מתכון קל מאוד להכנה. טעים שאי אפשר לעמוד בדרכו.
מביג דאן הידוע. (ד"א: יש לו סירטונים של מתכונים ביוטיוב שהרבה מהם פתוחים בנטפרי)
רך ואוורירי מבפנים. פריך וקריספי מבחוץ.
אפשר לעשות את זה בכל מיני צורות- פוקצה, פיתה. עבה יותר ופחות.
אפשר להכניס בפנים לערבב או לפזר מלמעלה (במקום השום והשמיר) כל מיני ירקות וכו' פלפלים, עגבניות, זיתים, בצל, קישואים, חצילים, בצל מטוגן, בצל ירוק. ועוד רבים וטובים כיד השם הטובה.
בתיאבון.
מרכיבים:
-1 כוס חלב חם (לא רותח) או מים חמים לחילופין.
-2 ושליש כוסות קמח לבן רגיל
-2 כפיות שמרים יבשים
-1.5-2 כפיות סוכר לבן
-1-2 כפיות מלח
-1 כף שמן זית או שמן צמחי
ללחם עם שום ושמיר: (אפשר לשנות ולגוון כנכתב לעיל)
-7-10 שיני שום. חופן שמיר (לא חייב) שמן זית או שמן רגיל.
המלצה אחרי שהבצק תפח תוסיפו שליש מתערובת השום והשמן לתוך הבצק ותקפלו פעמיים ואז רק תפרסו כמוני ללחם שטוח ושימו את השאר התערובת מעל כמו בסרטון.
אופן ההכנה אפשר לראות בסירטון. המצורף.
הי לכולם היום חוזרים לשגרת המתכונים הפשוטים יותר אחרי ההמבורגר הענק, והיום מכינים לחמניית שום גדולה ואורירית אפשר אפילו לקרוא לה לחם שום שלם ^_^אני אישית מת ...
www.youtube.com