממשיכים להכין את שאר המשולשים.
מברישים כל קראוסון בחלמון ביצה. ניתן לפזר קצח או שומשום (אני לא מפזרת כלום)
אופים עד להשחמה קלה. בודקים שאפוי מספיק ומוציאים.
מניחים על גבי המאפים מגבת נקיה או ציפית ומחכים 10 דק'.
בתאבון!!
* אני הכנתי השבוע עם מילוי פיצה. יצא מהמם!
קופסת רסק עגבניות (240 גרם)
2 כפות שטוחות מיונז
תבלין לפיצה
אורגנו
פלפל שחור
מלח
2 שיני שום כתושות
3 קורטים לפחות של סוכר
מרחתי על כל משולש. הוספתי מעט גבינה צהובה, אפילו זית לקישוט. וגלגלתי.
ניתן לשים במקום הגבינה צהובה- טונה סחוטה משמן. יוצא גם טעים!
אפשר מילוי תרד, בטטה וכל מה שעולה על דעתך...
הבצק מצוין ומתאים להכל.
בתאבון!
בטחהגעתי לאשכול הזה, אפשר להקפיא את הקרוסונים עם המילוי?
כן, בטחהגעתי לאשכול הזה, אפשר להקפיא את הקרוסונים עם המילוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: